Mikä vakuutusyhtyö?

Keskustelun 'Arvostelut' on aloittanut käyttäjä Mika_R, 21/2/12.

 1. Lyynetec

  Lyynetec Well-Known Member

  Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

  Vuodenaikahinnoitelluissa vakuutuksissa ei ole mitään hyötyä katkaista kaskoa kesäksi kun koko vuoden hinnasta 80-90% painottuu marraskuu-maaliskuu välille. Tai näin ainakin vakuutusmyyjä sitä tapiolassa selitti. Vielä pop vakuutuksessa M8000, mutta katsotaan uudestaan ensi kaudella.
   
 2. ruupanen

  ruupanen Lynx RE

  Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

  Saahan ne selittää, mutta käytännössä esim pohjois - kurjalassa pidetään kelkka vakuutuksissa tammi - maalis, tälläisinä paska talvina ehkä helmi - maalis. Ei ole montaa talvea, kun ei olisi tointanut hakea kilpiä ollenkaan, jos ajot ois rajoittunut vian tänne.

  Mutta tottahan tuo on, että ei kannata katkaista kaskoa, korkeintaan muuttaa osakaskoksi, jos asuu lumisella seudulla = Lapissa.
   
 3. Vanahanaama

  Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

  Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

  Fakink mulukut tuolla popissa. Ollu siellä viime talven täyskasko. Keväästä tähän päivään osakasko ja liikennevakuutus. Nyt eivät laita täyskaskoa enää voimaan koska ei tehdä uusia kaskosopimuksia. Pitäköön tunkkisa.

  Edit: Tein pohjolaan sopimuksen...Ei ollu etes paljon kalliimpi kun popin paska, tosin omavastuu 450e. On tuolla popilla kyllä tuo palvelu ollu suolesta aina kun yrittää jotain sinne soittaa niin jonota viikko prkl... Meinas pohjolan täti että osakasko jää pelkästään voimaan jos tekee netissä liikennekäytöstä poiston, tiiäppä häntä kun nuo sanoo aina toinen toista ja toinen taas ihan muuta.
   
 4. Lyynetec

  Lyynetec Well-Known Member

  Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

  Mietin juuri kannaattaako kaskoa PoPissa katkaista ollenkaan jos saa pidettyä tuohon hintaan. Nyt menee liikenne 300€ ja täyskasko 600€ vuosi ilman mitään seisontoja. Tapiola osisi seisonnalla kesäksi 950€, op pohjola 1150€, if vajaa 4000€ ;D ja muilta en ole vielä kysyny. Onko vinkkejä edullisesta yhtiöstä M-sarjalaiselle.
   
 5. Jack796

  Jack796 Kelkaton

  Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

  Joku hyöty "vanhemman" kelkan pidosta :)

  IF liikennevakuutus ja osa kasko yht. 213,29 euroa (omavastuu 200 euroa) (4-erää)

  Fennia olisi halunnut pelkästä liikennevakuutuksesta 357,16 euroa, eikä edes kaskoa tarjolla..
   
 6. make60

  make60 Active Member

  Vs: Mikä vakuutusyhtyö?


  [​IMG]
  vanhemman kelkan vakuutukset ovat kohtuulliset if.fi:ssä-aktiv panther 503-86
   
 7. saka

  saka Member

  Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

  If:ssä OLI vakuutukset... muttei enää...
  Omaani kysyin täyskaskoa ja hinta noin 1400€ + liikennevak. oli 274€ ( RX Warrior 2010 ).
  Eihän tuo maatakaatava hinta ole mutta kun liikennekäytöstä poisto ei katkaise kaskoa vaan se maksaa aina tuon 1400€ ajoit eli et. Eikä se muutu osakaskoksi poiston yhteydessä...


  No mutta vakuutukset (kaikki )vaihtui Folksamiin. Hyvää ja ystävällistä palvelua :)
   
 8. Herhis

  Herhis Backcountry XRS

  Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

  IFillä menee kuukausijaot näin. Tai ainakin oli 2014.
  Vakuutusmaksu kuukausille määräytyy siis ao. prosenteilla koko vuoden kausivakuutuksesta. Laskutukseen jakavat koko vuoden summan kuitenkin tasan kuukausille. Tästä voi tulla vakuutusta irtisanoessa yllätyksiä kun maksetut laskut eivät katakkaan kuukausien maksuja.
  Minä olin tammikuun ajamatta, joten katkaisin kaskon tammikuuksi. Nyt sitten uudestaan voimaan. Tässähän on se riski, että keksivät sillä aikaa uusia systeemejä (=korkeampi hinta) jotka joutuu uuden vakuutuksen myötä maksamaan.

  [​IMG]
   
 9. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Kysyppä uudelleen, nyt on 2016 ja uudet tuulet. Ennenkuin tulee yllätys......
   
 10. Herhis

  Herhis Backcountry XRS

  Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

  Jos tarkoitit noita kuukausien prosentteja, niin kysytty on. Samat ovat edelleen. Ei yllätyksiä. Tosin vuosi on 100% ja painotus lienee aina ajokuukausille, joten ei kai siinä isoja yllätyksiä voi tullakaan.
  Halpahan tuo vakuutus ei ole, mutta uusi oli halvempi kuin entinen. Ei tosin yllättävästi halvempi ;D.

