KELKKAKUUME POWER TEAM

Keskustelun 'Kisateamien kuulumiset' on aloittanut käyttäjä KELKKAKUUME POWER TEAM, 3/9/12.

 1. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Terve.

  KELKKAKUUME POWER TEAM on heräillyt suunnittelemaan visioita tulevalle kaudelle 2013. Teamleaderinä toimii kelkkaväelle jo tutuksi tullut Heikki (Hessu) Korander.

  Ensi talvena kalusto pelaa, kun huolto-orkesteria johtaa Kari Pätsi, mukanaan Timo Lehmusvyöry, Ville Moilanen, Viljami Huuskonen ja Ahti Kolehmainen. Hieman varttuneempien herrojen sarjoissa kisaa Paul Anttila, Hessu Korander, Jari Nevala ja Ahti Kolehmainen. Ladyjen sarjassa kurvailevat Susanna Lemström, Kati Kolehmainen ja Merja Kolehmainen. Kuumimmassa ryhmässä teamia edustavat Hannu Härkönen, Arto Pätsi ja Pasi Karjalainen.

  Teamiläiset kokoontuivat heinäkuisena lauantaina Oulun kupeeseen suunnittelemaan tulevia kuvioita ja kisailemaan haulikkoammunnan merkeissä. Päivä kului nopeasti hyvässä seurassa ja mukavan puuhan parissa. Hessu toimi tapahtuman valmentajana ja teamin ykkösampujaksi osoittautui ansaitusti Härkkis, huollon Timppa ampui hienosti hopeaa ja ladyjä puolusti Merja sijoittumalla kolmanneksi. Suski ei valitettavasti päässyt paikalle, joten poikien onneksi tytöt vastaan pojat kisaa ei tällä kertaa järjestetty…

  Elokuussa tavattiin toisemme Timpan isännöidessä iltaa. Tunnelma oli rento ja aika kului perinteisten suomalaisten kesälajien merkeissä.

  Syyskuu aloitettiin kokoontumalla taas Ouluun, lajeina tällä kertaa keilailu ja carting. Radalla ei jäänyt epäselväksi, kuka on nopein, kun Hannu suvereenisti näytti toisille ajamisen mallia. Kisailujen ohessa tutustuimme teamin pääyhteistyökumppanin, Ojanraudan tiloihin ja toimintaan Mikko Kyyröläisen opastuksella.

  Kun kisajärjestäjien kalenterit päivämäärineen julkaistaan, selviävät myös kuskien henkilökohtaiset kalenterit ja päästään suunnittelemaan joukkueita. Sittenpä raportoidaan taas lisää!

  Lunta odotellessa 8)
   
 2. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Iloa tulevien EM-kisojen odotuksesta Kemijärvellä vaihtuikin sitten tiiminkin keskuudessa suureen suruun:'( Tavoitteet ko. kilpailuihin oli jo ehditty asettaa korkealle. Vaikeaa on sanoiksi kirjoittaa teamiläisten alakuloisia ajatuksia.

  Teamin jäsenet ovat menneinä vuosina mukana olleet ja haluamme kiittää kaikkia Giantin eteen töitä tehneitä. Talkootyö on kovaa hommaa, hatun nosto sille!

  Jäämme siis odottelemaan uusia uutisia EM-kilpailujen suhteen. Palataan taas...
   
 3. LadyK

  LadyK Well-Known Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Kelkkamessuilla on iso-osa Kelkkakuume Power Teamiläisistä, kelkkakuumeen osastolla ja sen läheisyydessä joten tulkaahan ostamaan varusteita ja moikkaamaan kuskeja :)
   
 4. Woody

  Woody Well-Known Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Varmasti tullaan. Ja tiimi presidentinhän tapaa perinteiseen malliin pubin puolella..?...
   
 5. LadyK

  LadyK Well-Known Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Se vielä kerrottakoon kaikille, että Power Teamimme kuulumisia voitte myös seurata Facebookista Kelkkakuume.com:n sivustolta ja kannattaa tietysti tykätä sivustosta jotta saa heti tiedon kisatuloksista ja muista päivityksistä!
   
 6. Woody

  Woody Well-Known Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Kovia on joukkueet. Mutta pyttyjä ei jaeta ennenkuin ruutulippu heilahtaa (paitsi erää etelä pohjalaasen autossa ne jaettu jo ennen ku kalusto on kisapaikalla), joten kaikki on mahdollista. Tosin veikata saa ja laitan pitkät oluet siihen että yksi Power Team joukkue on hopealla. Jos ole oikeassa, ostakoon joukkue minulle kolme olutta ja jos olen väärässä niin lähimpänä ollut joukkue saapi kaljat.
   
 7. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Hei vaan kaikille!

  Talvi tulee olemaan pitkä (luminen!) ja EK-kilometrejä kertyy, joten kaikki on mahdollista, keväällä nähdään kuka saa oluet ja keneltä ;)

  Ja sitten pieni tilannekatsaus:

  Teami odottaa jo innolla Itsenäisyyspäivän piiiitkää viikonloppua. Aluksi kokoonnumme porukalla Kuusamon Kurkijärvelle hieman reenailemaan ja hakemaan säätöjä tuleviin koitoksiin. Pääsemme nyt ensikertaa "kunnolla käsiksi" pääyhteistyökumppanimme Ojanraudan kanssa järjestettyyn uuteen kalustoon, Lynx-moottorikelkkoihin ja Scott/Airoh varusteisiin.

  Mikäli lumi/jää -tilanne salliin, päräyttää Teami Kuusamosta Sallan kinkereille kelkkaillen, siellä tavataan ;D
   
 8. LadyK

  LadyK Well-Known Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Hellurei!

  Huomenna starttaa eri puolilta Suomea Power Teamiläiset kohti Kuusamoa ja talven ensimmäistä harjoitus viikonloppua varten. Se missä kaikkialla ajetaan jää vielä nähtäväksi ja näillä näkymin meidät tapaa/näkee myös Sallassa kauden avajaisissa, jonne tietenkin toivotaan paljon porukkaa!

  Jo julkaistut joukkueet menee ainakin 2. ja 3. osalta uusiksi sääntöjen vuoksi, mutta ensi viikonloppuna päätämme sitten nekin ja julkistamme heti kun siihen saamme mahdollisuuden.

  Meikäläisten kuljettajaesittelyitä on jo melko mukavasti Suomenmoottorikelkkailijoiden sivuilla ja loput tulevat ihan lähiaikoina, joten käykäähän tutustumassa ;) Laitan sitten kaikkiin linkit heti kun koko porukka on koossa!

  Nähdään Sallassa! ;D
   
 9. LadyK

  LadyK Well-Known Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Hola!!

  Nyt on käyty Kuusamossa ajamassa tosin monen asian yhteissummana moni ei päässyt paikalle, mutta ajettua kuitenkin saatiin ja testattua uusia lynksejä. Kelkan toimivat hyvin vähästä lumesta huolimatta! Alustoihin tehdään vielä henkilökohtaisia säätöjä, mutta jo vakiona kelkat ovat hyviä.

  Ensimmäiset päivät ajettiin Kuusamossa Kurkijärvellä, mutta lauantaina lähdettiin Sallan Naruskaan etsimään lunta ja sitähän löydettiin! Siellä oli riittävästi lunta ja kilometrejä siellä tuli neljän tunnin ajon jälkeen 130 km. Kauniit oli maisemat ja reittejäkin oli jo valmiiksi hiukan ajettu.

  Lauantaina pidettiin illalla palaveria ja keskusteltiin muutenkin ensi vuoden kisa touhuista. Suuria päätöksiä ei tehty porukan vähyyden vuoksi, mutta hahmotelmia esim joukkueille tehtiin. Joulun jälkeen olevalla leirillä sitten päätetään joukkueet lopullisesti ja niillä sitten mennään ensi kausi. Kolme kovaa joukkuetta on siis jokatapauksessa tulossa!

  Samoin seuraavalla leirillä saadaan kelkkoihin teipitykset ja kuskeille uudet puvut käyttöön! Kun vaan malttais sinne asti odottaa! :D

  Lunta on tulossa varmasti lähi viikkojen aikaan koko Suomeen lisää, joten jäädään odottamaan sitä, jotta päästään kunnolla kelkkalemaan ja saadaan vauhdit kasvamaan ilman että tarvitsee pelätä kelkan rikkomista :D

  Muistakaahan käydä Facebookissa tykkäämässä kelkkakuumeesta, sinne päivitetään myös teamin kuulumisia ja mahdollisia kuvia harjoituksista!

  Hyvää joulun odotusta kaikille koko teamiltä!!

  T. Kati #703
   
 10. Värjäri

  Värjäri - Sidewinder B-TX LE -

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Laitetaas uudelleen, kun hukka vei aikaisemmat jutut...

  Täältä enemmän ** kuvia **

  Eli kävin katsomassa Kelkkakuume Power Teamin harjoituksia.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 11. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  ...edelliset terveiset on näköjään hävinneet, mutta eipä se mitn, tässä tulee uutta...

  Kuusamossa on PPS:t paukkuneet, Rotaxit laulaneet ja lumi pöllynnyt, kun teamiläiset ovat reenailleet ja säätäneet kalustoa kohdalleen. Viimeisin harjoituslenkki kiersi Kuusamo-Taivalkoski-Posio-Ruka-Kuusamo -kautta ja kilometrejä kertyi 315 ("kahden pysähdyksen taktiikalla"), eikä ollut ihan tasaista tampparibaanaa!

  Kolmen edellisen viikon aikana on ehditty touhutta yhtä sun toista ja kilometrejä on kertynyt niin teamiläisten kelkkoihin, kuin autoihinkin, ...lujaa on menty...

  ...mutta NYT, mielet rauhoittuu, sykkeet tasaantuu, vaan kipinät hehkuu kuumina ja odottaa... TÄÄLTÄ TULLAAN, OLEMME VALMIIT!
   
 12. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAMIN SM-Trophy joukkuliigan kokoonpanot ovat seuraavat:

  1)
  Susanna Lemström #702 Lady
  Hannu Härkönen #7 Pro
  Ahti Kolehmainen #666 Legenda

  2)
  Kati Kolehmainen #703 Lady
  Arto Pätsi #16 Pro
  Jari Nevala #607 Legenda

  3)
  Merja Kolehmainen #701 Lady
  Pasi Karjalainen #15 Pro
  Heikki Korander #605 Legenda
   
 13. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Lauantaina se alkaa, KISAKAUSI 2013. Tytöistä Kati ja Merja ja Legentoista Paul Anttila lähtevät Tuusniemellä ensikertaa järjestettävään SMK:n JG-Sprinttiin ja viikon päästä lauantaina tullaankin Paljakan enskaan ISOLLA porukalla... tiedotellaan lisää kisojen jälkeen ;)
   
 14. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Hojo Hojo ja terveisiä Tuusiemen JG-Sprintistä.

  Rata Tuusniemellä oli varsin erilainen, positiivisessa mielessä! Ja puitteet muutoinkin kunnossa, tästä on hyvä jatkaa tulevina vuosina. Hatun noston arvoinen suoritus järjestäjiltä.

  Kati ja Merja kävivät tiukan väännön Ladyt-sarjassa ja ajoivat sijoille 1 ja 2. Ensimmäisen kierroksen jälkeen ero Ladyjen välillä oli vain 3 sekuntia. Tällä kertaa kisa ratkesi Merjan eduksi. Kati sai hienosti vauhtia näyttäviin hyppyihin :) ja Merja oli tyytyväinen ehjään, varmaan suoritukseensa.

  Iäkkäämmissä herrasmiehissä Paul Anttila ajoi sijalle 7. Niin mies, kuin kelkkakin ovat hyvässä iskussa!

  Muut teamiläiset vetävät viimeistelyreenejä Kuusamo-Taivalkoski leveysasteilla ... viikon päästä tavataan.

  Näkemiin, kuulemiin ;)
   
 15. Woody

  Woody Well-Known Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Onnittelut tytöille. Kausi alkoi loistavasti.
   
 16. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Kiitos, tästä on hyvä jatkaa!
   
 17. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  PALJAKKA 26.1.2013 SM-TROPHY ENDURO

  Kauden ensimmäinen endurokisa-aamu Paljakassa on nyt nähty ja koettu. Kisareitti kulki lähes kokonaan kelkkauria pitkin, pattia oli ja kunnon kestävyyttä koeteltiin, niin kuskien, kuin kelkkojenkin. Reitti sinänsä oli varsin mielekästä ajettavaa.

  Huolto-orkesteriamme johti Kari Pätsi, apunaan Timo Lehmusvyöry, Markus ja Leena Kolehmainen. Lisäksi Teamin huoltohengettäriin on tullut mukaan itsekin kilpaa ajanut Jenny Alatalo, ehkäpä hänet nähdään vielä kauden aikana myös kuljettajan roolissa. Kymmenen kuskin huolto pitkillä siirtymäväleillä tekee tehtävästä vähintäänkin haastavaa, mutta huolto hoiti hommansa hienosti ja sai päivän suorituksestaan arvosanaksi kiitettävän!

