LED-valot keulaan

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Kukunor, 1/10/13.

 1. Jonteri

  Jonteri Well-Known Member

  Onko kukaan laittanut ledbaria akuttomaan kelkkaan? Voiko käräyttää jotain? Ja mistä virta ledbarille? Kyseessä MXZ 600 vm.-02 ja tuossa on se mpem-boksi DPM:llä.
   
 2. Skiiduu88

  Skiiduu88 Member

  Mikäs nyt on kun asensin mxz -04 led ajovalot, mutta niissä palaa kokoajan pitkät. Jos toisen ledin tilalle laittaa halogeenin niin sitten pelaa lyhyet ja pitkät kummassakin.
   
 3. Meukowi

  Meukowi Well-Known Member

  samaa vikaa oli mullaki kun tilasin wishiltä 10.000lumenin ajovalot, ilmeisesti ne oli pelkille pitkille rakennettu, tilasin toiset vähän kalliimmat niin toimi high/low beam, katsos onko niissäkin tuoteselosteessa merkitty erikseen lähi että kaukovalo
   
 4. Jonteri

  Jonteri Well-Known Member

  Kaverin skidoossa ledien kanssa sama ongelma. Tarvi väliin vastukset että lähti toimimaan oikein. Oiskohan ollu 50w vastus, tuollainen https://www.jussinmaki.net/ajoneuvovalaisimet/tuote/vastus-50w-3-ohm/3793AC0D63D82B85EA/ .
   
 5. Skiiduu88

  Skiiduu88 Member

 6. Jonteri

  Jonteri Well-Known Member

  Empäs muistakkaan, täytyy kysäistä kaverilta. Mutta järjellä ajateltunahan se tulisi lyhkästen väliin, koska tällä hetkellä se polttimo saa varmaan liikaa virtaa lyhkäsillä.
   
 7. Skiiduu88

  Skiiduu88 Member

  Jokos olet kysäissyt kaverilta.
   
 8. Jonteri

  Jonteri Well-Known Member

  Joo, pitkien johtoihin. Silloin se nostaa sitä releen kynnystä pitkien kytkemiseen koska lyhkäsillä tulee liikaa virtaa.
   
 9. kirurgi

  kirurgi Ski-Doo Mxz 600 sdi

  Laitoin kanssa Ledit Reviin niin palaa vaan pitkät ja ehken lyhyetkin samaan aikaan.Jääköhän lyhyet aina muutenkin palamaan pitkien kanssa.
   
 10. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Ei pala H4:ssa molemmat langat (lyhyet ja pitkät) yhtäaikaa.
   
 11. kirurgi

  kirurgi Ski-Doo Mxz 600 sdi

  Ok,pitääpä tutkailla lisää.
   
 12. Shaingi

  Shaingi Well-Known Member

  Mikä poltin on radien koppasen dockerin keulilla? Onko se H-13 ? Kukaan asennellut ledisarjaa joka olis kerralla hyvä eikä tarviis turhaan säätää asennuksen kanssa?
   
 13. teme-

  teme- Well-Known Member

  On H13
   
 14. Lapin Kelkkailija

  Lapin Kelkkailija Well-Known Member

  Oli 15 min kiinan h4 kunnes alkoivat vilkkuun ja pimeni kononaan haisi sähkö aikalailla. Kelkka polaris 800 egde -03. Halogeenit olleet nyt n50km. Kelkasta katosi nyt kipinä toiselta tulpalta. Toisella puolalla tulee heikko kipinä käy huonosti vähän aikaa ja sammuu saustaa paljon. Mietin vain että olisko kiinan ledit polttaneet staattorin vai onko cdi boksissa vikaa. Tai hankkimani puola on sökö. Nyt on staattorikin pöydällä en tiedä voisko jotenkin mitata toimivuuden.
   
 15. Tomppa82

  Tomppa82 Well-Known Member

  Vanhempi kelkka ja valoille tulee vaihtosähköä. Omat valot mielestäni surkea, toki tilanne voisi hieman parantua paremmalla polttimolla. Mielessä kokeilla lisavaloksi https://www.motonet.fi/fi/tuote/4800029/Led-Vision-Light-Bar-Mini-6-x-3-W-Cree-flood-Off-Road
  tuollaista näppärän kokoista tankoa. Pääasiassa ajelu metsässä puunkiertoa. Äkikseltään tuollaista sisätiloissa testannu ja ainakin valokuviossa tuntuisi olevan kivasti levyttä.
  Tarvisi siis jonkunlaista tasasuuntaajaa väliin, yksinkertaisesti käsittääkseni hoituis pelkästään valmiilla "diodisillalla", esim: https://www.partco.fi/fi/elektroniikan-komponentit/aktiivit/tasasuuntaussillat/2959-b500c5000.html
  Mutta mites tuo sinne johtojen väliin pistetään? Tuon kuvan perusteella oma arvio olis, että keskimmäisiin tulis magneetolta lähtevät johdot ja uloimmista lähtis johdot valolle? Joku viisaampi korjatkoot...
   
  Viimeksi muokattu: 24/2/19

Suosittele tätä sivua