Kelekkalehti 5/20

Keskustelun 'Keskustelua lehdestä' on aloittanut käyttäjä Petr, 18/12/20.

 1. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re

  Itelle kelpaa kyllä umpisetkin, kohan vaan pääsis paremmin tekstin kautta jyvälle ajossa olevasta kamppeesta. Nyt tuntuu, et tekstistä ei saa oikein mitään hyödyllistä ja kiinnostavaa irti. Koeajokuljettajat on varmasti ammattitaitoisia ja perille asioista, vielä kun saisi tuotua tekstin kautta lukijoille samat fiilikset ja yksityiskohdat, mitä ite tuntee ajaessa.
   
  Viimeksi muokattu: 23/12/20
 2. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Lehdet yhdistyi mutta mitä jäi MK:sta? Hyvä mainosmyynti?
   
  Make76, Jäpälä, Vesukka ja 3 muut tykkäävät tästä.
 3. kikoske

  kikoske Pro rmk 850

  Osaa lukijoista varmasti kiinnostaa.;)
   
 4. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re

  Tilaajat..
   
 5. teme-

  teme- Well-Known Member

  Omastakin mielestä noi testien arvostelut ovat kuin jotain ala-asteen arvosteluja lukis, kaikki on yhtä hyviä ja ympäripyöreitä vastauksia. Silläpä olen nyt jätänyt lehden ostamatta jos kannessa ei näy mitään mielenkiintoista,
   
 6. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Jäänyt jo useampi lehti ostamatta ja lukematta. MK-lehden jäätyä pois on kiinnostus lehtiä kohtaan kadonnut hiljalleen miltei kokonaan. Sisällössä paljon turhaa täytettä ja viiltävä analyysi jäänyt täysin taka-alalle. Samoin arvostelut ja testit aivan ympäripyöreää kehumista. Vertailutestit jääneet pois.

  Ei lehden tarvitse kelkkamyyjänä toimia.
   
  Make76, mikku, Pasi ja 3 muut tykkäävät tästä.
 7. Jannne

  Jannne Rust - eze wintage sled

  Pässi ku olen niin kaikki numerot tulee hankittua, mutta sinne saunan eteiseen ne vaan kertyy ja happanee. Wanhat mk-lehet on numerojärjestyksessä makkarin kirjahyllyssä. Hemmon palsta sellainen jonka lukee useammankin kerran muuten menee vain selailuksi
   
  Hemmo tykkää tästä.
 8. Pattirane

  Pattirane Drives like grandma

  Vähän jää sama fiilis vaikka on hyviäkin juttuja. Vertailut ja tiukat loppuyhteenvedot ovat luettavaa tekstiä.
   
  Fred Scuttle tykkää tästä.
 9. vetkulilm

  vetkulilm -20 Expert ja -14 Rave Re

  Samaa mieltä. Testeissä jokaisesta kelkasta kerrotaan vain hyviä puolia ja jos jotain huonoa on niin kysytään kuulijalta onko se sittenkään huono ominaisuus.. Vai onko? Ihan niinkuin toimittaja ei saisi loukata mitään merkkiä että saadaan jatkossakin kelkkoja testiin ja ei myynti sakkaa jollain merkillä yhden lehden toimittajan sanomisesta. Vaikka kuinka paska joku ominaisuus olisi kelkassa siitä ei sanota suoraan vaan kysytään että olisiko se kuitenkaan huono juttu.. Vai onko se kehitystä? Kestotilaajana en enää taida jatkaa jos ei testaajat osaa ilmaista omaa mielipidettään vehkeistä. Nidonnat on sentään nyt kunnossa, ei purkaannu lehdet eka lukemisella
   
  Vesukka ja teme- tykkäävät tästä.
 10. Ac1

  Ac1 Member

  Kyllä kaiholla muistelen Mk-Lehden aikaisia testinumeroita, varsinkin reittikelkkojen osalta. Niissä asiansa osaavat testikuskit kertoivat rehellisen mielipiteensä laitteista. Näistä harvoista Kelkkalehden testeistä ei saa lukija kyllä mitään irti. Tuntuu, että testaajat eivät joko osaa kirjoittaa tai sitten eivät ymmärrä kelkkojen päälle mitään, varsikaan reittikelkkojen. Kommentit ja arvioinnit on kyllä semmosta diipa daapaa, että huh huh.
   
  Vesukka tykkää tästä.
 11. JiiKoo

  JiiKoo RX1-PPS & 535 LYNX

  Lehden projekti boondockeriin oli remmiveto laitettu ja kehuttiin että useita kiloja kevyempi entä ketju ja rattaat:rolleyes:
  Montakohan kiloa tarkalleen?

  Itseäni ainakin kiinnostaisi ihan punnittu tieto paljonko milläkin tuninki osalla saadaan painoa pois:)
   
 12. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Joo kyllähän se paisuva segmentti on ja sinällään sinne mentävä minne koira kiskoo.
  Täytyy kyllä myöntää että välillä on tullut loistavia juttuja joukkoon, pitäisi ihan katsoa että kuka ne on kirjoittanut.
   
