KELKKAKUUME POWER TEAM

Keskustelun 'Kisateamien kuulumiset' on aloittanut käyttäjä KELKKAKUUME POWER TEAM, 3/9/12.

 1. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Hannulle vetoja ralleihin, ei ooteta Artoa huonompaa sijoitusta 8) !
  Saatiin tänään etekki menemään jo melkein satasta, luulis olevan kova peli! Ainakin huoltoaseman pihassa näytti tosi sähäkältä kamppeelta! ;D

  [​IMG]
   
 2. Värjäri

  Värjäri - Sidewinder B-TX LE -

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Paljakka:
  [​IMG]

  [​IMG]
   
 3. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  SM-Trophy Sprint Sonkajärvi ja Siikalatva 2.-3.2.2013.

  Kauden kaksi ensimmäistä SM-Trophy Sprintin osakilpailua ajettiin viikonloppuna Sonkajärven ja Siikalatvan radoilla. Kisat olivat tiukkoja ja välillä erätuloksia ratkottiin vain sekuntin sadasosien eroilla.

  PRO-luokassa Teamiä edustaa Hannu Härkönen. Hannulla sattui ja tapahtui, kun mies sai lauantaina ensimmäisen erän jälkeen minuutin aikasakon, ajoi pohjat toisessa erässä ja sunnuntaina viimeisessä lähdössä jäi pohjat ajaneelle Mikko Väätäjälle kolme sekuntin sadasosaa. Aikasakko pudotti Hannun lauantaina sijalta kaksi sijalle kahdeksantoista. Sunnuntaina Hannun sijoitus oli kolmas, hänen jäädessä päivän lopputuloksissa toiseksi ajaneelle Kimmo Takalolle seitsemän sadasosaa. Taistelu PRO-luokassa on todella tiukkaa. SM-pisteissä kahden osakilpailun jälkeen Hannun sijoitus on kolmas, kolmenkymmen pisteen erolla kärkeen.

  Ladyissäkin käyttiin Susanna Lemströmin, Kati Kolehmaisen ja Merja Kolehmaisen välillä tiukkaa taistelua jokaisessa erässä. Sijoitukset Teamin ladyillä vaihtelivat erissä ensimmäisen ja neljännen sijan välillä. Lauantaina kisa päättyi järjestyksessä Memmu, Kati ja Suski. Sunnuntaina viimeisellä kierroksella käytiin oikea "kissataistelu", kun tytöt ottivat itsestään ja kelkoistaan kaiken irti, Memmun ja Suskin välille jäi vajaa kolme kymmenystä, eikä Katikaan jäänyt, kuin parin sekuntin päähän kärjestä. Sunnuntaina lopputulos Ladyissä Memmu, Suski ja Kati. SM-pisteissä on Teamin ladyillä kolmoisjohto, pistein Memmu 77, Suski 63 ja Kati 62.

  Sunnuntaina Harrasteessa kisannut Mikko Kyröläinen, oli mukana hyvillä mielin. Päivän sijoitus oli 17. Pieni ulosajokaan menoa haitannut, vaan kaasupohjassa tultiin komeasti radalle takaisin. Mikko sai sijoituksellaan 9 kisapistettä.

  Seuraavaksi Teamiläiset nähdään Kiteen Sprinteissä. Työt jatkuu... vasta puolet sprintin SM-sarjasta on ajettu!

  Edit 5.2.: Hannun kyytiin "sunnuntaiajelulle" pääsee täältä... https://www.facebook.com/home.php#!/kelkkakuume?fref=ts
   
 4. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Tervehdys.

  Kelkkakuume Power Teamilläisillä on nyt vapaa viikonloppu kilpailuista, mutta mehän emme jää laakereille lepäilemään ja löhöilemään...

  Viime viikonloppuna, kun osa porukasta oli SM-Sprinteissä, kokoontuivat muut, kuskit&huolto Kuusamoon leirille ja sama meno jatkuu tänä viikonloppuna. Viikko sitten ajettiin kirjaimellisesti "perse ruvella", saas nähdä onko pakarat ehtineet jo parantua :-*

  Mukana menossa on myös Hessun neljäs enkeli, Jenny Alatalo ja hänet nähdäänkin loppukaudella kisaamassa Ladyt luokassa. Teamin Ladyillä on treenit olleet kohdallaan, kun PRO-miehet on vetäneet edeltä ajolinjamallia ja Legendat peesanneet turvamiehinä perässä!

  ...viikon päästä Kiteelle ja sen jälkeen täydellä miehityksellä Karstulan enskoihin.
   
 5. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  SM-Trophy Sprint Kitee 16.-17.2.2013

  Sprintin SM-sarja on nyt saatu päätökseen. Viimeiset osakilpailut ajettiin Kiteen moottoriurheilukeskuksessa. Kuten aikaisempinakin vuosina, kisan järjestelyt oli hoidettu hienosti. Iso kiitos kaikille talkoita tehneille.

  PRO-luokassa Hannu Härkönen oli Kiteelle lähdettäessä SM-pisteissä sijalla kolme. Lauantai alkoi Hannun osalta kierroksen kolmanneksi nopeimmalla ajalla, eikä sijoitukset päivän kuluessa siitä enää parantuneet. Lynxi ei ottanut kierroksia ja edessä olikin pitkä yö, laitellessa kelkkaa kuntoon sunnuntaille. Tekniset ongelmat eivät kuitenkaan täysin ehtineet yön aikana kadota. Sunnuntaina ajot alkoivat samoin, kuin lauantainta. Ensimmäiseltä kierrokselta tuli kolmanneksi nopein aika, mutta tällä kertaa suunta loppua kohti olikin nousujohteinen. Kakkoskierroksen aika oli toiseksi nopein ja viimeiseltä kierrokselta tulikin pohjat.

