Polaris 7S kosketusnäyttö

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä BlackJack, 9/11/20.

 1. H-pux

  H-pux SBA 650

  Softpäivitykset saa asennettua suoraan nettiyhteyden yli, ei siis tarvitse ensin tallettaa usb -tikulle.
   
  Qeedu tykkää tästä.
 2. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Katsoin tuota peruskartaa Skandinaviasta ja Norjan reitit näyttää löytyvän suoraan kartasta ja myös iso osa Ruotsin karttoja. Suomi loistaa edelleen tyhjänä..
   
 3. osku1619

  osku1619 Polaris Boost RMK Khaos 155"/3" -22

  Ei jostain syystä mulla ehdota netin yli ees päivitystä. Päivittelin usbin kautta ohjelmiston ja nyt löysin isomman usb-tikun niin päivitän Euroopan kartat jenkkikarttojen tilalle, jenkkikartat vuosmallia 2020 näky olevan sisässä :D.

  Otin nyt nuo kaikki. Mutta oliko jotain vaikutusta tökkimiseen jos jotain jättää pois siis?
  Trails (updated daily)
  Include POIs
  Include base map
   
 4. H-pux

  H-pux SBA 650

  Ymmärsin ameriikanfoorumeilta että tuo ominaisuus tulee tämän päivityksen mukana, eli tämä päivitys tehdään vielä tikulta ja seuraavat pitäisi onnistua netin yli (siis näytön softa, ei kartat. Karttojen/reittien päivitystä on lupailtu joskus tulevaisuudessa).

  En usko että nuo vaikuttaisivat näytön tökkimiseen, nuo kartat yms. ovat polariksen "omia" ja vanhemmat versiothan ovat jo siellä asennettuna.
   
  osku1619 tykkää tästä.
 5. osku1619

  osku1619 Polaris Boost RMK Khaos 155"/3" -22

  Juu. Tiedoksi muille jos tulee ongelmia usb-tikun kanssa niin se pitää alustaa exFat-muotoon. fat32 ei mahdu nuo euroopan kartat kun fat32 max tiedostokoko on 4gt ja kartat vie 26 gigaa. Mahtuu sillo justiinsa 32 gigaselle kortille jossa on käytännössä 28,8 gigaa.. Ja NTFS-formaatti ei oo sallittu Polarikselta.
   
  Qeedu tykkää tästä.
 6. Odeski

  Odeski Active Member

  Onko jollain jaossa Pohjois-Suomen reitit valmiina tiedostona ilman askartelua?
   
 7. tovayryn

  tovayryn BDPA General Manager

  Rassattiinpa tuossa reissulla 7s mittareihin toimimaan tuo ride command, niin että kaverit näkyy näytöllä. Ei se lopuksi paha ollut, ja kun kerran opetti wifin hotspotin ja bluethootin niin nappaa kiinni automaattisesti kaikki kun puhelimessa ne on päällä. Akkuahan nuo vie joo, mutta alkaa nykyluurien akut olemaan saman kokosia ku Exide 100Ah akut, että kestää viedä. Ja näissähän voi ladata puhelimen mittariston takaa, niin eihän tuo ole ongelma. Omaani ostin sinne hanskalokeroon pehmukkeen minne saa nätisti tungettua puhelimen taskuun, eikä se siten pääse heilumaan ristiin rastiin.

  Ridecommand toimi samalla tavalla kuin puhelimessa. Samoilla tunnuksilla kun kirjautui softaan ja tadaa. Sieltä löytyi vanhat jo tehdyt ajoryhmät yms. Hetken vaati naputtelua, että sai kännykän yhdistymään mittaristoon, mutta ei tuo nyt ylitsepääsemätön homma ollut. Mukava kahtoo missä kaveri viltolla, ku ite lasettaa maisemaan!
   
  osku1619 ja julli tykkäävät tästä.
 8. osku1619

  osku1619 Polaris Boost RMK Khaos 155"/3" -22

  Ja se ei muuten onnistunut tuo karttojen lataus mulla jostain syystä, vaikka ohjeiden mukaan kaiken tein. Annan suosiolla tehdä sisäänajohuollossa
   

Suosittele tätä sivua