BoonDocker DS 850 E-TEC (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 19/3/17.

 1. kwabraap

  kwabraap New Member

  Vilbur, Poikanen ja Jani Sipola tykkäävät tästä.
 2. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Maton reunat ja soljen reijät täynnä hapsua ja matto alta 800 km ajettu. Vasemmalta puolen puikkojen kohalta matto alkanu menemään ja satunnaisia lappuja menossa aivan tyvestä rikki. Ja 64mm matto kyseessä. Onko kohtalontovereita ja onko muilla menny takuuseen mattoja? Entisellä Catilla tuli matolla päästeltyä 4000km eikä mitään merkkiä antautumisesta.
   
 3. Tasala

  Tasala Sidewinder MTX

  Sama täälä, takuuanomus vetämässä muttei ole kuulunu. Nuitten lisäksi täristää varsinki kun tiukkoo maton niin ettei hypi yli. Ongelmat alko jo 140km jälkeen ja 500km liikkeessä tarkastivat eikä löytäny vikkaa. 800-1000km tehtiin anomus siitä, laput löysää aivan tyvestä ja vieläpä solkien kohalta. Osa soljista on viittävaille irti myös. Nyt kilsoja 1800 ja aika paljon puuttuu matosta palasia. Löyhä matto sanon minä.
   
  Vilbur tykkää tästä.
 4. Poikanen

  Poikanen BoonDocker DS4100 850 E-TEC -18

  Onko näillä ajeltu lumessa vai tuleeko paljon pitkiä siirtymiä? Ittellä on tuo 75mm matto nätti vielä 500km jälkeen, mutta aina tuota siirtymillä säälii.
   
 5. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Itellä ei tule siirtymiä kuin max 20-30 km per ajoreissu. Enkä pommita reittiä yli 80km/h.
   
 6. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Ja oman paikkakunnan lumitilanne on joka paikassa, missä olen ajanut 90-150cm.
   
 7. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Missäpäin Vilbur ajaa?
   
 8. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Kittilästä alkaa reissut.
   
 9. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Tuota luokkaa näkyy olevan lukemat lumesta (vajaa 90 cm) mittauspaikoilla ja nehän eivät ole sijoitettu max lumensyvyyden paikkoihin. Piä hauskaa, talvet ei ole veljiä keskenään.
   
 10. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Joo ei ole veljeksiä eikä välttämättä edes serkuksiakaan :confused:
   
  T-Cat tykkää tästä.
 11. Poikanen

  Poikanen BoonDocker DS4100 850 E-TEC -18

  No tuommostahan se on mullaki :( Saattaa jopa tulla vähän enempiki siirtymiä ja koetan kans pitää vauhtia alle sadassa kuitenki siirtymillä. Häätyy toivoa, että tuo oma kestäis paremmin jos teile olis sattunu sunnuntaikappaleet.
   
 12. Tasala

  Tasala Sidewinder MTX

  Omat kokemukset perustuu hyvin pitkälti edellisten mattojen kestoon. Ajotyyli/ajopaikat ei ole muuttunu joten siihen en vertais. Toki edellinen matto oli peak ja sillä tuli 5000km ajettua ja puuttukhan siitä kaks tai kolme lapun nurkkaa eli ei juuri mitään. Mietin tuossa että jurinaa ei ollut ennenkuin piti kiriä mattoa niin olisko se jopa niin että pps joustossahan se kiristyy niin muuttuisko jako sen verran että vetopyörät ei satukkaan aivan kohilleen.
  Mitäs porukka on mieltä mikä matto kannattee laittaa seuraavaksi? Peak ei tule kysymykseen eikä challengeri. Tuottaako 38 leviä matto ongelmia?
   
 13. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Ainakin vanhempiin on laitettu 38 leveitä ilman ongelmia. Mikä ongelma siinä edes vois tulla. Mulla tässä vanhemmassa flexedge alkaa kuluun sivuilta kun hinkkaa tunnelin laitoihin välillä. 38 leveänä ei varmaan hankais. Eipä tuolla kyllä ole mitään merkitystä jos maton laidat on vähän kuluneen näköiset.
   
  Vilbur tykkää tästä.
 14. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Ite ajattelin kokeilla conquer 280 mattoa jos ei saa uutta takuuseen ens kauelle.
   
 15. hk-

  hk- Member

  Joo tänää pasahti 2 remmie, 300km ajettu ja 1000km.
   
 16. Murre

  Murre Hardcore 162", Xtrim 600ACE+GLX 5900+xc sp 500

  Reilun tuhannen jälkeen laput tallessa mutta haljenneet pitkittäissuunnassa.
   
 17. Vonikka

  Vonikka Well-Known Member

  Viime viikonloppuna reittejä 150km ja ihan surutta vedin kaasupohjassa ja hyppyytin patikoita. Ainut mikä pelotti on et menee liukurungot solmuun mut neki jäi henkiin.
   
 18. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Jaa no eipä sitä sitte tarttekkaan testata :D ei ole kyllä kamalasti matto vaihtoehtoja näihi 850:hin jos ei sitte ota kaposta. Sen jälkeenhän tässä ei olekkaan enään mitään erillaista muihi merkkeihin :rolleyes: sama lähtiä sitte polaris tai jopa catti kauppaan.
   
  petes88 ja Fudge tykkäävät tästä.
 19. Tanelim

  Tanelim Active Member

  Mulla on 64mm ajettu 3300km. Yks lappu on murtunu tyvestä. Varmaan puolet huuatettu reittejä. Ei paljon uudelle häpeä.
   
 20. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Kyllähän tämä aivan makosa kampe on kun viimeinki saanu tuon voimansiirron jumpattua mieleiseksi ja remmit kestää antaa sikaa aivan niin ku kuuluuki.
  Bensaa menee enemmän ku Polariksessa mutta aivan sama ku on hauskaa eikä tarvi pelätä koska remmi räjähtää. :D
  Tuon rinteessä keulimisen sai kuriin kirimällä takapukin iskaria ja kuitenki voimalla pystyy keulimaan aina kun tarve vaatii, ei tule yllätyksiä kun vielä 80 vauhista saa keulan nousemaan kaasulla.
  C&A mtx oli aivan paras muutos mitä voi tehä, vaikutti aivan älyttömästi viistorinteessä ajoon ja muutenki menee nyt justiin sinne minne kuski haluaa.

  Vielä kun tuo paska nyrkkipaja sais nuin hyvin toimivan kamppeen pukattua suoraan linjalta niin mikä jottei vois vielä tulevaisuudessaki harkita, mutta epäilen, että on mulle tuon perseilyn ja tulevan perseilyn takia kuitenki viiminen Brp:n kampe..
   
  Fudge, mikku ja Vilbur tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua