Heinävesi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Leppis, 23/2/06.

 1. Veteraani

  Veteraani Well-Known Member

  Onkos vielä ne Pitkäperjantaille suunniteltuja kiemuroita
   
 2. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Kyllä meinattiin pitkäperjantaina vielä ympäryslenkki ajaa, katottaan miten sää kehittyy, näillä näkyvin kyllä.
   
 3. Veteraani

  Veteraani Well-Known Member

  Kyllä kaiten sitä vielä Okusta pitänee tulla, jostain kohtaa liittyä seurueeseen, kävin eilen jukos järvellä kääntymässä, vielä ajokelit kohillaan, vähän näkyi paikoin mannerlaatta
   
 4. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Karvio -Kermanjärvi kepit kerätty , kaikki löytyi. Reitillä ei siis ole enää merkkejä.
   
 5. hrajasso

  hrajasso Active Member

  Viime lauantaina (8.4) lähdettiin vielä pk-seudulta asti Kerman ympärystä ajamaan ja täysi talvihan siellä oli vielä päällä. Metsässä ei oikeastaan mitään ongelmaa lumesta. Toki järveltä noustaessa aina pari metriä lumetonta maata, mutta etelän reitteihin tottuneena ihan normaali talvikeli :) Valamon ympäristössä oli jopa uutta puuteria jokunen sentti. Reitin ulkopuolella upposi saapas nivusia myöten hankeen.

  Järviosuuksilta tosin lumi on kadonnut. Sieltä täältä löytyi irtopölyä, mutta kyllä Kerman länsipuolella rupesi jo koneet keittämään. Ja minkäänlaista pitoahan noilla peilijäillä ei ole, joten kieli keskellä suuta pitää ajaa.

  Itselle oli täysin uusi tuttavuus tälle kaudelle nämä Heinäveden reitit. Kun ei Etelä-Savossa lunta käytännössä koko talvena ollut, niin piti suunnata ylemmäs. Usko oli koetuksella, kun vielä Varkaudessa lunta saa etsimällä etsiä. 4 tunnin ajomatka suuntaansa pk-seudulta oli kolmena viikonloppuna vaivan väärti. Iso kiitos reittien ylläpitäjille! Hienoa baanaa ja kerrankin kunnon merkinnät. Ei tule tienylitykset perinteiseen tyyliin eli huomaa vasta kun ne on jo ylittänyt.
   
 6. Bestservice

  Bestservice X-trim

  received_692476280922417.jpeg 20170414_113909.jpg Turrailijat ympäryslenkillä 14.04.2017
   
  Viimeksi muokattu: 14/4/17
 7. lynx 250

  lynx 250 Lynx boondocker 800 -17

  Ajoimme karviosta pääskyn eteen kodalle ja takaisin Karvioon kun re varoitteli lämmöistä vähän väliä. Kuknor ja veteraani ajoivat ympäri. paikoin hyvää pätkää, mutta reitti on jäistä ja sulia paikkoja maapätkilläkin on. Pystyy ajamaan järkipäässä, jos on kovat poltot.jäillä pieni höty lunta, riittää joillekin kelkoille.
   
 8. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Harvoin on Heinävedenreitillä ollut tällaista kun tänään, 20.4, galleriaan sain laitettu 3 kuvaa mut tähän en saanut tartumaan.
   
  Reverend_ tykkää tästä.
 9. Bestservice

  Bestservice X-trim

  Tässä kuvat received_695870910582954.jpeg received_695870910582954.jpeg received_695870853916293.jpeg received_695870493916329.jpeg
   
  Veteraani, konjaE ja Reverend_ tykkäävät tästä.
 10. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Nyt meni kelkkavaatteet pesuun eiköhän se kausi ole tässä, tänään 150 km Rautavaaralla, aivan mahtavaa reittiä. Jos vielä vappuna vois pätkän ajaa niin sitä odotellaan.
   
  Veteraani tykkää tästä.
 11. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  On tämä aivan mahtavaa, 40 kilsaa tuli ajeltua tänään ja paikoin aivan täyttä talvireittiä. Mahtavaa.
   
  Reverend_ tykkää tästä.
 12. _olbe_

  _olbe_ Ski-doo 144" 600rs open mod, Ski-doo 144" mxz "zx"

  Sitkeetä porukkaa ajamaan. :D Täällä on romut jo huollettu kesäsäilöön.
  Mitä nyt ennätti talvella ajamaan niin reitit oli loistavassa kunnossa. Eivät paljoa häpeä tahkon reiteille..
  Talkoillaan jos talkoiltavaa löytyy.
   
 13. An_dew

  An_dew Member

  Sama täällä. Siellä sun täällä on tullu koluttua näin kevään aikana. Tosin muutamat viikot on tullu pikemminkin painettua auraamattomilla metsäautoteillä kuin virallisella reitillä. On muuten vielä tänäkin päivänä aivan älyttömästi lunta varsinkin jos puhutaan ajamattomista/auraamattomilla metsäautotien pätkillä. semmonen 20-50senttiä että siellä ainakin ajokelit jatkuu joilla nyt on mahdollisuus päästä semmosille reiteille kätevästi esim. kotipihasta. Mukavahan tuo ois vielä koluuttaa mielenkiinnosta koko ympäryyslenkki jos ois vähän vanhempi kelkka niin ei tarviis niin piitata lumettomuudesta.
   
 14. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Toiveeni toteutui, Vappuajelut Heinäveden reitillä, kuva galleriassa Karviosta. Hieno oli kausi.
   
  Veteraani tykkää tästä.
 15. Joni Hirvonen

  Joni Hirvonen Active Member

  Joo hyvä oli kausi ja hyvät oli reitit ajella Heinävedellä! Kiitos kuuluu kaikille talkoolaisille ja mukana menossa olleille.
  Tulevana kautena taas uudella Innolla! Muistakaa Kevät kokous tulevana lauantaina 20.5 klo 16:00 Karvion Uittotuvalla tänään
  kun vielä ilmoittaa sihteerille niin varmistaa Ruokansa!
   
 16. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Suuret kiitokset ajokauden päättäjäisistä kaikille järjestäjille, olitte nähneet paljon vaivaa järjestelyissä hauskaa oli. Kiitos.
   
  Lasy tykkää tästä.
 17. Bestservice

  Bestservice X-trim

  Mukavat kemut ja tukkaankaan ei aamulla koskenut;)
   
 18. Joneez

  Joneez Lynx RAVE RE 850 E-TEC -18

  Hei!
  Heinäveden moottorikelkkailijat osallistuu Heinäveden Kanavasoutuun lauantaina 8.7.2017. Olemme varanneet käyttöömme kirkkoveneen, johon tarvittaisiin 14 soutajaa ja perämies. Soutureitti: Karvio, Viitalahti, Pääskyvuori, Heinäveden satama, Kerma. Kyseinen tapahtuma ei ole kilpailu vaan retkisoutu, joten aiempaa soutukokemusta ei tarvitse. Lisätietoa tapahtumasta: http://kanavasoutu.fi/?s=etusivu
  Toivoisimme että mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan mukava henkiseen kelkkailijoiden kesätapahtumaan. Soutupäivän jälkeen tapahtumaan sisältyy mahdollisuus saunomiseen Kermankeitaan saunatiloissa. Tapahtuma on kelkkakerhon jäsenille ilmainen, muilta perimme 25€ osallistumismaksun. Soutupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  Ilmoittautumiset 2.7.2017 mennessä sähköpostilla, tekstiviestillä tai whatsappissa : [email protected] tai puh. o45 63o 915o
   
 19. Joneez

  Joneez Lynx RAVE RE 850 E-TEC -18

  Kanavasoutuun osallistuminen peruttu liian pienen osallistujamäärän takia.
   
 20. Kukunor

  Kukunor Commander -17

  Takapukin särkijä monttu ohitettu
   

  Lisätyt liitteet:

  Veteraani, Hemikoo, reittikone ja 2 muut tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua