Pro Rmk / SKS varvaskoukut

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä jumo, 12/1/20.

 1. jumo

  jumo Well-Known Member

  Tunkkasin noita vaarallisia varvaskoukkuja vähän vinoon niin luovuttaa kengän helpommin jos kippaa kelkan. Viime talvena oli hajota polvi ko vähän tökkäs ja jäi kengänkärki tuonne ko lähin tangon yli. Jenkkifoorumilla rivoja kuvia ko on jääny kenkä tuonne nalkkiin ja pyöriny kelkan kanssa rinnettä. Ainakin isojen kenkien kanssa saa olla varovainen. Astinlaudan pohja on reunaa alempana ja hyvät karhennukset reunassa niin iso Klim lukittuu hyvin. Nyt kun on viisteessä ja vähän rakoa niin jos tökkää niin automaattisesti pääsee nousemaan ja kääntää kantapäätä ulos.
   

  Lisätyt liitteet:

 2. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Kaveri oli kans loukannut polvensa, kun oli Scottin kengistä tarttunut kiinni koukkuihin ja pyörähtänyt kelkan mukana.

  Paksu kärkisillä kengillä tuolle kannattaa kyllä tehdä jotain, ettei käy huonosti.
   
 3. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Onneksi en osaa käyttää niitä :D
   
 4. Kattilakuski

  Kattilakuski Well-Known Member

  Eikö noi oo ainaki lyhyemmässä SKS:ssä erilaiset, 155 oli vissiin samat ku RMK? Pätkässä en oo vielä huomannu omilla kengillä että mitenkään liian hyvin pysyis kengät koloissa...
   
 5. jumo

  jumo Well-Known Member

  Juu ProRMK koppasissa siis.
   
 6. jumo

  jumo Well-Known Member

  En miekään tuolla paljon jalkoja säilytä, ihan tilaamatta ja yllättäen meni töppönen perille ko puunkierrossa keula tökkäs. Polvi vääntyi kun kiepsahin tangon päälle ja maahan.

  Ihan kauheasti en näe haittaa tuosta että on taivutettu ylemmäs ja kauhean kallis modi ei oo.
   
 7. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  No joo. Voihan siinä niin käydä kyllä. Ei vaan kehtaa tunkkailla kun varmasti helposti ratkeaa jostain ja vähintään maalit varisee.
   
 8. jumo

  jumo Well-Known Member

  Mulla nuo oli maalaamattomat. Astinlaudan alle lankku ja pukki pönkäksi ettei taivu. Astinlaudan päälle kumimatto suojaksi ja hitaasti taivuttaa. Minä lämmitin putkea samalla ko hissukseen taivutin. En oo metallurgi niin en tiä vaikuttaako tuo varovainen lämmitys mutta tuskin haittaa. Telatunnelin pää ei oo alunperinkään ko yläpuolelta hitsattu.
   
 9. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Joo ei siellä taida maalia olla kuin astinlaudoissa. Tuo hitsisauma tuossa eniten ehkä huolettaa, mutta hyvä jos onnistui.
   

Suosittele tätä sivua