Lynx Commander -keskustelua.

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Fred Scuttle, 14/12/08.

 1. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  minkähänlainen tapaus tuosta noilla kilkuttimilla oikein tulisi.. nythän se patti on aikasyvältä, toki nopeus pitää niiden mukaan laittaa taikka väistellä minkä pystyypi. ja missä vaiheessa easyride sitten luovuttaa kokonaan jos alkaa hakkaamaan ihan kunnolla.. ok reitti ja jäällä ajaminenhan nyt on muutenkin nyt ihan ok. vaikka eihän tuo mikään hakkuri ole, sehän toki tiedetään. katsotaan kuinka kauan alkuperäiset iskarit kestää. sitten miettiä mitä tekeepi ja mihin hintaan. onhan täällä jotkut jo laittaneet muita alkuperäisten tilalle ilmeisesti menestyksekkäästi.
   
 2. JONAKKAL

  JONAKKAL Well-Known Member

  Eikö ole kukkaan ostanu lukitus settiä?
   
 3. ELhope

  ELhope Lynx 49 Ranger Pro 900 -19

 4. tika73

  tika73 Active Member

  Nyt korkkas 20vm turbo Expeditionista vaihteisto. Pakilla toimii,etteenpäin ei pääse. Nyt ajettu n.2000km. Järvelle loppu veto,ihan hupiajelussa.Paisari on myös ollu kulutus tavaraa,ku menny turbosta ja vaparista. Miten commanderit on kestäneet?
   
 5. Fred Scuttle

  Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

  Onko uusi vaihteisto muilla pelannut?
   
 6. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  en tiiä, mutta vanhempi malli kävi huollossa ja ei ole keppi enää yhtä notkea kuin ennen oli. että kai siellä jotain on tehty rahan eteen.. :D
   
 7. vuorikelkkailija

  vuorikelkkailija Well-Known Member

  Ei vielä vikoja vasta 700 km ajettu. Mikä siinä paisuntasäiliössä hajoaa? Halkeaa ja nesteet pihalle vai? Saman näköinenhän tuo on kuin vanha onkohan alihankkija vaihtunu. Oliko laatikkoon vaihdettu vielä öljyä ennenkuin hajosi?
   
 8. tika73

  tika73 Active Member

  Sauma halakiaa paisuntasäiliöstä. On ollu kuulemma enempi turbojen ongelma.Molemmista meni n.1500km kohalla. On käyny ensimmäisessä huollossa ennen rikkoutumista.
   
 9. tika73

  tika73 Active Member

  Kahtokaapa muutki 19commarin omistajat, onko teillä vesiletku pakoputkessa kiinni. Tuli nesteet pihalle tuostaki.
   

  Lisätyt liitteet:

 10. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  Miten se tuo akku.. ctekin valo välillä sanoo punaista välillä. Hyvin käynnistyy ja toimii ja kun ajaa niin vihreää näyttää. Akun takuu kuulemma puoli vuotta huollon mukaan.

  Kirja sanoo että akku olisi 30ah jos muistan oikein. Mutta kun ottaa brp:n sivuilta koodin ja sillä etsii niin löytyy suoraan yuasan akku ja 18ah..

  Minne se loppu 12ah häviää..?
   
 11. Lnxi

  Lnxi Active Member

  Gt 30ah
  Std 18ah
   
 12. make k

  make k Well-Known Member

  Mulla 2014 vuosimalli Ranger alpinessa on muistaakseni 30 ah. On alkuperäinen akku vieläkin paikallaan ja kelkka ollu mulla n.5 v.
  On välillä vilkutellut punaista mullakin, jos on paljon ollu starttauksia ja lyhyitä ajopätkiä. Oon aina lataillu ctekillä silloin täyteen.
   
 13. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  Mikä sen 30ah malli on? Jos menee uusiksi niin minkä ostaa tilalle...
   
 14. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  expeditioneissa kirja näyttää kaikkiin malleihin 30A
  mutta fiksaa.fi räjäytys kuvista löytyy molempia 18a ja 30A .... katteleppa hintoja o_Oo_Oo_O
   
 15. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  No jos samalla rahalla saisi sen 30 niin miksei. Aiemmin tutkittu ettei odysseyn akku mahdu alkuperäisen tilalle. Siinä olis ok kylmäkäynnistysteho. Moottoripyörässä saman valmistajan akku ollut nyt sen viisi vuotta. Tuttu sillä talvet ajanut pyörällä ilman ongelmia. -25 parhaimmillaan ja käyntiin lähtenyt.
   
 16. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  6
  BATTERY_12 VOLT 18AH

  410301203
  129,00 €

  6
  BATTERY_12 VOLT 18AH

  415129898
  149,00 €

  6
  BATTERY_12 VOLT 30AH

  515176151
  239,00 €
   
 17. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Fudge tykkää tästä.
 18. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

 19. napero3000

  napero3000 Commander ltd

  Miten muilla on tämänvuotinen 900ace vapari ryystänyt polttoainetta? Nyt vajaa 700 km takana, rauhallista ajelua ja keskikulutukseksi kelkka ilmoittaa 22,2 litraa satasella. Laskemalla tuodaan ei ihan riitä, eli vielä menee vähän enempi. Samanlaisessa ajossa 600 etec komentaja vei max 16-17 litraa....

  Eli onkos tuommoisesta ominaisuudesta kokemuksia?

  Muutenkin ollut pettymys tuo uusi malli. Ajo-ominaisuudet palanneet vuosikymmenen takapakkia ja nyt on alkanut jäämään jo kelkalla pitkästäaikaa kiinnikin ja ihan ihmepaikkoihin, vaikka kelit olleet tosihyvät.
  No onhan tuo hiljaisempi, parempi pakittaa ja voimansiirto on hiljainen.(tosin katteiden räminät sitten kompensoivat tuon parannuksen) No toivottavasti eka huolto saisi jotain aikaan.
   
 20. XX-xenon

  XX-xenon Well-Known Member

  omalla kohta 4tkm ajetulla päässyt alle 13 litraan tänä talvena, alkaa visiin notkistua. sitten puiden vedossa keskikulutus oli siellä 20 luokkaa.

  omassa viime vuoden mallissa alkaa ärsyttää, kun plexin oikeanpuoleiset kiinnitysnappulat hyppii ulos koko ajan. tekis meili jotain liimaa laittaa, mutta sitte hankaloittaa mahdollisia huoltotoimenpiteitä. en muista alkoiko tuo ongelma huollon jälkeen, että onko takana jokin osa huonosti.

  se vanha akku vilkutteli ahnaasti punaista ja hommasin uuden akun. ladattu tallissa oikealla laturilla 4-5 tuntia ja nyt paikoillaan kun on ja ajettu edellinen päivä, niin aamulla vilkautti taas punaista kun laittoi käyntiin. vetääkö startti muka jännitteen niin alas käynnistäessä? yuasan akku uusikin, niin ei pitäis ihan susi olla. pitää varmaan hommata jostain mittari ja mitata asia. ja joku joka osaa sitä mittaria käyttääkki.. :D samalla mitata se vanhakin mitä näyttääpi. että tuliko hukkaostos.. :rolleyes:
   

Suosittele tätä sivua