Heinävesi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Leppis, 23/2/06.

 1. Tommy T

  Tommy T Polle

  Oli vaan tuossa puhetta asiasta muutaman kelkkailijan kanssa. Eli silloin kun ajetaan jäällä liikutaan maastoliikennelain alla ja nopeusrajoitus on 80 km/h. Eikä mahdolliset ylinopeudet vaikuta ajokortin taskussa pysymiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 11/1/17
 2. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Varislahti, Varisvesi, Putukanlampi, Putukanlahti, Kohmanlampi eli Karvio - Kermanjärvi merkintä tehty.
  Surkeata on kyllä miten reitti on särytty tuolla Putukanlampi - Putukanlahti kohilla, ajelkaa varovasti.
   
 3. Sensei

  Sensei Nobody beats me in the kitchen

  Viiden kelkan voimin kierretty kuikka koposen lenkki. "Ajettavassa" kunnossa oli reitti, mutta lunta kyllä kaipais puol metriä lisää jotta saatas vähä tasasempaa latua.
   
 4. Veteraani

  Veteraani Well-Known Member

  Kiemuratko olisi ajettavissa ? jos vaikka sunnuntaina lähtis
   
 5. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Voi kai tuon ajaa jos järkipäässä ajelee, lunta on vähän. Pääskyvuorella voi käydä kahvilla nykyään.
   
 6. Joneez

  Joneez Lynx RAVE RE 850 E-TEC -18

  Tänä viikonloppuna merkkailtu talkoovoimin jääosuuksia. Tällä hetkellä merkattuja alueita ovat: KK-Kohmanniemi, Varislahti, Varisvesi, Putukanlampi, Putukanlahti, Kohmanlampi, KK-Kuikankota. Merkkaukset jatkuvat sään salliessa ensi viikolla. Kiitokset talkoolaisille!

  Nykyään voit seurata Heinäveden moottorikelkkailijat ry:tä myös Instagramissa --> heinavedenmk_ry
   
 7. Joneez

  Joneez Lynx RAVE RE 850 E-TEC -18

  Lauantaina 21.1.2017 Heinäveden Moottorikelkkailijat ry järjestää reitistön raivaustalkoot. Tarkoituksena on raivata reitin sivussa olevaa risukkoa ja kaatuneita puita. Raivausalue tarkentuu myöhemmin. Liikkuminen talkoissa omalla kelkalla. Lähtö: Heinäveden Koneen ja Sahan pihasta (Haketie 1), klo 9:00 Talkoisiin osallistuville makkaratarjoilu. Omat juomat ja reipasta talkoohenkeä mukaan :)
   
  reittikone tykkää tästä.
 8. Joneez

  Joneez Lynx RAVE RE 850 E-TEC -18

  Kiitokset runsaslukuisalle talkooporukalle! Lauantaina kiersimme kahden lanan ja innokkaan raivausporukan kanssa Kermanjärven ympäryslenkin läpi. Saimme raivattua reitillä olleet viimeiset tuulenkaadot ja suurimman osan risuista pois. Lanauksen jälkeen reitin pohjasta tuli jokseenkin tasainen. Nyt odotellaan hieman lisää lunta niin saadaan ajohommat kunnolla käyntiin. Metsäosuuksilla on näkyvissä vielä jonkun verran kiviä joten malttia ja varovaisuutta ajellessa.
   
  Viimeksi muokattu: 22/1/17
  konjaE tykkää tästä.
 9. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Varislameillekin muutama keppi laitettu reitille, olipa mahtavaa baanaa ajaa tänään suorastaan luksusta, kiitos vaan jotka näin vähillä lumilla ovat saaneet niin tasoista baanaa tehtyä, SUURI kiitos.
   