  Aamun ensimmäiset Tiimiläiset starttasivat liikkeelle Ladyt luokassa. Kati Kolehmainen piti yllä kovaa vauhtia kisan alussa ja pysyi kiinni kärkisijassa 2EK:n loppuun saakka. 3EK:lla järjestys kuitenkin muuttui, kun Susanna Lemström tykitti huimat pohjalukemat puolen minuutin erolla Merja Kolehmaiseen. Ladyt-luokasta saatiin tytöille kolmoisvoitto järjestyksessä; 1. Merja, 2. Kati ja 3. Suski.

  Seuraavana reitille lähti Legendat-luokka, kokoonpanolla Heikki Korander, Jari Nevala, Paul Anttila ja pitkän tauon jälkeen kisoihin palannut Ahti Kolehmainen. Palin kisa päättyi tällä kertaa valitettavasti keskeytykseen. Ahti ja Jari veivät sijat 9 ja 10. Molemmat olivat melko tyytyväisiä suorituksiinsa, mutta pieniä teknisiä/taktisia haasteitakin oli. Luokkaa hallitsi alusta loppuun saakka omalla varmalla ajollaan ja kovalla peruskunnolla Hessu. Hänelle siis 1. sija Legendoista.

  Tiimin PRO-ryhmäläisistä ensimmäisenä starttasi Hannu Härkönen, saaden peräänsä tiimikaverinsa Pasi Karjalaisen. Pasin matka päättyi teknisten ongelmien seurauksena sattuneeseen näyttävään volttiin. Onneksi mies on kuitenkin kunnossa ja kelkkakin saadaan taas pian ajokuntoon. Kuuman ryhmän puolessa välissä lähti matkaan Arto Pätsi, parin vuoden tauon jälkeen. Viime talvena hänet nähtiin vain Vaalan endurossa.

  1EK:n jälkeen luokan neljä ensimmäistä olivat kahdeksan sekuntin sisällä, Hannu sijalla kaksi ja Arto sijalla neljä. 3EK:n jälkeen Hannun matka katkesi harmittavasti siirtymällä teknisiin ongelmiin, eikä kelkka kulkenut varikolle saakka. Näin ollen Hannu tippui tuloslistan häntäpäähän. Arton rankka treenaus ja kova työ palkittiin, kuin mies ajoi voittoon reilun minuutin erolla seuraaviin.

  SM-Trophy joukkueliigan pisteissä Kelkkakuume Power Teamin kolme joukkuetta ovat ensimmäisen kilpailun jälkeen sijoilla yksi, kaksi ja kahdeksan.

  Kun katsotaan aikaa tästä päivästä kaksi kuukautta taakse päin, on tuona aikana vuodatettu verta, hikeä ja kyyneleitäkin. Teamin menestys Paljakassa oli hieno, kova työ ja treenaus alkaa tuottaa tulosta. Nyt on aika palautua ja miettiä mistä löytyisi vielä parannettavaa. Työt jatkuvat, kausi on vasta alkanut ja paljon kilometrejä on vielä jäljellä.

  Kiitos kaikille kisaa järjestäneille ja onnea kilpailuissa menestyneille Toivottaa Kelkkakuume Power Team.
   
 18. Värjäri

  Värjäri - Sidewinder B-TX LE -

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM


  Onneksi olkoon Kelkkakuume Power Team ! ! !

  [​IMG]
   
 19. Värjäri

  Värjäri - Sidewinder B-TX LE -

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM


  Ja vielä jokunen poiminta....


  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Kuva: Timo Kananoja
  [​IMG]
   
 20. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Tervehdys.

  Viikonlopun Sprintit Sonkajärvellä ja Siikalatvassa lähenee. Pariskunta Susanna Lemström Ladyt ja Hannu Härkönen Pro lähtevät puolustamaan kaudella 2012 saavuttamiaan SM Trophy Sprint mestaruuksiaan. Lisäksi Teamiläisistä mukana kisoissa ovat Ladyt Kati ja Merja ja Siikalatvassa nähdään harrasteluokassa myös Teamin yhteyshenkilö Oulun Ojanraudasta Mikko Kyröläinen numerolla 494.

  Tavataan Sprinteissä :D ja kirjoitellaan lisää kuulumisia taas kisojen jälkeen.
   

Suosittele tätä sivua