LYNX RAVE RE 600/800 -15, 16, 17 Kokemuksia.

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä M.E.A, 10/6/14.

 1. Tjp-

  Tjp- WaterRev #116 & 440xcr sp -95 & RE - 14 #341

  Rauhallisessa menossa pääsee alle 20litran sataselle
   
 2. JussiTee

  JussiTee Well-Known Member

  Nojaa, kyllä noilla kumpaisellakin (600/800) ajelee sen 200 km tankillisella kun keli / reitti on hyvä. Viime keväällä levi-pokka-pulju-levi -kierros....keskikulutus oli jotain 13 ltr / 100 km. Keli oli kyllä paras mahdollinen ja vauhti reipasta marssivauhtia mutta keskinopeus kuiten sallituissa. Ajokkina -17 xtrim re600 . Kusiaisella kyllä kulutus nousee pöpperössä tai muuten raskaalla kelillä...
   
 3. sdi-600

  sdi-600 Well-Known Member

  Jos tykkää ajaa enska vauhtia niin ei kyllä kannata yli 150km yrittää tankillisella
   
  Mika_R tykkää tästä.
 4. LRacing

  LRacing Well-Known Member

  kannattaa testata uuden laitteen polttoaine mittari heti aluksi missä kohti sytyttää bensa valon. Niissä on heittoa aina...voi sitten arvioida hädän suuruuden jos syttyy kesken kaiken. jos ei reitti ole ihan tuttu niin meillä on ollu periaate että aina tankataan jos bensaa saa kun ei tiedä milloin saa lisää eikä laskeskella liian tiukalle riittoa :)
   
 5. AnteroK

  AnteroK Member

  Tämä saattaa olla jo käsiteltykin, mutta mikä mahtaa olla vikana (re 600 -15 ajettu noin 7000km) jos ajaa yhtään pidempää tasakaasulla, niin vilauttaa punaista ympyröityä huutomerkkiä 3 kertaa? Lämmöt ei nouse, ei vaikutusta ajaako esim. jäällä uralla vai hangessa, nesteitä riittävästi. Jos ajo enempi pumppaavaa, ei tuota ilmene. Uusi laite itselle, vasta 200km yhteistä taivalta takana. Kulkupuoli ja kulutus vaikuttaa olevan linjassaan.
   
 6. LRacing

  LRacing Well-Known Member

  eikäs se huutomerkin välkytys ja piipaus ole yleensä johtunut jarrusta (=luulee että käsijarry päällä..).
   
 7. Myöhäherännäinen

  Myöhäherännäinen Well-Known Member

  Haisteliskos se että menee seos ohkaselle...
   
 8. mp71

  mp71 Lynx RE 600 RS Kit -15, Oulu

  Mulla ainakin tekee tuota välillä terävässä patikossa. Syynä jarruvivun tärinä/mikrokytkin. Ehjä kuitenkin. Voihan se mikrokytkin olla viallinen.
   
 9. AnteroK

  AnteroK Member

  Kiitos vastauksista. Hyvä tietää, ettei mitään isompaa. Eilen ajelin 170km enkä valoa huomannut vaikka yritin seurailla.
   

Suosittele tätä sivua