  Loppupisteissä Hannu sai SM-hopeaa todella kovatasoisessa PRO-luokassa ja sprintin suomenmestaruus jäi tällä kertaa uusimatta. Sonkajärvellä Stop-merkiltä tullut aikasakko ja tekniset ongelmat jäi kaivertamaan mieltä, mutta kaikkinensa hopea on hieno saavutus tällä tasolla!

  Ladyissa kamppailu kiristyi loppua kohden. Kisaviikonlopun alkaessa Merja Kolehmainen oli vielä johdossa kokonaispisteissä, mutta lauantaina kovinta vauhtia piti Kati Kolehmainen. Susanna Lemström ja Memmu eivät päässeet lauantaina vauhtiin. Kati ajoi pohjat molemmilla kierroksilla, Suskin ajat riittivät kierrosten kakkossijoihin, Memmun jäädessä kierroksilla kolmanneksi.

  Sunnuntaina kisa jatkoi kiristymistään. Ennen viimeistä kierrosta Memmulla ja Katilla oli tasapisteet, Suskin ollessa vain muutaman pisteen päässä heistä.

  Viimeisellä kierroksella tytöt ottivat mittaa toisistaan aivan tosissaan. Suskin kierros epäonnistui valitettavasti ulosajon seurauksena, mutta maaliin asti tultiin. Kati ajoi kovan, miesten/poikienkin sarjoihin verrattavissa olevan ajan. Memmu kokosi ajatuksensa ennen viimeistä kierrosta ja lähti matkaan "tulos tai ulos" -periaatteella. Tällä kertaa riskinotto kannatti ja pienestä ulosajosta huolimatta aika riitti kierroksen kärkeen, parin sekuntin erolla Katiin.

  Suski ei ollut viikonlopun jälkeen täysin tyytyväinen omaan suoritukseensa, eikä luottamus kelkkaan ollut aivan kohdallaa. "Lisää treeniä ja jarruremontti" -totesi Lady kisan jälkeen. Kati näytti muille tytöille "palikoiden" olevan kohdallaan ja menohaluja piisaavan. Memmun ajo "ei vaan kulkenu" lauantaina, vaikka kelkka oli kunnossa ja kuskikin, ainakin omasta mielestään... Sunnuntaille pitikin nollata tilanne ja lähteä uuteen päivään, uusin ajatuksin.

  Kokonaiskilpailun jälkeen sijoitukset tytöille: 1. Memmu, 2. Kati ja 3. Suski.

  Myös Paul Anttila oli mukana Legendat-luokassa. Pali oli kisojen jälkeen hyvillä mielin. Miehen menoa ei haitannut edes hipaisu Karjalan mäntyyn, siitä on kuulemma hyvä ottaa tukea mutkassa, kun nuo spoordit saattaa olla pehemeitä... Hänen kokemuksestansa, asenteestansa ja ajatuksistansa kilpailumielen ja -maailman suhteen, onkin nuoremmilla tiimiläisillä vielä paljon opittavaa.

  Tiimin alkuperäiset perustajajäsenet Mr President Heikki "Hessu" Korander ja Jari Nevala ovat tyytyväisiä suojattiensa menestykseen SM-Sprinteissä, mutta nyt on taas töitä jatkettava ja mietittävä mistä löytyy parannettavaa. Kalustot huoltoon ja kuskit keskittymään Karstulan SM-Trophy endurokilpailuun. Juhlien aika on vasta Gaalassa, siellä nähdään ja KUULLAAN ;D ;D ;D
   
 6. LadyK

  LadyK Well-Known Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Minä siis sain viikonloppuna aikaan ensimmäiset kunnon voittot kelkkailu-urallani ja Karjalainen sattui vielä tekemään voitoistani haastattelun, niin laitanpa sinnekin linkin, niin voitte käydä sen katsomassa jos haluatte.

  http://www.karjalainen.fi/fi/urheilu/item/25211-kati-kolehmainen-ajoi-naisten-sarjan-voittoon-video

  Olin kyllä niin onnellinen voitoistani, että en ajatellut ihan selvästi mikä kyllä näkyykin :D

  Niin ja onnittelut Merjalle mestaruudesta :)
   
 7. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  SM-Trophy Enduro Karstula 23.2.2013.

  Tällä kertaa kisa-aamu valkeni hyvässä, pienessä pakkassäässä, ilman jäätävää tihkusadetta. Karstulan kisakeskukseen kerääntyi huima määrä mk-enduron harrastajia, kun lähtöluettelon mukaan kuskeja oli 224 ja tähän lisäksi tietenkin huoltoporukat!

  Kelkkakuume Power Teamistä ensimmäisenä liikkeelle läksivät taas Ladyt. Merja Kolehmaisen Skiidon kanssa oli tehty taas töitä ja työ tuottikin tulosta heti ensimmäisellä EK:lla, kun hän ajoi pohjat yli kahden minuutin erolla seuraaviin, Kati Kolehmaiseen ja Susanna Lemströmiin. Kati ajoi pohjat viimeisellä EK:lla, mutta tämä ei enää riittänyt Memmun kiinni saamiseen. Suskin ajo tuntui niin kivalta, että kisareitti tuntui loppuvan kesken. Jenny Alatalon kisa alkoi hienosti. Lynxin säädöt olivat kohdallaan ja ajo tuntui kulkevan mukavasti. Jenny törmäsi kuitenkin 1EK:lla reippaaseen vastapattiin, jonka seurauksena körötellen huoltoon ja keskeytys. Tyttöjen sijoitukset 1)Memmu, 2)Kati ja 3)Suski. Seuraaville sijoille kovassa Ladyt-luokassa ajoivat Virpi Leppänen, Heli Takkinen ja Meri Kainulainen. Ladyjen vauhti alkaakin olla kohdallaan, kun EK- ja kokonaisajat riittävät jo muissakin luokissa kärkisijoille...

  Legentojen tahtipuikkoa heilutti Heikki "Hessu" Korander. Vaikka mies ei ollutkaan täysin tyytyväinen omaan suoritukseensa ajoi hän silti kovien vastustajien seurassa oman sarjansa voittoon. Ahti Kolehmainen sijoittui myös hienosti sijalle kahdeksan. Jari Nevalaa vaivasivat tekniset ongelmat ja miehen sijoitus oli 19. Paul Anttilalla oli hyvä päivä ja mieli korkealla, Palin loppusijoitus 18.

  Kisan jälkeen Hessu lupasi, ettei häviä enää EK tuloksissa Ladyille... ja Ladythän ottivat haasteen vastaan... seurataan mielenkiinnolla tiimin "sisäistä kamppailua." ;D

  Kuninkuussarjassa kärkeen muodostui harvinaisen "suuret" erot. Arto Pätsi ajoi varmoin ottein sijalle kaksi, n. 40 sekuntin erolla voittoon ajaneeseen Henri Marttiseen. Myös ero Arton jälkeen kolmanneksi ajaneeseen Tuomo Forsseliin oli 40 sekuntin luokkaa. Kokeneeltakin konkarilta meinasi kädet puutua matkan varrella, mutta muuten Arton ajo kulki hyvin. Hannu Härkönen löysi kiven, joka löi jarrut ruttuun heti ensimmäisellä EK:lla. Mies taiteili kuiteinkin maaliin saakka, saaden muutamia lisäosumia matkan varrella. Lopputulos Hannulle, "pientä pintaremonttia" Lynxin etupäähän ja sijoitus seitsemäs. Pasi Karjalainen oli saanut Lynxin remontoitua Paljakan voltin jälkeen ja Karstulassa hän ajoi kovimmassa luokassa sijalle 22.

  Huoltoa johti Karstulassa Timo Lehmusvyöry ja hienosti hän homman hoitikin! Vaikka kuskeja tuli ja meni tiiviillä tahdilla, pysyi homma hallinnassa ja kaikki olivat tyytyväisiä saamaansa huoltoon. Mukanaa Timpalla oli Leena, Markus, Ville, Aapeli ja omat pojat. KIITOS HUOLTO!

  Kiitos kisajärjestäjille ja kanssakilpailijoille hienosta "rallipäivästä." Tiimi vetäytyy taas keskittymään tuleviin koitoksiin.

  Seuraavaksi osa tiimiläisistä nähdään 2.-3.3. Kelkkakunkussa ja Kiteen CC. Kisoissa .... mutta Karstulan EM-kilpailuissa ollaan taas paikalla täydellä setillä!!! Näkemiin, kuulemiin 8)
   
 8. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Kelkkakunkku ja CC-Kitee 2.-3.3.2013

  Kisaviikonloppua vietettiin aurinkoisessa pakkassäässä molempina päivinä. Lauantaina tiimiläisistä Hannu Härkönen, Susanna Lemström ja Merja Kolehmainen osallistuivat Messilässä ajettuun Kelkkakunkku tapahtumaan ja sunnuntaina Heikki Korander ja Paul Anttila ajoivat cross country kilpailun Kiteellä, mukanaan huollossa Jenny Alatalo.

  Messilässä oli viikolla käynyt suvikeli ja tämän jälkeen reippaat yöpakkaset. Näin ollen kisa ajettiin läpi melkoisen liukkailla reiteillä, mikä aiheutti hieman jännitystä yhdelle, jos toisellekin kuljettajalle. Radat oli kuitenkin tehty hyvin ja merkattu loogisesti. Päivän lopputuloksina Oulun suunnalle saatiinkin "kuninkaallisia..." ;D

  Ladyissä koko päivän, jokaisella EK:lla selkeästi kovinta vauhtia piti Suski. Hän oli vuorostaan löytänyt oikean fiiliksen ja voitti ansaitusti Kelkkakuningattaren tittelin. Yleiskilpailussakin hän sijoittui hienosti sijalle 37. Memmun ajo kulki kivasti ja hän oli tyytyväinen päivän suoritukseensa, lukuun ottamatta nurin ajoa 3EK:lla. Heli Takkinen oli myöskin saanut hyvän vauhdin päälle ja "kiilasikin" sijoituksissa tiimin ladyjen väliin. Lady-luokan lopputulokset 1)Suski 2)Heli Takkinen ja 3)Memmu.

  Pro A-luokassa Hannu kävi kovaa taistelua kilpakumppaneidensa kanssa. Hänen sijoitukset EK-tuloksissa vaihtelivat listan yläpäässä ja lopputuloksissa hänen varma suorituksensa liukkaalla radalla palkittiin, kun Hannu nousi korkeimmalle korokkeelle Pro:n palkintojen jaossa. Hänen jälkeensä toiseksi sijoittui kokonaisajoissa puolen minuutin erolla Feetu Koskinen ja kolmanneksi kaasutteli Teppo Käkelä. Kovaa vauhtia pitänyt Niko Korsumäki putosi kärjestä viimeisen EK:n jälkeen.

  Kelkkakunkun yleiskilpailun kokonaistuloksissa, yhteisaikojen mukaan Hannu sijoittui kolmanneksi ja Kelkkakunkun tittelin sai Jokke Peräsalo.

  Kiteellä korkattiin 3.3.2013 Suomen ensimmäiset Mk-CrossCountry kilpailut. Rata oli mukavaa ajettavaa, hyviä hyppyreitä, kumpupattia, vauhtisuoraa, jääränniäkin jne... Tätä hienoa konseptia on hyvä lähteä tästä kehittämään!

  Masters 43 -luokassa Hessu ja Pali testasivat kuntoansa kovassa herraseurassa. Hessun taival eteni lähes yhtämatkaa Harri Hynysen kanssa, he ehtivätkin kiertämään radan kymmeneen kertaan ja Pali sai kellotettua ajan yhdeksältä kierrokselta. Molempien tiimiläisten tankkaus oli onnistunut ja pitkä kahden tunnin kisa kulki hyvin, vain yhden pysähdyksen taktiikalla! Huollon pitikin jo "liputtaa" Palia pysähtymään, kun mies ei meinannut malttaa tulla varikolle ollenkaan, niin mukavaa oli ajaa taas Kiteen radoilla :D. Hessun lynxin kierrokset meinasivat olla välillä hukassa, mutta muuten hoimma toimi ja kuski jaksoi hyvin loppuun saakka. Lopputuloksissa Masters 43 luokan voiton vei Raimo Sulkava, toiseksi sijoittui Hessu ja Palin sijoitus oli kuudes.

  Teami kiittää taas kaikkia kisajärjestäjiä, kanssakilpailijoita ja tietenkin yhteistyökumppaneita!

  ...ja viikon kuluttua tavataan Karstulan EM-Kisoissa... Osanottaja määrä ei ole korkein mahdollinen, mutta taso on sitäkin kovempi!!!
   
 9. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Karstula MK-Enduro EM. 8.-9.3.2013

  Ensimmäistä kertaa järjestetty moottorikelkkaenduron Euroopanmestaruuskilpailu on nähty ja koettu. Kilpailureittejä oli valitettavasti jouduttu lyhentämään turvallisuuden vuoksi, koska säät olivat tehneet reiteistä paikkoin kovia, liukkaita ja röykkyisiä. Kisa ajettiinkin läpi vaativissa olosuhteissa ja tuskin kukaan kuskeista selvisi maaliin saakka täysin puhtaalla suorituksella. Varikolla kuultujen kommenttien mukaan kisan mieleisin EK oli sunnuntaina ajettu EK5, josta löytyi mukavaa tuiskupattia ja vauhdikasta linjaa.

  Tiimiin saatiin viikonloppuna maailman ensimmäinen Euroopan mestari tässä lajissa, Ladyissa ajanut Susanna Lemström osoitti taas ajosilmän ja vauhdin olevan kohdallaan vaativilla reiteillä ja Suski ajoi naisten sarjan voittoon, eli EUROOPAN MESTARIKSI. Merja Kolehmainen ajoi liukkailla reiteillä sen, minkä uskalsi ja loppupisteissä sijoitus riitti naisten sarjan kakkossijaan. Kati Kolehmainen maksoi ensimmäisellä EK:lla tapahtuneesta jarrujen hitsautumisesta kovan hinnan. Vaikka muilla erikoiskokeilla vauhti olikin kohdallaan, jäi hän loppupisteissä sijalle kolme. Jenny Alatalon vauhti on nousussa edellisvuosista ja hänen tavoitteensa täyttyi, kun hän pääsi maaliin ilman haaverita, tästä on hyvä jatkaa lopputalven enskoihin. Yleiskilpailussa Katin aika riitti sijalle 25, Memmun sijalle 35, Suskin sijalle 36 Jennyn sijalle 50.

  Veteran/M50 Luokassa tiimiä edusti tuttuun tapaan Heikki Korander, Jari Nevala ja Paul Anttila. Jarin kisa alkoi kelkkaa kaivellessa ja tämän vuoksi tulos ensimmäiseltä päivältä jäi saamatta. Hän päätti kuitenkin ajaa kisan loppuun saakka ja oli uudestaan viivalla taas lauantaiaamuna. Lauantai sujuikin perjantaita paremmin ja yleiskilpailun lopputuloksissa Jari ja Pali olivat peräkkäisillä sijoilla 44 ja 45. Kokenut Palikin putosi kertaalleen kelkkansa kyydistä, mutta oli kisan jälkeen hyvällä tuulella ja jo ennen kisoja hän oli vahvasti hengessä mukana ja tukemassa nuorempia kuskeja.

  Hessun jarrut katoilivat jo heti perjantaista lähtien ja viimeisellä EK:lla hän heittikin kuperkeikan ja loukkasi itseänsä. Paikalle saapui nuori herrasmies joka pysähtyi kysymään, voiko olla avuksi ja kuinka toimia. Vielä varikollakin hän poikkesi kysymään vointia. Tämä on esimerkillistä, urheilullista käytöstä! Herrasmiehen henkilöllisyys jäi kuitenkin avoimeksi ja hän voisikin käydä vielä nykäisemässä Hessua hihasta, niin saisi pullakahvit! Kiitos avusta ja huolenpidosta. Haluaisimme tietää kuka oli kyseessä???


  Senior Luokassa kisailivat Arto Pätsi, Hannu Härkönen ja Pasi Karjalainen. Arton ja Hannun kisat eivät lähteneet lauantaina raiteilleen ja teknisten vikojen vuoksi he päättivät etteivät starttaa sunnuntaina, koska tunnin huollossa ei aika ja varaosat riittäneet vaurioiden korjaamiseen. Hannu ehti myös hieman harventaa Karstulan kangasmetsää ennen keskeytyspäätöstä. Positiivinen ja odotettu yllätys tiimille oli Pasin suoritus. Perjantaina hän oli luokassaan sijalla 10 ja lauantainakin, ulkoilusta huolimatta sijoitus luokan 13. Hieno suoritus Pasilta kovassa sarjassa, vaativilla reiteillä.

  Huollossa oli väkeä mukana riittävästi, mutta tekemistä riitti kaikille. Kari ja Timppa pyörittivät hommaa ja Leena, Ahti, Markus, Ville, Jussi ja Pasi saivatkin puuhastella sen, minkä ehtivät. Lauantaina apuna olivat lisäksi Hannu ja Arto. Kiitos huolto.

  Tiimi vetäytyy taas keskittymään ja korjaamaan kalustoaan seuraavaan kilpailuun. Lieksan enduron ajetaan ensi lauantaina ja siellä ollaan taas kaikki paikalla! Nähdään 8)
   
 10. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  SM-Trophy Enduro Lieksa 16.3.2013

  Kisa-aamu valkeni raikkaassa pakkassäässä, auringon noustessa Jongunjoen maisemissa. Tällä kertaa enduron sm-osakilpailu ajettiin kovavauhtisilla erikoiskokeilla. Erilaisia tienpohjia oli paljon, välillä mentiin pitkin kelkkareittejä ja pujoteltiin kapeassa puunkierrossa. Varsinainen fyysinen haastavuus jäi kuitenkin tiimiläisten mielestä puuttumaan.

  Ladyistä ensimmäisenä starttasi matkaan Merja Kolehmainen. Hänellä alkoi tekniset ongelmat jo ennen lähtöä, mutta muuten ajo tuntui kivalta ja hän olikin kilpailun jälkeen positiivisesti yllättynyt sijoittuessaan toiseksi. Seuraavaksi lähdössä olivat peräkkäin Susanna Lemström, Jenny Alatalo ja Kati Kolehmainen. Suskin mielestä päivän suoritus oli ihan ok, mutta kelkan huippuvauhti ei tuntunut aivan riittävältä. Suskin sijoitus oli kolmas. Myös Jennyn fiilikset olivat hyvät kisan jälkeen, tämä lady ei ole vielä tätä ennen tiennytkään miten kovasti kelkalla pääsee... ;) Jenny sijoittui seitsemänneksi. Naisten sarjaan saatiin uusi osakilpailuvoittaja, kun elämänsä ensimmäisen ykkössijan ajoi Kati hienosti kotiyleisönsä edessä ja lady oli todella tyytyväinen sijoitukseensa.

  Heikki Korander lähti matkaan tiimin ensimmäisenä legendana. Miehen mielessä taisi olla vielä viikon takainen polven loukkaantumiseen johtanut kuperkeikka Karstulassa, jonka vuoksi ajo oli melko varovaista. Hessun sijoitus ei ollut aivan odotettu, mutta varmalla ajolla maaliin ja viidenneksi. Ahti Kolehmainen ajoi Hessun jälkeen sijalle kuusi. Jari Nevalan kisa alkoi rauhallisesti ja miehestä tuntui, että vauhtia alkoi löytyä vasta viimeisellä erikoiskokeella ja matka loppui kesken. Jarin sijoitus oli kahdeksas. Paul Anttilalla kulki hyvin, kunnes 3EK:lla mies otti painiottelun männyn kanssa, joka päättyi "selkävoittoon" männyn hyväksi. Pali pääsi kuitenkin maaliin ja sijoittui 14.

  PRO-luokassa Hannu Härkönen ja Pasi Karjalainen starttasivat peräkkäin. Hannu ajoi melko ehjän ajon maaliin saakka ja olisi toivonut kelkan kulkeneen huippuja hieman paremmin. Päivä ei ollut Hannulle kauden parhaasta päästä ja hänen sijoitus oli 10. Pasin ajo kulki, kunnes 3EK:lla kelkka kimposi kannosta puuhun ja matka jäi kesken, onneksi mies on kuitenkin kunnossa. Viimeinen starttaaja tiimiläisistä oli Arto Pätsi, hänenkään päivänsä ei sujunut ongelmitta. 2EK:n alkupuolella suksi sattui kantoon, jonka seurauksena kuski tippui kyydistä ja kelkka jatkoi matkaansa puuta vasten. Arto sai kuitenkin tuotua kelkan huoltoon ja remontin jälkeen pääsi jatkamaan kisan loppuun saakka. Sijoitus Artolla oli viides, mikä jäi hieman kaivelemaan mieltä.

  Huollossa tuttuun tapaan hommaa hoiti Kari Pätsi ja Timo Lehmusvyöry apunaan Leena Kolehmainen ja Markus Toropainen. Kiitos huolto!

  Kaikkinensa tiimin onnistuminen Lieksassa ei ollut aivan toivottu, mutta kausi jatkuu edelleen. Viat ja vauriot korjataan ...jotain jäi vielä hampaiden koloihin Sallan kisaa ajatellen... ;) Siellä tavataan :)
   
 11. 325

  325 Lynx- sano lapinmies ja pyörty

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Onnea Artolle Pro- luokan mestaruudesta.

  Nyt voi ottaa vähän aikaa vähän iisimmin...
  [​IMG]
   
 12. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  SM-Trophy Enduro Salla 23.3.2013

  Kauden päätöskisassa Sallassa päästiin ajamaan kelkkaenduroa parhaimmissa olosuhteissa, mitä toivoa voi. Lunta riitti, mukavaa patikkoa löytyi ja sääkin suosi kelkkailevaa väkeä. Näitä lisää toivoo Power Tiimiläiset!

  Huolto pelasi taas, kun Timo "Timppa" Lehmusvyöry hoiti homman kotiin apulaisineen. Hän onkin mies, joka on ollut koko pitkän talven tiimiläisten apuna ja tukena suurella sydämmellä!

  Lady-luokassa kisa tiimittärien kesken kiristyi huippuunsa, kun matkaan lähdettiin kärjen osalta vain muutamien pisteiden eroilla. Ensimmäisenä taipaleelle starttasi Susanna Lemström, hänen suorituksensa ovat olleet nousujohteisia kauden loppua kohden ja Suski ajoikin varmoin ottein kilpailun voittoon. Jenny Alatalon vuoro oli seuraavaksi ja hänenkin suorituksensa oli hieno, maaliin päästiin ja hän ajoi uransa korkeimman sijoituksen ollen viides. Kati Kolehmaisen vauhti oli kisassa kohdallaan, mutta 3EK:lla riskinotto oli kostautua ja hän kimposi ojanpenkasta ulos reitiltä. Lopputuloksissa hänen aikansa riitti kuitenkin kisan kakkossijaan 12 sekuntin turvin Merja Kolehmaiseen nähden. Katin ja Memmun kohdalla SM-sarja päättyi tasapisteissä ja Merja voitti suomenmestaruuden. Kausi 2013 olikin Ladyjen osalta tiukempi ja tasaväkisempi, kuin koskaan ennen.

  Legenda luokassa taistelu oli vähintäänkin yhtä jännittävää, kun Ladyissa. Kisaan lähdettiin Heikki Koranderin ollessa kakkossijalla, kolmen pisteen päässä sarjaa johtavasta Reijo Muhosesta. Hessun päivän sijoitus oli kolmas ja loppupisteissä hän sai hopeaa jääden vain yhden pisteen päähän sarjan voittaneesta Muhosesta. Ahti Kolehmaisen sijoitus Sallassa oli seitsemäs ja luokan loppupisteissä hän sijoittui hienosti viidenneksi, vuosien kisatauon jälkeen. Jari Nevalan ja Paul Anttilan mielestä kisareitti oli mukavaa ajettavaa ja miehet sijoittuivat Jari 13. ja Pali 15. Pisteissä Jari tulos on 12 ja Pali 18.

  Kauden odotetuin ja toivotuin tulos (joka ei ollut päällikölle yllätys!), saatiin kun Kuusamon "vanhakettu"
  ARTO PÄTSI AJOI PRO-LUOKAN SUOMENMESTARUUTEEN.
  Artolla on ollut mestaruus katkolla ennenkin ja nyt viimeinkin oli tähdet kohdallaan ja tinkimätön työ palkitaan, kun Arto saa kohottaa "pojan" kattoon kevätgaalassa. Tämä mies, jos kuka on ajamalla ajetun voittonsa ansainnut! Onnea vielä Artolle koko tiimin puolesta!!! Sallan kisa päättyi Arton voittoon vajaan puolen minuutin erolla kovan vastuksen antaneeseen Henri Marttiseen.

  Alkukauden hankaluuksien jälkeen Pro:n Pasi Karjalainen näytti olevansa taas iskussa, kun mies ajoi luokkansa viidenneksi ja sai tärkeät sarjapisteet ensikautta ajatellen. Hannu Härkösen kausi ei ole kulkenut aivan helpoimman kautta, Sallassa hän oli kuitenkin kahdeksas ja sarjan loppupisteissä sijoitus kymmenes.

  Tiimin joukkuiden sijoittuminen SM-Trophy joukkueliigassa olikin jo ehkä pienoinen yllätys. Paljon oli toki odotettu, mutta kaikkien kolmen joukkeen sijoittuminen neljän joukkoon oli jo enemmän mitä toivoa uskallettiin. Tiimipäällikkö Hessu on tyytyväinen hymy kasvoillaan kertonut olevansa ylpeä tiimiläisistänsä ja erityisesti suojattinsa, Arton menestyksestä!

  Kelkkakuume Power Team kiittää ja kumartaa kaikkia yhteistyössä mukana olleita!

  ...ja sitten Gaalassa suattaapi olla kannat katossa ja helemat korkkeella...
   
 13. Värjäri

  Värjäri - Sidewinder B-TX LE -

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM


  Onnittelut !!!!