 10. IP Racing

  IP Racing Kisakenttien eläkeläinen

  Tuli korkattua ajokausi noin niin kuin omalla kelkalla. Merkkaushommissa toki jo työkelkalla ennen tätä...
  Komppaan tuota Kukunorin kommenttia, todella mukavassa kunnossa reitit siellä, missä kunnostus päässyt liikkumaan. Kuusikoilla toki lunta pyöreä nolla senttiä, mutta sillehän ei kukaan mitään mahda.
  Toivottavasti saadaan äkkiä lisää lunta, sillä ainakin allekirjoittanutta pelottaa, että kaudesta tulee todella lyhyt. Tähän ei tarvita kuin yksi kunnon vesisade, niin sepä loppuu siihen. :(
  Hatunnosto, korkea sellainen, nykyisille kerhon toimijoille. Hyvää työtä ;)
   
  konjaE ja Lasy tykkäävät tästä.
 11. Veteraani

  Veteraani Well-Known Member

  Oliskohan se Pääskyvuoren kahvipaikka Tulenliekki tosiaanki avoinna ,ei siellä kukaan puhelimeen vastaile ainakaan minulle, Aattelin jos vaikka lauantaina kävisi kahvilla
  Oku-Karvio -tulenliekki elikkä vastapäivään kiemuran kierto, Oliskohan ketä lähdössä Tourinkivauhtiin?
   
 12. willik

  willik Well-Known Member

  Onkohan reiteille tullut lunta? Kehtaako viikonloppuna tulla ajelemaan reiteille...
   
 13. pazku

  pazku Member

  Ei siel Tulenliekis taida olla talviaikaan mitään toimintaa mut Pääskyllä on kyl kahvio,aukioloajat löytyy netistä.Nämä on siis eri paikkoja.
   
 14. pazku

  pazku Member

  Pääskyvuoren kahvio auki lauantaina 10-17
   
 15. Veteraani

  Veteraani Well-Known Member

  Missähän kohtaa se Pääskyvuoren kahvio sijaitsee,Oon käyny Tulenliekin parkkipaikalla viiime ja toissa talvena tauolla mutta en huomannu ainakaan reitin varrella kahvipaikkaa.
  Nyttempä selvisi,kattelin opastetaulusta ottamaani kuvaa jossa nuoli 8 Huuhkonvuori, muita mittoja Valamo 50,Karvio39,Heinävesi 23, Sarvikumpu 64, Savonranta 76 ja Kerma 30,
  Elikkä kahvipaikka reitiltä 8km johonki suuntaan?
   
 16. viper70002

  viper70002 Well-Known Member

  Pääskyvuoren kahvio on kun tullaan karviosta päin kermajärveltä kohti paikkaa josta noustaan maihin lähellä Heinäveden keskustaa, niin ajetaan oikealle ja kierretään se niemi, sieltä löytyy. Paikalliset neuvokoot tarkemmin. edit. kato kelkkareitit.fi niin näet missä ne pääskynrinteet on.
   
 17. Veteraani

  Veteraani Well-Known Member

  Voihan nenä kun olin tyhmä, Sotkin vaan Tulenliekin paikan nimen Huuhkonvuori Pääkyvuoreen, Nytten asia selvä kun kattelin karttaa, Lieneeköhän muuten niillä maisemilla vielä lunta reitillä,kun viimo lauantaina tein sellaisen huomion välillä Huhmari-Ylämylly niinkuin siellä olisi ollut lumen-lakaisu koneita liikenteessä
   
 18. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Pääskyvuoren Rinnekahvioon on iso kyltti ja kepitys paikalle kyllä sinne ossaa. Heinäveden reitillä vähän lunta mutta ajettavassa kunnossa kunhan kattelee ne vähälumisimmat paikat niin kivijä siellä on näkyvissä ja ajelee hiljempää.
   
 19. TrukkiJukka

  TrukkiJukka Lynx 30R

  Kertokaapa tietämättömälle paljonko se tuo heinäveden lenkki on pitkä? Kelkkareitit.fi kertoo että noin 100km ja villeimmät "kelkkamiesten" huhut että 200km. Aika iso hajonta.. pitäis keretä illaksi vielä lunta ilosaaressa
   
 20. Lasy

  Lasy Lynx Boondocker RE 3700 850

  Noin 110km tulee trippiin kun ajaa lenkin ympäri.
   

Suosittele tätä sivua