Polaris AXYS Switchback Assault 144" (2017 -> )

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Stig, 20/3/16.

 1. K.J.P

  K.J.P Lynx Re600 r - 19, Xterrain 850re - 19

  Onko kukaan saanu vielä vm18 ohjekirjaa, onko millaiset säädöt kepeissä valmiina?
  Ei ainakaan nuo omat klikkeriasennot ollu lähellekkään samat mitä vm17 ohjekirja näytti vakio säädöiksi..
   
 2. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Näihin jos miettii noita keppien säätöjä, niin minusta tuo Moto Peltola Miehikkälässä on touhunnu melko paljon Walkerien kans. Ainakin Axys ProX:ään Jarkko oli tehny sellasen setin pelas tosi komiasti.


  Kalliokoskentie 26 B
  49750 Miehikkälä

  [​IMG]
  045 1661546
   
 3. Pollemies1969

  Pollemies1969 kyl se siitä viimex meni =P

  Pätsin Teemu Kuusamossa ( Rukalla) laittaa kyllä säädöt kohalleen iha jokasesta Pollesta, jos tarvitte apuva. Se "polarishelvetti" =P , on siinä rukanristeyksessä, rukanriutalla ( sauli pätsi racingteam), Teemu on ammattilainen isolla A-kirjaimella.
   
  Polaris Janne ja Murre tykkäävät tästä.
 4. Pollemies1969

  Pollemies1969 kyl se siitä viimex meni =P

  joo reittiajossa muuten mullakin niias, ja nosteli sisämutkan suxee jonkin verran, ( mulla on kyllä koropala kiinni melkein korkeimmalla säädöllä) joten sekin kyllä vaikuttaa jonkiverran....
   
 5. Iletsu78

  Iletsu78 Rave RE 850 -22

  Morjesta!

  Ei kenelläkään olis heittää mittoja alustan iskareille? Lieneekö etupukin iskari pidempi kuin edellisessä "korimallissa"?

  - Ile -
   
 6. K.J.P

  K.J.P Lynx Re600 r - 19, Xterrain 850re - 19

  Öhlinsin malleihin jos luottamista niin
  Etupukki 330mm /isku 103mm
  Takapukki 491mm /isku 134mm
  Mistään mittään en kyllä varmaksi sano..
  Edit vähän kyllä ihmetyttää voiko tuo takavaimennin olla noin pitkä ja lyhyellä iskulla...
   
  Viimeksi muokattu: 19/12/17
 7. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  -17 vm. kukaan kattonu/purkanu mikä helixi ja painot nuissa on oikeesti
   
 8. Lampivaara

  Lampivaara Well-Known Member

  Pitääköhän olla huolissaan?? Mulla tallissa uusi, ajamaton Assault 800. Nyt alkanut tiputtamaan mustaa öljyä lattialle, öljy tulee kytkimen puolelta ja pitää eturungon märkänä. Onkohan kasausvaiheen öljyä? Kyseessä siis ajamaton laite...
   
 9. jonteck

  jonteck Polaris Axys Khaos 155 850

  Ainakin 17vm swittsus olen huomannut, että pakosarja vähäsen sotkee eturunkoa öljyllä, mutta son vähäistä. Minusta ei ole normaalia jos lattialle asti öljyä tulee. Voisko olla öljyletkut huonosti kiini tai ketjukotelo vuotaa...
   
 10. julli

  julli rmk

  pakosarjan ja paisarin valisestä tiivisteestä vuotaa, hakee paikkaansa, ei tarvi huolestua
   
 11. Lampivaara

  Lampivaara Well-Known Member

  Polle kävi tarkistuksessa ja pesussa öljyvuodon takia.
  Julli olit oikeassa, ei tarvinnut olla huolissaan, pakosarjan tiivisteestä vuosi öljyä. Syöttää kuulemman sen ekat kaksi tuntia reilummin öljyä koneeseen... Lauantaina sitten "neitsytmatkalle."
   
 12. Pollemies1969

  Pollemies1969 kyl se siitä viimex meni =P

  950km ajettu , eli sisääajettu, on tää vaa helevetin hyvä kelkka, pattia reitillä paukutettu varmaa se800 kilsaa ja loput kikkailtu umpises, on se vaa hyvä!!!!
   
 13. Nispe-

  Nispe- Well-Known Member

  Mitenhän näissä Polariksissa takuu menee, jos on jäänyt huolto välistä? Jos kelkalla ajettu alle 1tkm, mutta 250km tarkasteluhuolto on tekemättä, raukeaako takuu, vaikka 800km huollon teettää merkkiliikkeessä?
   
 14. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Saattaahan tuo vaikuttaa, mutta saattahan olla vaikuttamattaki.

  Tuo eka huolto on ihan puhdas tarkistushuolto, eli tarkastavat siinä Polaris tehtaan työntekijöiden huolellisuuden tehdä kelkkoja. Huvittavaahan on, että kuluttaja maksaa tuon tarkastuksen. Ainoa sellainen merkittävä homma on ketjukotelon öljyn vaihto, mutta mikä se sellainen kelkka on , joka ei yhtä 800km:n vetoa kestä, kun se menee yhdessä tai viimeistään kahden päivän ajossa.

  Vastaukseni on kumminkin, että ei tuo ekan huollon puuttuminen haittaa ja johan se on huollossa käynyt ja mitään luultavammin ei ole huomautettavaa teknisesti ollut, eli kunnossa oleva kelkka se on ja ollut.
   
 15. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Toisaalta se huolto on sen takuun ehto, vaikka oiskin ihan priima kunnossa siinä 800 kohdalla. Axys malleissa jää muistiin nuo huollot, itsekin kysyin ostaessa että voin tarkistaa kyllä nuo samat asiat 250 kohdalla että ovat kunnossa ja että se olisi sillä ollut selvä ja 800 että ois ollut eka huolto.. Ei kuulemma onnistu. Veikkaisin että kyllä se takuu nyt tais mennä. Ja muutenkin sehän ois sama sitten jokaisella jättää tekemättä jos näin ei toimittaisi. Eikä ne kaks ekaa oo ees mikään hinnan kirous, satkun luokkaa.. tosin tuhkanen nyt otti ekasta jo muutaman kympin enemmän ja seuraava ois ollu kuulemma 250-> luokkaa ja pätsille vein toiseen niin oli 130€..
   
 16. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Joo, ei se ole hinnalla pilattu, mutta se on matkalla pilattu. Jos lähden ajamaan/kelkkailemaan täältä pääkaupunkiseudulta tulee niitä kilsoja myös kelkan mittariin runsaasti, eli ei ole minulle ainakaan mikään ongelma käydä posottelemassa reittiä sen 500km, kuin nyt kelkkakauden avajaisissa Itsenäisyyspäivän tienoilla Sallassa tuli. Siis yhtenä ajokertana, eli ei se takuu ole siihen kaatunut, mutta tarkemmin tästä kannattaa kysellä takuun myöntäjältä, eli Brantilta.
   
 17. Pollemies1969

  Pollemies1969 kyl se siitä viimex meni =P

  se eka 300 km huolto on siinä mieles tärkeä, että ketjukotelon oljyt vaihetaan, ketju kirrataan, ja koteloputsataan mahollisista metallisiruista! ja takuu ehtojen mukaisesti kaikki huollot on tehtävä, jotta täysi takuu säilyy. mutta eiköhän maalaisjärjen käyttö ole sallittu, eli ny ku mittaris näyttää tasan 300 kilsaa ne ei tarvi siihe jäädä, keshkelle jänkää =P
   
 18. Pollemies1969

  Pollemies1969 kyl se siitä viimex meni =P

  Hei asiasta toiseen, mitäs öljyä ootte käyttäny kelkassa? ite käytän Pollen ves goldia, niiku käsketään, (käyttäny jo vuosia) mutta mites te muut pollemiehet?
  ja jos käytättey muuta, ni onko oireita? esim . karstaa pakoaukon säätimissä, jne???
   
 19. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Ite kans ajelen vessillä mutta kaveri päästelee -17 assault switsulla nesteen 2t super racing öljyllä menny jo noin 2500km ilman ongelmia ajellu uuesta asti tuolla, tietenki eka säiliöllinen oli vessi ku olivat sitä tietenki luovutushuollossa laittaneet
   
 20. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Tänään 1600 huollossa käytin, eipä mitään muuten ku että säätimet oli vaan paskaset kuulemma. Vessiä käyttäny vaan öljynä. Ajotietokone oli näyttäny että täydellä kaasulla ajettu 2%. Kuulemma liian vähän, että säätimet ei puhdistu itsestään.. Vissiin sitä on liian sievästi ajelija sitten tosin saipa nuita iq ja proride llä putsata kanssa töhkästä eri merkin öljyllä joka syyshuollossa.
   

Suosittele tätä sivua