Lynx Re 850 e-tek

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä juketsu, 20/5/17.

 1. salmite

  salmite Well-Known Member

  Entä olisko kellään setuppia voimalinjaan: kytkin, qrs tai varmaankin tulossa team vari, ratastus?

  Tavoitteena hyvää kiihtyvyyttä ja nätisti vaihtavaa voimansiirtoa

  Remmiksi tulee xs821 ja matto 38 tai 41mm
   
 2. vetkulilm

  vetkulilm -21 Freeride Turbo, -19 Iron dog 600R, -17 Rave Re

  Laita joku muu remmi kuin 821. Kestää kyllä hyvin mutta lämmetessään ei taho jaksaa kiertää kuin about 7500.. Mut jos sen kans pärjäät niin hyvä kai se muuten on.
   
 3. salmite

  salmite Well-Known Member

  Okei..tästäkin lukenu montaa mieltä, toiset pitää parhaana tuota 821:stä ja toiset vannoo orkkis remmin nimeen‍♂️
  Molemmat kyllä löytyy, eli testaamallahan se selviää
   
 4. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Kyl minä sanoisin muutaman remmin kokemuksel, että toi BRP 571 toimii kokonaisuutena parhaiten, eikä kestossa ole moittimista. Myö kun ollaan niin vanhanliiton miehii, että olen joskus selannut BRP racinghandbookkia ihan suurennuslasin kanssa. Niin miulle on jäänyt sellai tapa, että vieläkin pesen uusista remmeistä sen liukkaan pinnan pois, joka siin on tehtaan jäljiltä. Olen myös tavannut aika-ajoin puhdistella variaattorin ja kytkimet jarrukliinerillä. Liekö näist sitten mitään hyötyy, mutta uskon että pikku huollolla saa ton remmin pelaan johdonmukaisemmin koko sen elinajan läpitte.

  Toi XS821 oli jotenkin tahmeen oloinen hihna. Sen kanssa oli jotenkin todella vaikee saada voimalinjaa säätöhin. Vähän kun muuttui keli, niin välittömästi muuttui voimalinjan toiminta tosi rajusti.
   
  ///AJS ja vetkulilm tykkäävät tästä.
 5. Skippa

  Skippa Lynx rave re 850 -20

  Itsellä kokemusta remmeistä 571, xs821 ja nyt viimeisimpänä Gboostin bad ass remmistä. Noista parhaimpana pidän tuota gboostin remmiä. Vähän kuin näiden välimaastosta. Pivot pultilla ja klikkereillä kun haki kierrokset kohilleen niin hyvin pelas keli kun keli. Ja itsellä se 41 korkea storm mattona.
   
  Driver tykkää tästä.
 6. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Jos jostain löydät DRT RMX heliksin ja punaisen jousen niin jo pelkästään niillä saa haluamiasi ominaisuuksia parannettua selvästi. Toki koko kitillä sitten vielä enemmän.
   
 7. ruupanen

  ruupanen Lynx RE

  Ihan mielenkiinnosta kyselen, että millaisia kilsoja näillä isolohkoilla on päästy parhaimmillaan ilman koneen aukomista?
   
 8. Iletsu78

  Iletsu78 Rave RE 850 -22

  Eiköhän tuo lie melkein kone kun kone, niin 10tkm pysyy nipussa, niin ite ainakin käyttäsin koneen auki:)? Tai sitten ajelee kunnes kilahtaa.

  - Ile -
   
 9. Kojontti

  Kojontti 600R RE, 800 Puuntökkeri, x-rs pessimisti-evo

  Amerikan reittikelkoissa on tavattu yli 30tkm lukuja mutta ihan varma asia ettei Suomen reittioloilla ja ajotavoilla noihin päästä. Siellä 11-12tkm nurkilla on näkynyt muutamiin reittipeleihin laitetun uutta moottoria.
   
 10. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Taitaa olla @Reverend_ :llä foorumilaisista isoimmat kilsat? Sen olen huomannut että heti kun mennään crossovereihin ja umpislaitteisiin plus remmejä alkaa paukkumaan niin koneita menee, särkeekö yli kierrokset remmin mennessään moottorin? Kanget monesta tullut pihalle, perimäinen syy niihin ei tiedossa.
   
  Viimeksi muokattu: 6/11/22
 11. titanium

  titanium Well-Known Member

  Mulla hajos Renestä 7000 kilsassa moottori..
   
 12. Kojontti

  Kojontti 600R RE, 800 Puuntökkeri, x-rs pessimisti-evo

  Näissä hajonneissa kiinnostaa myös vuosimalli, sillä -19 on tullut uusi alakerta eikä tehdas niitä huvikseen muuttele. Mielenkiintoinen oli myös yhden huoltajan heitto että niitä on hajonnut pääasiassa umpiskelkoista "ja muista keulintavehkeistä"...
   
 13. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Viime ja toissa talvena tutuilla hajonneet oli kaikki ekoja xtrimmejä.
   
 14. juketsu

  juketsu Rene850 600r terrain aceturbo r terrain

  Millä kilometreillä ja ajotyylillä?o_O
   
 15. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Jos en ihan väärin muista niin 2kpl - 8000-9000km ja yksi 6500km, jokainen ostanut kelkan käytettynä n. 2-4tkm ajettuna, siitä alkaen reittiajoa paljolti mutta jokainen survoi aina kun mahdollista reitin sivussa ummella aivan surutta torvet selällään (tyyliin ettei minusta ole siihen) sekä ihan umpistakin jonkin verran ja remmejä meni. Koneet ja muut osat mitä ympäriltä meni niin mukisematta kaikki takuuseen, osalla vaan kesti osien tulon kanssa mutta voin sanoa että näinä aikoina se oli ymmärrettävää
   

Suosittele tätä sivua