  [​IMG]
   
 14. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  ARTO PÄTSI, MOOTTORIKELKKAENDURON SUOMENMESTARI 2013

  Arto Pätsi on 36-vuotias Kuusamolainen. Kelkkailun lisäksi miehen kiinnostuksen kohteena on metsästys ja joka vuosi elokuulta lumien tuloon saakka metsiä kierrellessä kuluukin puhki vähintään yksi pari kumisaappaita. Kovaa kuntoaan Arto pitää yllä jo työnsäkin puolesta, koska kerran vuodessa hän joutuu suorittamaan palomiesten kuntotestin. Muilta osin treenaus tapahtuu kesäisin motocrosspyörällä crossi- ja enduroradoilla. Näiden lisäksi polkupyöräänkin ehtii kertyä yli 1000km kesään. Kun lumitilanne sallii, alkaa treenaus kelkan kanssa hakien samalla säätöjä laitteeseen. Treenit vedetään aina täydellä teholla, eikä Artoa juurikaan näe yleisillä kelkkareiteillä turistiajeluilla. Palkintopokaaleja miehelle on ehtinyt kertyä jo 42 kpl, eikä kisoista ole montaa kertaa tultu kotiin ilman pokaalia.

  Ensimmäisen moottorikelkkansa Arto hankki vuonna -98 töihin päästyään ja Teemu Pätsin innostamana hän otti osaa ensimmäiseen endurokilpailuun vuonna 2001 Savukoskella. Sijoitus kisassa oli C2-luokan voitto yli viiden minuutin erolla seuraavaan. Kelkkanaan hänellä oli tuolloin 500 Edge Polle. Vuodesta 2001 vuoteen 2010 Arto kiersi läpi kaikki endurokilpailut ja kokeili myös Sprinttejä 2004-2005 hyvällä menestyksellä, mutta mahdollisuutta kiertää täysiä sprinttisarjoja ei työn puolesta ollut.

  Ensimmäisen kerran suomenmestaruus oli katkolla vuonna 2007 Mika Korsumäen kanssa, sarja oli todella tasainen ja tulos ratkesi Sallassa kauden viimeisessä kilpailussa. Arto ajoi tuolloin kilpailun voittoon ja Korsumäki kakkoseksi, loppupisteissä Korsumäki vei kuitenkin mestaruuden ja Arto sai SM-hopeaa. Samana keväänä Arto teki päätöksen kilpailun lopettamisesta, mutta Mika Korsumäen kautta aukesi mahdollisuus päästä mukaan BRP Racingtiimiin. Kaudet 2008-2010 Arto ajoikin BRP:n tiimissä ja muistelee vielä kiitollisena silloin saamaansa mahdollisuutta, ehkä hän ei enää olisi ajamassa ilman tiimin silloista tukea.

  Toisen kerran mestaruus oli lähellä toteutua vuonna 2009, mutta ratkaisu tuli taas viimeisessä kisassa kun Arton kelkka kimposi Rovaniemen mäntyyn ja tällä kertaa Henri Marttinen sai mestarin viitan harteilleen. 2009 Arto ajoi kuitenkin ensimmäisen Giant voittonsa, kahden kakkossijan jälkeen.
  2010 Arto ajoi toisen Giant voiton ja myös enduron mestaruus oli taas todella lähellä. Pettymys kauden viimeisessä kisassa Sallassa oli kova, kun kone leikkasi kiinni. Nyt oli kokeneen konkarin, Tuomo Forssellin vuoro juhlia mestaruutta. Keväällä Arto teki taas päätöksen lopettaa kilpaileminen yhdeksän kisavuoden jälkeen.

  Kelkkakuume Power Teamin päällikköön, Heikki ”Hessu” Koranderiin Arto tutustui vuonna 2008 ja siitä asti miehet ovat tehneet tiivisti yhteistyötä. Hessu yritti houkutella Artoa takaisin kilpaurille ja tämä onnistuikin, kun keväällä 2012 tuli tieto, että Giant on saanut EM-arvon. Treenaus alkoi välittömästi ja tavoitteena oli ajaa kolmas Giantin voitto. EM-kisapaikkakunta kuitenkin muuttui, mutta nyt oli Arto taas mukana ajamassa enduron PRO-sarjassa Kelkkakuume Power Teamin jäsenenä. Välivuosinaan Arto ajoi vain yhdet kilpailut ja on näillä pisteillä säilyttänyt asemansa PRO-luokassa.

  Kausi 2013 alkoi Paljakan kisan voitolla yli minuutin erolla seuraavaan. Karstulassa sijoitus oli toinen, mutta Lieksassa onni kääntyi. 2EK:n alussa kelkka kimposi kannosta puuhun heittäen kuskin selästään ja n.30km matkan huoltoon Arto taisteli puolikuntoisella kelkalla. Sijoitus Lieksassa oli kuitenkin 5., joka toi tärkeät pisteet mestaruustaistelua ajatellen. Ennen Sallan kisaa Arto oli SM-pisteiden kärjessä, mutta mielessä kävi painajaismaisia ajatuksia siitä, toistaako historia taas itseään viimeisessä kisassa ja taistelu jää kesken…

  Kisan alkaessa ajatukset olivat kuitenkin koossa ja Arto ajoikin ehkä kisauransa parhaimman, ehjimmän suorituksen. Vaativa, patikkoinen, reitinlukutaitoa ja fysiikkaa vaativa kisareitti sopi Artolle ja mies oli tyytyväinen hyvin onnistuneeseen ajoonsa. Eroa toiseksi ajaneeseen ja SM-hopeaa saaneeseen Henri Marttiseen tuli 28s.

