Polaris 2022

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä FFoxi, 16/2/21.

 1. Jarzka

  Jarzka Member

  Saamatta on, kelkkakin.. Viime viikolla piti olla pihassa vain hiljasta on myyjän suunnasta ollut
   
 2. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Ei kun pessimistisenä osien saatavuuden suhteen huumorilla meinasin että josko osat tulis Sodiksen vesirosseihin mennessä.
   
 3. osku1619

  osku1619 SkiDoo Summit 850 Turbo X Expert 154" 2023

  Onkos muut keksineet keinoa kovalle hangelle roiskeläpän suhteen?
   
 4. Orkkis

  Orkkis New Member

  Ei kuulu kelkkaa ei... Vuosi sitten tilattu..
   
 5. wille86

  wille86 Well-Known Member

  series 8 antautui 700km kohdalla
  WhatsApp Image 2022-03-21 at 11.21.15.jpeg
   
 6. Vilho

  Vilho freeride

  Selvästi näkyy tuossa etureunassa kun joku osunu tuohon kohtaa ja leikannut tuon reunan auki,.
   
 7. tovayryn

  tovayryn BDPA General Manager

  Pitkä oli odotus aika mutta 14.3. se viimein saapui. Juuri ennen kuin mentiin rajan yli ruotsiin, niin sain sen mukaani Torniosta. Kyllä on ollut boosti kaiken odotuksen väärti! 9h taitaa mittarissa olla nyt, eli sisäänajoa vielä aika reippaasti jäljellä ja hienosti kyllä toimii. Huomaa, että se käy rikkaalla vielä, mutta eiköhän se siitä oikene, jahka sisäänajo joskus loppuu. Tällä täytyy nyt könytä ensi talvikin, kun meni näin pitkään saanti.
  Suht harvinainen ilmestys lienee tuo 165" Pro RMK Boost meidän leveyksillä. Series 8 matolla ja läpivetäväthän siellä näin sitten on vakiona. 165" khaoksen olisin tilannut, jos sen olisi saanut..
  Jäsympi etupuskuri, Woodpeckerin tukivarret, blingin takapuskuri, blade ds+ sivakat, tki jarrusäiliön suojan ja frostin imuilman ritilöiden suojat oon nysvänny paikalleen. iso vasalaukku tunneliin ja toinen laukku sarviin. Jospa tästä yhteiselo jatkuu iloisissa merkeissä.
   
  osku1619, Hemmo ja andyman tykkäävät tästä.
 8. Samusebaa

  Samusebaa Khaos slash 146"

  Onko 146" khaos slashiin saatavilla liukurungon vahvikkeita? En ainakaan ite löytänyt blingfactoryltä. Miten muilla kestänyt liukurungot?
   
 9. Joni732

  Joni732 Lynx Rave Enduro 600cc -24

  Ei oo vielä saatavilla. ja on kestänyt 1300km mittarissa joista 800km vaihtelevan kuntosta reittiä. Toki kuskeja on erinlaisia toisilla kestää ja toisilla ei kestä mikkää. mutta normaali ajoa kestää hyvin!
   
  Samusebaa tykkää tästä.
 10. member

  member Polaris khaos slash 146 850

  Ei taida takapuskureitakaan olla, kuin 155" pitkiin?
   
 11. Tome

  Tome Member

  Just eilen soviteltiin 146” protopuskuria paikoilleen ja se sopi siihen ko nyrkki silmään, niin taitaa tulla täsä lähiaikoina myyntiin vai mitä sanoo @Qeedu
   
 12. Qeedu

  Qeedu Well-Known Member


  Putskuri on suunnittelun osalta valmis.
  Valitettavasti korona on nyt iskenyt itse tuotantolaitokseen ja suurin osa työntekijöistä on poissa töistä. Arvioidusti menee noin kolme viikkoa ennenkuin ekat 146" puskurit löytää uusille omistajille. Pahoittelut tästä kaikille!
   
 13. leksitus

  leksitus Polaris RMK Khaos -21

  Kuinka se on herkkä tuomonen 146" Khaos nostelemaan lämpöjä reittiajossa vrt vaikka Axys Khaos 155"? Jälkimmäisellä ajelee omat reittisiirtymät ihan ongelmitta raapijat alhaalla, onko Slashissa parempi vai huonompi jäähdytys, kun ei peräläppääkään ole.
   
 14. Make76

  Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200

  Ei ole ollut lämpöjen kanssa ongelmaa. Betonikeleillä ajelin raapijoilla eikä silloinkaan ongelmaa, muuten en ole edes raapioita reitillä juuri käyttänyt kun lämmöt pysyy kurissa muutenkin. Eikö 146.n jäähy ole hieman pidempi kuin 155.n?
  146.n jäähy alustan takakorvakoihin saakka ja 155.n penkin takaosaan saakka, näin ainakin ymmärsin.
   
  Viimeksi muokattu: 8/4/22
 15. Jerppaa

  Jerppaa Well-Known Member

  Aina raapijat alas, poikki menevät lepuuttajillakin niin turha säästellä. Ja moottorit käy aika kylmänä vaan liukumuovit loppuu herkästi, niin raapikoot aina minkä raapivat.
   
 16. Samusebaa

  Samusebaa Khaos slash 146"

  Oottako pitäny kuinka kireellä mattoa? Ainut miinus tässä 146" khaoksessa on kyllä nuo vetopyörät, paikaltaa ku lähtee esim keulimaan ni makisti hyppii yli jo puolella kaasulla. Mulla siis keskimmäisessä se läpivetävä pyörä. Rikkoo pikkuhiljaa mattoa siitä keskeltä ainaku hyppää yli. Eikä tartte edes keulia vaan umpisessa ku lyö kaasun pohjaan ni rutina ja pauke kuuluu.
   
 17. julli

  julli rmk

  polleissa joissa ei ole läpivetäviä on aina pitänyt pitää mattoa kireällä ja heti kiriä jos kerrankin posahtaa yli. jos olet päästäny sen hyppimään yli reilummin niin paska on jo housuissa ja et saa sitä mattoa enään pitämään ilman läpivetäviä. ainoastaas series 8 matto on sellainen mikä ei toimi ilman läpivetäviä, muut pelaa keskireijistä vetävällä kunhan ei päästä liian löysälle mattoa missään vaiheessa.
   
  Samusebaa tykkää tästä.
 18. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Jaahas sehän tuli tietoa että ois JO tällä viikolla ennakkotilattu 2022 pollero tulossa:D
   
  Vesukka, mikzar, Polaris Janne ja 2 muut tykkäävät tästä.
 19. tupla-x

  tupla-x Well-Known Member

  No sehän tuli sopivasti wapuksi Pete :D oli pakko :p
   
  petes88 tykkää tästä.
 20. petes88

  petes88 Well-Known Member

  No niin teki:D pitäskö veen päälle käyä:rolleyes::D
   

Suosittele tätä sivua