Heinävesi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Leppis, 23/2/06.

 1. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Safari tuli pyöräytetty, mukavaa oli ajaa. Kiitos järjestäjille ja erityisesti kiitos kokeille, tarjoilu kyllä parasta A-luokkaa. Vauhtikin oli sopivaa ns. hitaassa ryhmässä ja reitti ihan ok. (Pattiahan nyt on kun käytin sitä tekemässä!)
   
 2. K9Pro

  K9Pro Lynx Rave RE 3500 600R 2020

  Osa safariporukasta taisi tulla Kermajärven(?) jäällä vastaan kun palailin retkeltä Viperillä takaisin Heinäveden kylälle.
  Reitit oli positiivinen yllätys, keli ei, koko ajan satoi joko vettä tai räntää. Silti sain sen reilun 100 km mittariin ja oli kaikkiaan hyvä lenkki.
  Ensi talvena sitten uudestaan, vähän aikaisemmin talvella tosin.
   
 3. willik

  willik Well-Known Member

  Jep, oli se nopeampi porukka ja minä ketkä tuli vastaan.

  Hyvät oli ajot ja piirakka ensiluokkaista!
   
 4. Joni Hirvonen

  Joni Hirvonen Active Member

  Kiitos kaikille safaariin osallistujille ja mukana olleille! Oli mukavat ajot ja hyvää seuraa! Reitit vielä loistavassa kunnossa nyt eikun ajelemaan kun vielä kerkiää, luulisin että vielä parina viikonloppuna pääsee hyvinkin ajelemaan jos vaan jonkun näköisiä yö pakkasia pitelee. Nyt on ajo kelit parhaimmillaan;)
   
  Jani Sipola tykkää tästä.
 5. willik

  willik Well-Known Member

  Tommonen pieni video.

   
 6. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Oisko mitä ideaa järjestää vielä Suomi 100 vuotta ja kerho 25 vuotta ajelu, ympäryslenkki 100 km ja lähettäisi Heinäveden torilta, poiketas Karvion Nesteellä, Valamossa ja Sarvikumun kaupalla ja Kuikan kodalla. Siis sellainen näytösajelu kaikki samassa ryhmässä, ajelulla kunnioitettaisiin 100 vuotiasta Suomea ja meidän 25 vuotiasta hienoa kelkkakerhoa. Kun keliäkin vielä riittää, ei mitään tarjoilua että kaikki voi osallistua (No kunhan taas mietin)
   
  nilihaara, Bestservice, _olbe_ ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 7. Joni Hirvonen

  Joni Hirvonen Active Member

  Joo ei huono idea täytyy laittaa kyselyä eteen päin että olisiko lähtijöitä! Sunnuntai päivä voisi Käydä?!
   
 8. Bestservice

  Bestservice X-trim

 9. Joni Hirvonen

  Joni Hirvonen Active Member

  Hyvältä näytti;)
   
 10. paso

  paso Member

  Vielläköhän pystyis heinävedellä ajamaan,riittääkkö lunta viellä lauantaina?
   
 11. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Kyllä riittää.
   
 12. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  No oliko siellä lunta riittävästi ja millaista oli ajaa ? Ite heitin ympäryslenkin ja ihan ok, Kermalla vähän liukasta ja lunta niukasti.
   
 13. jazzo

  jazzo BD3900RE -19

  Heinävesi-Savonranta väli susihuono reittiä pitkin. Jäitä pitkin pääsee hyvin jos tuo väli pitää ajaa. Yksi virtapaikka, joka pitää ajaa rantoja pitkin. Kerman kierros oli viikko sitten hyvässä kunnossa ja lunta varmasti riittää vielä
   
 14. paso

  paso Member

  Itse ei tullu lähettyä, kun aamulla oli kova pakkanen (-5), ajattelin että reitti on jäässä ja ei irtoo lumi eikä jäähytä. Harmittaa nyt, kun ei tullutkaan lähettyä. Pitää ensiviikonloppuna yrittää vielä ajaa Heinävedellä, meillä oli rantasalmella pellot sulanut ja kuusikoissa ei yhtään lunta. Hirveää koluuttamista.
   
 15. _olbe_

  _olbe_ Ski-doo 144" 600rs open mod, Ski-doo 144" mxz "zx"

  Sulaako motti vai haiseeko liuvut? :D
  Lauvantaina olisi tarkoitus käydä kausi lopettamassa jos reitit ei aivan jäätiköllä ole. Onko vielä ollut reitillä liikennettä?
   
 16. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Kun nyt huhtikuun puolella haluaa ajaa vaikka tulevana viikonloppuna moottorikelkalla Heinäveden reitti on tosi hyvässä kunnossa, lunta on, reitillä uutta lunta, järvillä normi talvikeli. Tasasta on, lievää patikkoa on ja sitten vähän tiheempää patikkoa, mutta aivan loistava keli ajaa. Tervetuloa nauttimaan kelkkailusta, loistavat olosuhteet. (Tänään ajoin 60 km reitillä)
   
 17. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Reitillä taas tänään kun talviloma alkoi, reitillä ihan täysitalvi keli, Karvion Nesteellä kävin tankilla sinnekin pääsee ihan kivasti kun seurailee jälkiä.
   
 18. Veteraani

  Veteraani Well-Known Member

  Ootkos lauantaina missä päin ja mihin aikaan jos vaikka siellä päin kävisi
   
 19. Joni Hirvonen

  Joni Hirvonen Active Member

  Tuli järvi kierretty eilen vielä pystyy hyvin ajelemaan! Muutamissa kohdissa kiviä näkyvissä varsinkin tiheillä metsä pätkillä, eli varovaisuutta ajellessa. Karvion Nesteelle päin mentäessä harus matalalla merkattu nauhalla, mutta varokaa saattaa jäädä pimeällä huomaamatta, harus kylläkin reitin ulkopuolella. Harus Karvion Nesteelle menevällä pistolla ennen 23 tien ylitystä. Hyvältä näyttää kelien puolesta, saattaa olla että viikko tai kaksi hyvinkin ajellaan vielä näillä laduilla.
   
 20. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Keppejä voi varmaan alkaa keräillä, Kermalta olikin jo kadonneet. Hyvä oli vielä tänään ajaa,pieniä sulia pätkiä toki on mutta muuten oli vielä ihan talvikeli.
   
  Reverend_ ja Veteraani tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua