Lynx RS 600 2008 / 09 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä LynxLynxLynx, 31/8/08.

 1. lynx special edition

  lynx special edition Well-Known Member

  itellä tosiaan pakolämpö anturi tänään mitattu risaksi..muistan keskustelun jossa joku kertoi jonkun mersun anturin käyvän rsään..olisko ollu liittimen vaihdolla...ja tämä taisi olla satakertaa halvempi kuin orkkis anturi.. muistaako joku..koitin tässä hetken hakea mutta ei tärppää... vai tilaanko vaan sen kultaakin kalliimman orkkiksen..

  mikähän näissäkin mykkenee...mennyt kesällä itekseen paskaksi..
   
 2. Pasi 69

  Pasi 69 Lynx RS -09

  us partsilta: GMC 12643246. Olisko jonkun Chevyn dieselin anturi
   
  lynx special edition tykkää tästä.
 3. edge 340

  edge 340 Well-Known Member

  Viimeksi muokattu: 16/12/17
 4. Driver

  Driver Summit X Expert 154" & RS600

  Onko TPS eli kaasunasennontunnistin kalibroitu rempan jälkeen? Kannattaa tarkistaa mittariston kautta lukemat vaikka kaasuvaijereihin ei olisi koskettukkaan. Vanhemmissa alkupään (08->) malleissa TPS aiheuttanut kaikenlaista harmia, en tiedä onko näissä uudemmissa ollut enää ongelmaa niiden kanssa. Yksi vaihtoehto voi olla myös että neulaventtiilit jumittaa kesän jäljiltä, kiitos nykybensan. Minun mielestä kannattaa keväällä ajaa tankki tyhjäksi tai tyhjentää ja laittaa kesäksi pienkonebensaa.

  Itsellä ei mennyt RS:stä kahdessa talvessa yhtään tulppaa (br9ecs) mutta vaihdoin tottakai uudet aina ajokauden alkuun tai jos tein jotain isompaa huoltoa muutenkin.
   
  Viimeksi muokattu: 17/12/17
 5. atm

  atm lynx rs

  Oisko jollain hyllyssä irtonainen kampura, mistä sais mitattua kytkimen puolen päätylaakerin paikan? Kiitos jo etukäteen
   
 6. Ässä

  Ässä RS

  Onko porukalla ollut ongelmia rex2 runkoisien nopeusmittareiden kanssa? Meillä on tallissa kaksi -16 mallista, joissa molemmissa nopeusmittari lakkasi toimimasta. Toinen kävi korjauksessa ja toimi sen jälkeen ehkä 50km kunnes alkoi näyttämään nollaa, sitten vielä seuraavalla reissulla toimi ensimmäiset 10km minkä jälkeen ei ole enää toiminut.

  Onko nämä todella näin huonoja? :(
   
 7. Harri.T

  Harri.T lynx

  Pura mittarista piirilevy näkösälle ja tutki tarkasti niitä ison liittimen pinnejä. Voipi olla murtunu/poikki.
   
 8. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Meneekö 35/70 etupukin jousi rs:n iskariin täyspitkänä 0 esarilla vai paljonko pitää kiristää että menee? Taitaa olla 15mm pidempi kuin vaikka 60nm.

  Osaako kukaan sanoa onko tuo progressiivinen pehmeämpi kuin vaikka 55nm joka on 0 esijännityksellä.
   
 9. Aap-peli

  Aap-peli Active Member

  50/90 jousella tulee esijännitystä n.3mm ja tuokin on alussa huomattavasti pehmeämpi kuin suora 60.
   
 10. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Kiitoksia tiedosta. Eli tuolla 35/70 saa pehmeämmän kuin 55nm. Taitaa olla saman mittainen kuin 50/90.
   
 11. HemPPaz

  HemPPaz Lynx RS-14

  Kertaushan on opintojen äiti, eli kertokaapas vielä miten noiden powerjettien kuuluu noin niinku tarkalleen ottaen toimia.
  Ja millä sen voi varmaksi todeta että ne myös toimii.
   
 12. Kertturacer

  Kertturacer Well-Known Member

  Pakolämpöanturi vaikuttaa sen toimintaan. Olisko myös kaasun asento.
  Nehän päästää bensaa lävitse, kun niihin ei tule jännitettä.
  Kytke 12V tasajännite siihen solenoidin johtoihin, ja kuulostele, kuuluuko siitä naksahdus. Tietty varmempi , jos ottaa kohokammion auki ja testaa esim puhaltamalla letkun avulla siihen imuaukossa olevaan "ruiskutusputkeen", että meneekö siitä ilma läpi jännitteettömänä ja toisaalta taas, sulkeutuuko se, kun on solenoidin kytketään jännite.
   
 13. Juddii

  Juddii Re600R-19,Rs-14,RE800-13,RC600-06,G-type-97,Et340

  tiiättekö paljoko -14 rs bensapumppu pitäs tuottaa painetta?
   
 14. arnold

  arnold Lynx RE & RS

  Minkä vahvuset keulan jouset kannattais laittaa vakioiden tilalle kun muuttaa enduro/sprintti käyttöön? Ja pitäiskö laittaa kallistuksen vakaaja? Kelkka -16 Lynx RS.
   
 15. kenomies

  kenomies New Member

  Hei mikähän 09 rs:sä kun ei pyöri tyhjäkäyntiä kun kylmänä vähän aikaa ja sitten hyytyy. Ja se öljysäiliökin tyhjenee melkein joka ajon jälkeen. Jos sitä täyttää liian usein kone rupeaa rötäämään. Vaihdoin kampiakselin kytkimen puoleisen stefan ja tuntui että kone virkistyi vähän. Muutenkin tuntuu että alakierroksilla rötää vähän
   
 16. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  noilla diagnooseilla veikkaan keskistefan vuotoa kampikammioon. Ei kannata ajaa enempää, pistä osiin ja akseli koneistamon kautta pirttiin.
   
  teikka tykkää tästä.
 17. S4ms4

  S4ms4 Lynx G-type Lynx RS vm:11

  Nyt kun kaikki valmistajat rossipelejä jatkaa taas pitemmäksi nii oiskohan tuo tuhoon tupmitti idea tuo oma 330 pitkä jatkaa tähän nyky pituuteen vai pysyä vanhassa. Nykyisissä nyt kumminkin hönkää enemmän :confused:
   
 18. Dadda

  Dadda Axys 600 R (iqr) Nykarleby Skoterklubb

  Terve. 16vm lynx rs kiikarissa.
  1:On ymmärtänyt että tää ei oo -15vm ongelmainen kampura !?
  2:Voinko ajaa tää vehkellä 100km reittilenkit joskus ? Kulutus jopa 30l/100km ? 3:Saanko (iso tankki) rex1/ kaasarimalli/ etec helposti kiinni, vai tarviiko monta 100€ muovipalat ja sivuposket/istuin myös ?
  4:Muu optiot sitten ? --> 2hampaat isompi yläratas ? 300pääsutit ja neulat keskellä, powerjetit saa olla ? Isompi bensapumppu ja pitkä letku ? Ja en tarvinnut vetää pin 10 ecm liittimestä ?? On kuullut että -14 ja uudempi kestänyt vaikka paukkunappi/liitin oli kiinni ?

  Kaikki vastaukset/lisäinfo kiinnostaa :)
   
  Viimeksi muokattu: 13/10/18
 19. kuulalaakeri

  kuulalaakeri Active Member

  Mitkä on 2009 rs maton speksit?
   
 20. NAL-E

  NAL-E Well-Known Member

  Mulla -10 RS Lyne ja -14 Ski-doo. Jos 30l/100km tuntuu isolta, RS ei välttämättä oo sulle oikee kelkka. Iso tankki ja penkki menee, tarviit myös rex penkin. Ski-doossa mulla paukkunappi kiinni, ja putkikin vakio, saatan avartaa hieman loppupilliä. 23-49 väli on havaittu ihan hyväks reitille.
   
  Dadda tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua