Polaris 7S kosketusnäyttö

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä BlackJack, 9/11/20.

 1. H-pux

  H-pux SBA 650

  Softpäivitykset saa asennettua suoraan nettiyhteyden yli, ei siis tarvitse ensin tallettaa usb -tikulle.
   
  Qeedu tykkää tästä.
 2. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Katsoin tuota peruskartaa Skandinaviasta ja Norjan reitit näyttää löytyvän suoraan kartasta ja myös iso osa Ruotsin karttoja. Suomi loistaa edelleen tyhjänä..
   
 3. osku1619

  osku1619 SkiDoo Summit 850 Turbo X Expert 154" 2023

  Ei jostain syystä mulla ehdota netin yli ees päivitystä. Päivittelin usbin kautta ohjelmiston ja nyt löysin isomman usb-tikun niin päivitän Euroopan kartat jenkkikarttojen tilalle, jenkkikartat vuosmallia 2020 näky olevan sisässä :D.

  Otin nyt nuo kaikki. Mutta oliko jotain vaikutusta tökkimiseen jos jotain jättää pois siis?
  Trails (updated daily)
  Include POIs
  Include base map
   
 4. H-pux

  H-pux SBA 650

  Ymmärsin ameriikanfoorumeilta että tuo ominaisuus tulee tämän päivityksen mukana, eli tämä päivitys tehdään vielä tikulta ja seuraavat pitäisi onnistua netin yli (siis näytön softa, ei kartat. Karttojen/reittien päivitystä on lupailtu joskus tulevaisuudessa).

  En usko että nuo vaikuttaisivat näytön tökkimiseen, nuo kartat yms. ovat polariksen "omia" ja vanhemmat versiothan ovat jo siellä asennettuna.
   
  osku1619 tykkää tästä.
 5. osku1619

  osku1619 SkiDoo Summit 850 Turbo X Expert 154" 2023

  Juu. Tiedoksi muille jos tulee ongelmia usb-tikun kanssa niin se pitää alustaa exFat-muotoon. fat32 ei mahdu nuo euroopan kartat kun fat32 max tiedostokoko on 4gt ja kartat vie 26 gigaa. Mahtuu sillo justiinsa 32 gigaselle kortille jossa on käytännössä 28,8 gigaa.. Ja NTFS-formaatti ei oo sallittu Polarikselta.
   
  Qeedu tykkää tästä.
 6. Odeski

  Odeski Active Member

  Onko jollain jaossa Pohjois-Suomen reitit valmiina tiedostona ilman askartelua?
   
 7. tovayryn

  tovayryn BDPA General Manager

  Rassattiinpa tuossa reissulla 7s mittareihin toimimaan tuo ride command, niin että kaverit näkyy näytöllä. Ei se lopuksi paha ollut, ja kun kerran opetti wifin hotspotin ja bluethootin niin nappaa kiinni automaattisesti kaikki kun puhelimessa ne on päällä. Akkuahan nuo vie joo, mutta alkaa nykyluurien akut olemaan saman kokosia ku Exide 100Ah akut, että kestää viedä. Ja näissähän voi ladata puhelimen mittariston takaa, niin eihän tuo ole ongelma. Omaani ostin sinne hanskalokeroon pehmukkeen minne saa nätisti tungettua puhelimen taskuun, eikä se siten pääse heilumaan ristiin rastiin.

  Ridecommand toimi samalla tavalla kuin puhelimessa. Samoilla tunnuksilla kun kirjautui softaan ja tadaa. Sieltä löytyi vanhat jo tehdyt ajoryhmät yms. Hetken vaati naputtelua, että sai kännykän yhdistymään mittaristoon, mutta ei tuo nyt ylitsepääsemätön homma ollut. Mukava kahtoo missä kaveri viltolla, ku ite lasettaa maisemaan!
   
  osku1619 ja julli tykkäävät tästä.
 8. osku1619

  osku1619 SkiDoo Summit 850 Turbo X Expert 154" 2023

  Ja se ei muuten onnistunut tuo karttojen lataus mulla jostain syystä, vaikka ohjeiden mukaan kaiken tein. Annan suosiolla tehdä sisäänajohuollossa
   
 9. H-pux

  H-pux SBA 650

  Uutta softaa tarjolla:
  https://display-downloads.s3.amazonaws.com/PII-7-SNO/SNS7BA.N22241A.swu

  New Features Include
  • Map Screen Configurable Gauges - you can now configure your map screen to show tachometer, Smart Warmer level, compass, elevation, trip meter, odometer, battery voltage, boost, engine hours, engine temp, or fuel level.
  • Group Ride Help Alerts - send your buddies a Help Alert message to let them know you need assistance while out riding. Group Riders in an active help alert status will also have a blinking red triangle as their icon on the map.
  • Account sync improvements to make your experience easier and more seamless (Phone tether or Wi-Fi required)
  • Hand controls improvements on the Maps and Settings pages
  • Group Ride location accuracy and performance improvements
  • Smart Warmers configurable gauge for the Gauges and Map pages
  • Many other updates and bug fixes. Enjoy! We will keep working to make your ride even better!
   
 10. member

  member Polaris khaos slash 146 850

  Pystyykö ton ite jotenki laittaan vai pitääkö käyttää huoltoliikkeessä?
   
 11. kikoske

  kikoske Khaos Slash 155

  Pystyy laittamaan. Lataat tuon tiedoston ja siirrät muistitikulle (FAT32). Sitten vain tikku kiinni mittarin takana olevaan usb liittimeen ja polarislogo->general settings->update software
   
 12. member

  member Polaris khaos slash 146 850

  Kiitos!
   
 13. member

  member Polaris khaos slash 146 850

  Päivitin mittariston ja nyt näkyy kartassa paljon jälkiä mitä ajettu, ja ollu mittaristossa valmiina. Saakone jostain valittua kaikki kerralla pois, ettei tarvis yksitellen naputella?
   
 14. H-pux

  H-pux SBA 650

  member tykkää tästä.
 15. Qeedu

  Qeedu Well-Known Member


  -21 vuosimallin 7s näytöissä on Euroopassa vielä antennin näytöstä näyttöön lähetystä varten. (Aukaiset näytön takaisen luukun ja heti siinä vasemmalla pitäisi olla antenni)
  Se miksi se ei täällä Euroopassa toimi johtuu kuuleman mukaan yksityisyyssuojalaista, laillisesti ei saa seurata missä toinen menee.
  -22 ja -23vm ei kyseistä antennia enää ole.

  Eli -21 vm kyseisen näytöstä näyttöön toiminnon saattaisi saada pelaamaan ilman tätä kännykällä luotua väliyhteyttä. Varmaan on EU näytöistä myös jollain tavalla ohjelmoitu pois käytöstä, joten pitäis jenkkilästä saada ohjelma josta kopioda tiedot.

  Toiminto on mielestäni ainakin umpishommissa varsin tarpeellinen, joten mielellään tän valjastais käyttöön! Jos joku tietää mua enempi niin olen pelkkänä korvana!
   
 16. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Syy miksi tuo ei toimi on radiosignaalin taajuudessa, jota se järjestelmä käyttää.

  Yhdysvalloissa on eri systeemit radiotaajuuksissa. Siellä on parilliset ja parittomat taajuusalueet. Meillä euroopassa homma on aika paljon monimutkaisemmalla tolalla.

  upload_2022-11-27_12-0-13.png
   
 17. Qeedu

  Qeedu Well-Known Member

  Maallikolle ei avautunut itse ongelma nyt laisinkaan.?
  Löysin jenkki foorumeilta taajuuksia 880-960MHz ja 1710-2170MHz. Onko kyse siis siitä, ettei toiminnossa toimivia taajuuksia saa laillisesti käyttää EU;ssa, vae?
   
 18. rehto

  rehto Well-Known Member

  Ilmeisesti Polaris käyttää taajuuksia joita ei saa euroopassa käyttää joten ihan lakiteknisistä syistä se ei toimi. Pitäisi radiopuolesta tehdä oma versio eurooppaan.
   
 19. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Nii. Eli jenkeissä on käytössä taajuuksia, joita meillä ei ole luvallista käyttää. Samasta syystä ei toimi tuo Garmininkaan vastaava systeemi EU-alueella.
   
 20. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Kun luette tätä listaa, tajuatte miksi nuo taajuudet mitä löysit, ei ole auki Suomessa.

  https://fi.wikibooks.org/wiki/Radiotaajuuskirja/UHF
   

Suosittele tätä sivua