  Niin, kaskovakuutuuksestahan tässä oli kyse. Tosin liikennevakuutuskin hieman halpeni.
   
 11. Catalust

  Catalust 800R-ETEC 3300

  Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

  En voi valittaa... ...Pohjola, kolarista 4päivää ja korjauslupa myönnettynä... ...joskus on hyvä muistaa et miten nopeesti tuo korvauspuolikin toimii, eikä aina tuijottaa halvinta hintaa... ...itseä ei ajokaudella naurattas jos käsittelyajat rupeis olee useita viikkoja...
   
 12. PakkanE_

  PakkanE_ lynx BD 3900 -13

  Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

  lähitapiolassa oli kans melko tyyriit ja kauhia sota jos jotain pitikin korvata.. kaskon kanssa lynssiin oli jotain 1400e vuosi.. toki siitä ois säästäny jos olis vieny aina talveksi kilvet konttorille ;D

  pohjantähessä oli koko paskalle 740euroa ja korvauspuolikin toimi ko sattu kohalle.
   
 13. heinrich

  heinrich RE -10

  Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

  Kaikki muu vauvasta vaariin ja kelkoista autoihin lähitapiolassa. R1 jammu puolestaan POP:issa. Parin vuoden välein kaikki kilpailutetaan BOMBsissa.
   
 14. Viggen

  Viggen Well-Known Member

  Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

  Autot,kärrit ja tähän asti kelkka ollut tuolla Lähi-Tapiolassa.
  Pyörät H-D,ST 1300,Ninja olleet yleensä Ifissä tai Pohjolassa.
  Painavat/laiskat pyörät Ifiin tai Pohjolaan.

  kilpailutan kaikki tässä kun kerkeen....
   
 15. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Vs: Mikä vakuutusyhtyö?

  Lähi-Tapiolasta pyydettiin käymään kuuntelemassa tarjous. Tuntihan siellä meni ja kotona vertailin nykyisiin. Ei vaihtunut IF, tarjous oli reilun 1500€ kalliimpi vuodessa. Mukana omakotitalo, henki yms vakuutuksia, 3 vanhaa kelkkaa, 2 autoa yms.
   
 16. Kitunen

  Kitunen Kotimainen laatutuote

  Köyhille kallista muille samanhintasta. IF:llä -14 RE lynxiin liikenne+ täyskasko 4015€ vuodessa.... Sama OP:ssa 818€, joka oli edullisin nopealla kilpailutuksella.
   
 17. JMO

  JMO X-ekspertti - 21

  Tapiolasta yamahaan vakuutukset, vakuutustäti tuumaili että joulu-huhtikuun ajokausi ja loput 7kk seisonnassa niin liikennevak n. 70% vuosihinnasta ja kaskossa n. 80% vuosihinnasta pitäs maksaa..liikenteelle jäi n. 270-280€ hintaa..
   
 18. Sumu

  Sumu Well-Known Member

  Folksamista kannattaa kysellä kanssa. Sama hinta ympäri vuoden ja muutenkin oli itselle edullisin.
   
 19. JuhaM

  JuhaM ArcticCatF1100turboRR

  OP-vakuutuksesta (ex-Pohjola) soittivat syksyllä vuositarkastuksen merkeissä, niin kysäisin miten heillä vuodenaikahinnoittelu menee:
  Sen verran unohtui jo, että oliko joulukuu 15% ja huhtikuu 10% vai toisin päin, mutta tammi-, helmi-, ja maaliskuu 25%/kpl ja touko-marraskuu täysin ilmaista.

  Eli keskitalvella kannattaisi ottaa pois liikennekäytöstä melko lyhyen ajamattoman jaksonkin takia, mutta jos ajokausi jatkuu pitkälle kevääseen, niin kannattaa jättää kesäksikin ajoon ja kelkkailla loka-marraskuun ensilumilla ilmaiseksi, jonka luulisi olevan kaikkein riskialtteinta puuhaa.

  Viime vuonna kilvet viemällä palautui rahat tilille automaattisesti, mutta viime keväänä Trafin netti-ilmoituksella ei palautunutkaan ja nyt saapui jo uusi lasku ensi vuodelta, vaikka kelkka ei ole vielä edes liikennekäytössäkään. Lupasivat toki korjata laskutuksen Trafiin ilmoitetun päivämäärän mukaiseksi.
   
 20. DooDoo

  DooDoo Well-Known Member

  Onko täällä ketään kenelle ON JO MYÖNNETTY kasko POP-vakuutuksesta. Siis tälle syksylle siirtänyt vakuutukset ja ottanut kaskon?

  Sillä kyselen kun tarjouksia kyselin niin tuli suoraan tiukka "ei myönnetä" ja minun historialla ei varmasti ole merkitystä tuossa asiassa.
   

Suosittele tätä sivua