  Taustatukijoistaan Arto nostaa esille veljensä Kari Pätsin, jonka kanssa hän on vuosia tehnyt töitä kelkkailun parissa. Tiimit ja merkit ovat vaihtuneet vuosien varrella Polariksesta Skidoon ja Lynxiin. Kari on ollut ja on edelleen mukana kovalla innolla tekemässä iskunvaimentajien säätöjä ja simmejä kelkkojen vaihtuessa. ”Kari onkin specialisti lukemaan simmikarttoja ja tekemään niistä analyysejä”, sanoo Arto. Tänä vuonna kytkimen säätöapua on tullut myös Kimmo Kaltiokummulta. Periaatteessa kaikki säädöt ja remontit mitä kelkalle tehdään, tekee Arto itse apunaan Kari. Kelkkoja on käytetty merkkiliikkeissä vain vikakoodien lukua varten.

  Kelkkakuume Power Teamistä kysyttäessä Arto kertoo, että ”on ollut ilo olla mukana ja tänä vuonna tiimityö toimi loistavasti, vaikka porukka onkin ollut iso.” Arton rooli tiimissä on ollut tietenkin kisakuski, mutta sen lisäksi hän on toiminut porukan valmentajana, antanut teknisiä neuvoja ja ajanut myös iskarisäätöjä. ”Tiimi on antanut voimavaroja, treenit ovat olleet tehokkaita ja sieltä on saanut kovasti motivaatiota tekemiseen, kun ei ole tarvinnut töiden jälkeen vetää yksin kypärää päähän, vaan aina on ollut kaveri matkassa. Tiimistä on saanut myös positiivista energiaa, kun ukkoporukalla tekeminen menee tekniseksi, niin ladyjen mukaan tulo on tuonut mukanaan iloa ja porukalla on ollut kiva tavata ennen kisoja. Taloudellinen tuki on myös ollut merkittävää ja pääsponsori on ollut Heikki Korander. Puolet mestaruudesta kuuluukin Hessulle.” Toteaa Arto.
   
 15. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  On kyllä ollu jännä kausi, kun on saanut olla apuna kytkintouhuissa. Artsille ja muillekin yhtään vähättelemättä onnittelut, työmäärä ainakin on ollut sitä luokkaa että mestaruudesta on ollut jo pakko ajaa! Harmi muutamat miinat Hannun osalta, mutta motorsporttia se tämä vissiin sitten on!

  Täytyy kyllä myöntää,että kisaviikonloppuina on itellä tullu aina omien ajelujen ja kelkan kaiveluiden lomassa kyylättyä ek tuloksia ;D
   
 16. Madd

  Madd Well-Known Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Lukasin jostain et tämän tiimin toiminta lakkautetaan, mikkä lie syy.
   
 17. KELKKAKUUME POWER TEAM

  KELKKAKUUME POWER TEAM Active Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Rakkaat kelkkaystävät,, pieneksi selvennykseksi tässä Hessu Koranderin viesti..
  Kiitos mielenkiinnosta tiimimme tilasta, mutta kerron Teille ,että on kaksi eri asiaa- kelkkakuume ja power team.
  Power team on minun ja Jari Nevalan. Kelkkakuume on ollut meidän yhteistyökumppani ,jolle olemme tehneet pyyteettömästi töitä. Se ei ole ollut päätukijoitamme ,,vaan eräs joka rakastaa lajia.,
  nimi vois olla jotain muutakin,, ja tiimi ei ole mitenkään hajonnut, sanoisko olemme ehkä, kuin Suomen maajoukkue jääkiekossa pelaajat vaihtuu, mutta minä ja Jari olemme power team , muutaman hyvän ystävän kanssa.
  Sanon vain Teille ystävät hyvät, kaikki tiimiin liittyvä toiminta liittyy ystävyyteen tai liiketoimintaan. Ei kukaan minun lisäkseni ilmeisesti panosta tähän hienoon lajiin ,kuin minä. Ne eurot, jotka tähän olen laittanut, voin kertoa Teille, en ole saanut yhtäkään takaisin. Tarkoitukseni ei ole ollut koskaan myöskään tienata tällä sijoituksella, mutta mulla ei ole perhettä ja olen aikanaan niin sanotusti urheillut perheeni ja suhteeni. Ja olen antanut ns. perheelleni kaiken, joka on ollut tiimi. Jos olisin naimisissa kait olisin saanut jo häädön , kuten ymmärrätte.
  Mutta
  Kelkkakuume on ollut tänä vuonna meidän menestykseen tärkeä, ja olen ylpeä ,kun olen voinut yhdessä tiimin kanssa tehdä tuloksellista työtä Kelkkakuumeelle ja muille yhteistyökumppaneille.
  Älkää pelätkö , Me emme häviä mihinkään! Vaan tulemme uusin voimin ja tiedätte , että tulen panostaa tyttöihin entistä enemmän. Poikienkin osalta otan haasteita vastaan, tiedän ,että mulla on kaksi (ellei kolme) suomen parhaimpiin kuuluvia poikia ja niistä en luovu halvalla, tytöistä en luovu mistään hinnasta,,
  hyvää kessää kaikille, nähdään taas viimeistään lumilla.
  Hessu
   
 18. LadyK

  LadyK Well-Known Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Moikka moi minunkin puolesta!

  Ohessa on monien kyselemä video meidän viime kauden tiimistämme, joka esitettiin myös kelkkagaalassakin.

  Katsokaahan video ja muistellaan mennyttä kautta!

  http://youtu.be/n-kZ3Skpvx8

  Kiitos kaikille! ja Hyvää alkanutta kesää ;)
   
 19. Madd

  Madd Well-Known Member

  Vs: KELKKAKUUME POWER TEAM

  Morjens .Mitäs Tiimille kuuluu, ootteko kokonaan vaihtanu leiriä :-\ vai ajatteko kummassakin ;) Laittakaahan kuulumisia.
   

Suosittele tätä sivua