 13. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Kiitos kaipailuista
  Viime keväthän se meni ihan sekaisin, niin en saanut mitään juttua tehtyä mittailuineen. Haluan myös kirjoittaa tekstit ajamisen jälkeen niin on joku ajatusmaailma ja mittaukset mistä voi runkoa lähteä kehittämään. Samoin koko alkukausi on ollut lumetonta ja henk koht melko vähän kelkat kiinnostellut kun tuli sekaannuttua mönkkäriin (saanko sanoa tätä ääneen? ). Vuoden vaihteesta alkaen alan taas aktivoitumaan ja tavaraa pitäisi olla ensimmäisestä numerosta lähtien taas Marty McFlyille! Kiitos palautteista, mielellään nuita ottaa vastaan oli se sitten negatiivista tai positiivista.
   
  teikka, ruupanen, Make76 ja 8 muut tykkäävät tästä.
 14. Deippa

  Deippa Yamaha Phazer FX -07

  Osaa enää ees lainailla täällä mitään, mutta näytenumero ilmaantui ku joskus oon tilannu. Kuitenkin tohon juopotteluun, kirjottajahan ei ollu ees huolissaan rattijuoppoudesta sanallakaan ku kohmelo vaan häirittee ajoa.... Noh kirjottajahan taitaa olla napapiirin tolta puolen, jossa sole niin justiinsa.
   
 15. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Samallalailla se kohmelo napapiirin alapuolella häirittee ku yläpuolellaki
   
  M.E.A ja T-Cat tykkäävät tästä.
 16. Jannne

  Jannne Rust - eze wintage sled

  Pakko vielä pikkuisen mainita Pållen "koeajosta". Lainausmerkit koska tuossa ajamisesta ollu kuin lause tai pari. Esitteen auki kirjoittaminen mieluummin kuin ajoa
   
  Vesukka tykkää tästä.
 17. skizpa

  skizpa Active Member

  Kyseessä kuitenki pyörivä massa, josta syystä jo pienen kevennyksen ansiosta moottorilta vaaditaan vähemmän tehoa kiihdytyksessä, joka taas puolestaan voi kuljettajasta tuntua painon vähentymisen tunteena, kun koneen tehosta saadaan enemmän irti, kun ei tarvitse turhia massoja kiihdyttää :rolleyes: mutta mistä minä mitään tiedän :confused:
   
 18. JiiKoo

  JiiKoo RX1-PPS & 535 LYNX

  Pyörivien massojen punnittu tieto siis. Ei ole paljon arvoa lehtijutulla ilman faktoja.

  Aika helppo homma olis ollut punnita osat vaihto tilanteessa, heti mielenkiintoisampaa lukea.

  Puhun nyt vaan itsestäni, numerot kiinnostaa:D

  Tietty kiva olis kokea kampe ajamalla ennen ja jälkeen mutta siihen vaikeampi lehdellä tarjota lääkettä:rolleyes:
   
  Jakelfin tykkää tästä.
 19. skizpa

  skizpa Active Member

  Juurikin näin, pitäis tämän tasoisessa lehdessä kuitenkin hieman kertoa faktojakin, eikä vain essonbaarinperstuntumaa :D Lähinnä yleisestikin kommentoin pyörivien massojen merkityksestä, koska muutama kiloa kelkan kokonaismassasta ei kuulosta järkevältä investoinnilta ostaa kallista remmimuutossarjaa, mutta kun se poistetaan pyörivistä massoista saadaan jo kannattava hyöty investointiin :)
  ja nyt mentiin niin kauas aiheesta että moro:confused:
   
 20. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Minä olen sit ilmeisesti vähmmistös, kun en minä kyllä kehtaa alkaa moittiin Kelkkalehden sisältöö. Olen ollu vuosia kummankin lehden tilaaja, vaik en olekkaan ollut kovin aktiivinen harrastaja. Hyvää sisältöö on kyl kumpikin lehti tuottanut aina. Miust vaan tuntuu, et ihmisil on nykyään pakonomainen tarve löytää kaikest negatiivista. Ilmeisesti se pönkittää omaa "pätemisen tarvetta". Tuol somessaha tää negatiivisuus on ihan kauheeta nykyään. Minä en kyl kaipaa negatiivisuutta juttuihin. Enemmänkin haluun tietoo mihin käyttöön kelkka soveltuu.

  Hemmon juttuja oli jo ikävä, mutta kiva jos on tulos takasin.

  Aika monta vuotta tul tosiaan kumpaakin lehtee luettuu. Miul on jäänyt ehkä eniten mieleen MK:sta tunne siit, että sen tekijät eivät tainneet ihan hirveesti ajaa työn ulkopuolella kelkoil? Lehdes oli paljon virheit mitä tulee tekniikkaan ja faktoihin, mut niitä ei koskaan korjattu. Pistin kyl palautettakin ihan suoraan lehdel muutaman kerran.
  Nuit negatiivisii kommentteja oli ajoittain? Mut oliko ne muuta kuin sellaisia kommentoijan oman uskottavuuden noston yrityksii? Esimerkkinä ton 3900 DS Boondockerin ensimmäinen koeajo, jossa lyhennetty perä haukuttiin aivan turhaksi ja kelkkaa huonontavaksi ominaisuudeksi. Miust tuo oli todella outo kommentti. Nythän kaikki lyhentelee perii ja homma on todettu toimivaksi. Ei kuulostanut silloin kovin asiantuntevalt silloin, eikä kuulosta vieläkään. Aloin muuten miettiin myös itse, mihis jäi MK-lehden toimittajat yhdistymisessä? Mut näköjään esimerkiksi Autonen on kuulemma nykyää BRP leivissä. Olikoha jo MK aikaan?

  Miust tämä 5-2020 oli hyvä numero. Paljon luettavaa ja monipuolist asiaa. Jos jotain kaipaisin, niin ehkä enemmän asiaa varusteista ja se Hevosmiesten tietotoimisto voisi tehdä paluun.
   

Suosittele tätä sivua