FX Nytro XTX

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Larkko, 11/1/09.

 1. Rukkanen

  Rukkanen Active Member

  Onkos jollain kokemuksia kun nytro sammuu heti kaasusta painettaessa. Välillä antaa sammuessaan vikakoodin er-1.
  Toimi aamupävän ajelut aivan normaalisti, mutta sitten pöllyttelin vähän pehmoisemmassa lumessa ja sammui kesken hauskanpidon. Starttaa kyllä normaalisti ja käy tyhjäkäyntiä ok, mutta heti kaasusta sammuu.
  Jossain ohjeissa mainittiin että liittyisi ecuun tai maadotuksiin, täytyy sulatella ja alkaa tutkia.
  Eikös torssista pitäisi tulla aivan eri koodi?
   
 2. MarkoN

  MarkoN Well-Known Member

  Huono maapiste
  https://ty4stroke.com/threads/getting-error-1-code.147182/
   
 3. Rukkanen

  Rukkanen Active Member

  Kiitos. Nyt kun aloin tutkia niin huomasin myös että vetoakselin kylmän pään laakeri on aivan muusina, mutta ei kai siltä anturilta voi tuollaista virhettä tulla?
   
 4. wangel436

  wangel436 Nytro R-TX SE med ÖHLINS

  Saattaahan sieltä tullakkin,jos nopeustieto sekoaa... vaihtaa laakerin ja katsoo mitä sitten tekee. Vai onko ratas hangannut anturinpään muusiksi? toki tuotahan pysyisi testaamaan,mitä sitten sanoo,jos ottaa liittimen irti tuosta nopeusanturista. onko sama vikakoodi vai vaihtuuko joksikin muuksi?
   
 5. Rukkanen

  Rukkanen Active Member

  Noin pahalta se näytti, joten voinee olla anturikin saanut kipeää.
   

  Lisätyt liitteet:

  Viimeksi muokattu: 23/2/24
 6. Rukkanen

  Rukkanen Active Member

  Lyhyt se on ihmisen muisti vaikka tämän oli kyllä lukenutkin. Tässähän oli hyvin samalainen tapaus kuin mullakin, virheilmoitus nyt vähän eri koodilla, mutta toivottavasti korjaantuu uudella anturilla kuitenkin.

  En osannut linkittää mutta tuo oli siis sivulla 32.
   
 7. Fiiberi

  Fiiberi Wintage Weikko

  Kauas jaksoit katsoa.
  Jep, nopeusmittarin anturin kautta toimii näissä laitteissa monta juttua. Jos signaali on sekaisin, ei soitto soi, eikä laulu raikaa.
   
 8. Rukkanen

  Rukkanen Active Member

  Laakeri oli palasina ja anturistakin oli hioutunut muutamia millejä pois päästä. Oli vähän vaille ettei alkanut jo syödä akseliakin, joten sinällään hyvä että kelkka pysähtyi eikä tullut enemmän romua.

  Uusi laakeri, anturi (126e) ja taas homma toimii.
   
 9. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  On se vaan erilaista Iwatan laitteissa...

  Sidewinderissä olisit ostanut myös akselin vaikka laakeri ois ollut hyvä ovh n.330€ :D, toki laakerikin hioutuu samalla n.40-50€, varmaan nuokin mitoitukset tuohon tehty kuten loppukelkka että millikoon mutteri avaimelle ja tuumakoon pultin pää yhdistettynä millikoon pulttiin :oops:.
   
 10. Rukkanen

  Rukkanen Active Member

  Jälleen mystinen käynnistymisongelma nytrossa. Avainta kääntäessä bensapumppu surisee, mutta startatessa vain naksahtaa ja kun pitää avainta vähän pitempään niin antaa vikakoodin 12. Akku on uusi, startin solenoidin vaihdettu pari vuotta sitten ja kampiakselin asentoanturikin antaa normaalit ohmit. Ei starttaa myöskään yhdistämällä solenoidin navat, mutta mikä merkillisintä niin kun virrat päällä pyöräyttää pari kertaa kytkimestä niin vikakoodi poistuu ja starttaa aivan normaalisti.
  Voisiko olla vielä jokin muu anturi johon tuo kytkimen pyöräyttäminen voisi vaikuttaa? Ei kai startti vika voi oireilla noin, kun kuitenkin sitten pyörittää ihan kepeästi käyntiin?
   
 11. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Kokeile vetää ylimääräinen maajohto koneelta runkoon.
   

Suosittele tätä sivua