Lynx 2018

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Fred Scuttle, 21/11/16.

 1. Reverend_

  Reverend_ Nytro /brpmod, X-Rs 850 137"

  Ledeissä on ongelmana valon laatu ja valokuvio. Soveltuu kuvion puolesta lähivaloksi eli varmaan pusikoihin ja puunkiertoon olisi hyvä, mutta nopeille reiteille ja silmien/näkemisen kannalta ei.
   
 2. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Laitoin kellertävien normi valojen tilalle sellaiset normaalit joissa puolet enemmän valotehoa niin ainakin se pitkävalo on niin kirkas että jotenkin oudosti häikäisee lumesta. Lyhyt valo näyttää enemmän keltaiselta ja jotenkin pelaa paremmin. Onko niitä ledejä sellaisia hieman keltaisia?
   
 3. Vonikka

  Vonikka Well-Known Member

  Ja höpö höpö, alkuperäiset led umpiot pesee sata nolla vanhat halogeenit. Miks kelkkoihin, autoihin jne niitä aletaan laittamaan jos on huonot?

  Itsellä toisessa ledit ja toisessa halogeenit eikä kahta sanaa kummat on paremmat pimeässä. En ole ensimmäistä huonoa sanaa kuullut keltään joka pimeässä on ajanut polariksen ledeillä.
   
 4. MattiM

  MattiM SKS 850 146

  Eihän sitä uuteen runkoon vanhaa konetta...

  On nuilla polariksen ledeillä ainakin nähnyt ajaa vaikka niitä jotku moittiikin. Tosin ei ole tullu kokeiltua vetää pimeällä reittiä täysiä.
   
 5. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Nuo led valovaot on kyllä tätä päivää. Itsellä summitti ja rmk ja pollessa selkeesti paremmat valot. Huhuna kuultuna että uusi boondocker pesee sata nolla uuden summitin....
   
 6. Zanne81

  Zanne81 Axys Pro rmk 155

  Mistäs moisen huhun olet kuullu??
   
 7. jp10

  jp10 Well-Known Member

  Kuka sitä pimeässä ajaa?auringonpaisteessa paljon hauskempaa.mitenhän xenonit kestää kelkassa
   
 8. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Niin sanotusti varmasta tietolähteestä. Asia on kuultu sellaisen suusta joka on kyseistä kelkkaa jo testannut
   
 9. Mikkoyli

  Mikkoyli Well-Known Member

  Sidewinderissa ledit pesee BRP:n valot sekä lyhyillä että pitkillä. Saisi BRP siirtyä lediaikaan, mutta kai ne haluaa myydä lisävarusteena led-lisävaloa. Joka näyttää hassulta kellertävän halogeenivalon kanssa.
   
  Reverend_ tykkää tästä.
 10. MattiM

  MattiM SKS 850 146

  Reitillä vai umpisella? Reittikelkkojahan ne kyllä osaa rovaniemellä tehdä... :D
   
 11. peruna.

  peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20

  Eikö ne oo umpisellekki petrannu jokavuosi.
   
 12. JRT

  JRT Well-Known Member

  Melkoinen ihmelaite pitää tulla joka G4 Summasen pesee 100-0. Varsinkin puljusta joka on viime vuosikymmenet tehnyt lähinnä huonosti kasattuja Ski-Doota eri alustalla ja tarroilla.
   
  Koulupoika, Kortelaine ja Hemikoo tykkäävät tästä.
 13. Reverend_

  Reverend_ Nytro /brpmod, X-Rs 850 137"

  Onhan niissä varmasti omat hyvät puolensa. Tuohon miksi niitä käytetään tai ei käytetä, lienee useampia syitä, mitä en tässä viitsi alkaa "arvailemaan", sillä jokaisella on ne varmasti tiedossa tai voi halutessaan selvittää... En sano että ne ovat huonot mutta eivät ne ole vielä valmiitkaan. Varmaksi voisin sanoa vain että jossain vaiheessa tulee ne hyvät ledit, milloin, en tiedä, mutta jos otetaan esim. ne Polariksen valot, niin en ole sellaista ylistystäkään kuullut että ne olisivat huippuhyvät... Ihanpa hyvin sellaiset voisi nyt tulla brp:ltä. Tällä haavaa ainoat kehutut taitaa olla Sidewindereissa.

  Autopuolelta minusta huono ottaa vertausta, siellä kun on erilaiset kannustimet markkinoille tarjottaville tekniikoille... Toisekseen, mistä lähtien se että niitä yleensä on markkinoilla tarkoittaa että ne olisivat hyvät? Ei taida sellaista sääntöä olla ;)

  Ledien vertaus halogeeneihin on sama kuin vertaisi kaasutinmoottoria ruiskuun.

  Täällä yksistä xenoneista kokemusta 25tkm / 5 vuotta, tosin nelarissa. Hieman oli ongelmia muutossarjan polttimoiden kanssa kun eivät tahtoneet kestää paikoillaan, vissiin niissä on painoa sen verran enemmän että vaatisi jykevämmän kiinnityksen. Muuten pelanneet moitteettomasti, varsinkin kun huomioi että kyseessä ns. halpissarja. Erittäin varmatoimiset, ei yhtään vikaa.
   
  Viimeksi muokattu: 2/3/17
 14. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Niin eikös noissa autotesteissä ole mainittu kymmeniä kertoja suomessa ja maailmalla että ainoastaan hyvät ledit on audissa mersussa ja bemarissa, itsekin olen huomannut että laadukas (volvot lähinnä tulee mieleen) halogeeni tai xenon valo pesee halpis ledi umpion täysin.
   
 15. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  No jos lynx tekee muuten melko vastaavan mutta alustalla joka saa kelkan liikkumaan eteenpäin eikä selälteen ja valmiiksi hyvän voimalinjan niin eikö se silloin pese summitin jos ajatellaan etenemiskykyä? :rolleyes: Molemmat kuitenkin jo niin keveitä ajaa ettei raskaasta ajettavasta voi puhua. Saa nähdä mitä sieltä tulee. Ehkä itsekkin pääsee testaan joskus 5 vuoden päästä :D
   
 16. Driver

  Driver Freeride 850Turbo

  Siinä summitissa on keulimisen esto... siinä oikealla oleva liipaisin :D ja ainakaan SL-paketilla olevat eivät ole samanlaisia räyhäkamppeita kuin HA-palikoilla olevat X-mallit. Ja saa sen X-mallinkin keulimisen aisoihin pienillä säädöillä jos niin haluaa.

  Minun mielestä on iso etu se että keulaa saa kevennettyä tarvittaessa, kaatuneet puut ja risut pääsee ylittämään maton varassa.

  Lynxiltä tulee varmasti hyvä yleispätevä kampe niinkuin nämä nykyiset Boondockerit ovat olleet tähän mennessä. Ski-Doon päämarkkina alue ja filosofia on vähän eri. Mutta sehän on vain hyvä, kaupasta löytyy jokaisen makuun sopivia kamppeita.
   
  Kortelaine, Glaki Gluuk ja Akimatic tykkäävät tästä.
 17. janiok

  janiok Well-Known Member

  Kumman alustan ostit Yamakattiin: Totaltekin vai Öhlinsin?
   
  Latez tykkää tästä.
 18. JRT

  JRT Well-Known Member

  Mitä tässä muutaman päivän nyt ruuvannu tuolla 165 G4 summasella nii en oo vielä etenemiskykyisempää kampetta ajanut. Eikä oo kulkenu selällään.

  Ihan vakiot Foxit oli mulla Jamahassa sillon joskus 3 vuotta sitten. En kyllä tiedä miten se liittyy mihinkään...
   
  jaffa tykkää tästä.
 19. Vonikka

  Vonikka Well-Known Member

  Ootteko te skidoo miehet sitä ajatellut jos kaikki ostais sen maailman parhaan summitin ni kelle te sitten leijuisitte sen oman kelkkanne ylivertaisuudesta? Te joutuisitte pian ajella ku ei vois netissäkään siitä muiden merkkien omistajille kehua :(
   
  Jakelfin tykkää tästä.
 20. Zanne81

  Zanne81 Axys Pro rmk 155

  Ja olihan tuossa viime vuoden lopulla juttua tekniikan maailmassa että nykyisten autojen valot ei yllä valoteholtaan lähellekään esim 90 luvun autojen halogeenejä ja että ainoa syy miksi autoissa yleistyy nämä hienot päiväajo yms ledivaloviritelmät on että niitä halutaan ulkonäkösyistä..

  itellä on autossa ledilisävalot ja kelkassa ledit enkä kyllä tajua mikä niistä niin mahtavat tekee että ne pitäis kaikkiin laitteisiin saada.. auton ledit on talvella jatkuvasti jäässä ja valojen kantama on reilusti lyhyempi kuin viisi kertaa halvemmissa halogeeneissa. Rmkssa toimivat ihan välttävästi mutta näkipä tuota vanhan mallin halogeeneilläkin sen mitä tarvi
   

Suosittele tätä sivua