Revin viat

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä tompa, 28/10/06.

 1. Ylke

  Ylke SD MXZ 600 Sdi -04

  Vs: Revin viat

  Koita auttaako käyntiinlähtöön että antaa vähän kaasua?
  Sit tohon pakin laittoon niin tyhjäkäynti kierrokset tarvis olla 1700-2000rpm välillä niin ei pitäis sammua ja koneen pitää olla lämmin.
  Itsellä oli samanlaista vikaa -04 600sdi:ssä ,käytin piuhan päässä ja säädettiin kaasuläppien asento tunnistin niin ei tarvi kaasuun enään käynnistäessä eikä pakille laitossa enään koskea..
  ja tyhjäkäynti nyt on lähellä 2000rpm lämpöisenä.
   
 2. Nenone

  Nenone BC X-RS 146"

  Vs: Revin viat

  Se!
  ...tai sit se DESSin pohja, eli mihin se tutti laitetaan kiinni!

  Itse vaihdoin eka uuden narun -> ei vaikutusta.
  Mutta uudella DESSin pohjalla kuvailemasi sammuilu loppui!!
   
 3. Cruiser

  Cruiser Well-Known Member

  Vs: Revin viat

  Viime talvena kun ensimmäisen kerran tuli nämä käynnistysoireet, niin kaasulla avittaminen toimi. Nyt ei enään sekään oikein auta millään. Kesällä käynnistykin helpolla, niin ei tullut huollossa käytettyä sitten. Nyt pakille vaihtaessa sammuu myös kone käyntilämpimänä. Mutta täytyy huollossa mainita, että josko tuon kaasuläppien asennon tunnistimen katsoisi.
   
 4. Cruiser

  Cruiser Well-Known Member

  Vs: Revin viat

  Laitetaas vastaus oman kelkan käynnistysongelmiin. Korjaamolla osasi samantien arvella, että lämpöanturi olisi rikki. Ei osaa antaa sopivaa seosta kylmästartissa. Niillä oli just ollu toinen kelkka, missä oli sama anturi oli hajalla. Nyt käynnistyy hyvin. Pakkiongelma vaivaa edelleen ja arvelivat sielläkin, että akku olis lopuillaan.

  Samalla tuli uusi softa ja sitten kalibroitiin kaasuläpän asentotunnistin. Ihmetytti kun oli uusi softa tarjolla näinkin vanhaan -06 malliin. Luulin, että tässä olisi jo ollut ainakin kertaalleen laitetty softapäivitys. Tuntuisi edelleen nousseen nyt tyhjäkäyntikierrokset kylmänä ja lämpimänä. Ja -3 asteessa tuntu kuin seos olisi ollut entistä enemmän rikkaalla. Jopa niin, että välillä putkessa ois paukkunu moottorijarrutuksissa. Mutta en ole asiantuntija. Niin oiskohan nyt tyhjäkäynti lämpimänä tuo 2000 rpm, kun ennen oli 1800 paikkeilla. Luulisin.
   
 5. [-mara-]

  [-mara-] Nytro 280hp -14

  Vs: Revin viat

  Mihinköhän käsin on runko viksahtannu jos "konepelti" ottaa oikeasta(kytkimen puolen) reunastaan kiinni tuulilasiin kun sen avvaa? Mitä tuossa kattoin niin ainaki näyttäis että molempien puolien moottorin tuet olis suorassa, vaan eihän sitä niin helposti näje ko on konekki paikalhaan että onko sieltä jotenki vinksallaan.
   
 6. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Vs: Revin viat

  ei mistään, säädä se pelti saranoista kohilleen sieltä puskurin päästä ;D
   
 7. [-mara-]

  [-mara-] Nytro 280hp -14

  Vs: Revin viat

  No net on samalla kohalla, vishiin kattoin ensimmäiseksi net että eihän solekko säätää ;D Hääty solla jostaki mutkala ko linjauski hyppäs päin lillua ko pikkusen pusun anto tunurikoivulle, on net heikkoa tekoa. :p
   
 8. mäkseta

  mäkseta Summit 800 -13

  Vs: Revin viat

  jooo nyt se sitten tuli itelläki koettua pakosarjan halkeaminen..käykö 500ss -05 muu pakosarja vai pitääkö justii olla 500ss:stä?jos jollaki olis kyseiseen sopivaa pakosarjaa niin saa tarjota kun tuota vanhaa ei kannata enää alkaa korjaamaa on sen verta heikossa hapessa
   
 9. mölli75

  mölli75 AC XF8000 HC

  Vs: Revin viat

  Ei käy Ho koneen y-haara ja vanhemmissa ss koneissa on erinlainen "donitsi"
  Marmoritiskillä maksaa melkosesti, joten suosittelen tilaamaan -> http://www.sled-parts.com/sledparts/sledparts_SPI_exhaust.html
   
 10. mäkseta

  mäkseta Summit 800 -13

  Vs: Revin viat

  nii ei 500:kaan pakosarja käy?esim tämmöne https://picasaweb.google.com/109852244984337143393/Osia#5568394912398499794
   
 11. jmexel

  jmexel Raivo Summanen

  Vs: Revin viat

  En jaksa ettiä käy niin hermoon nyt.....
  Eli kelkka ajettu talliin sisälle parkkiin, toiminut muutoin mutta kylmänä tappiin kierrättäessä sammuu lämpimänä ei.
  Noh olimma lähössä ruisingille, ei lähe käyntiin. Kipinää ei tuu v*tustakaan, tulpat, tulpanjohdot, releet ja sulakkeet katottuna vaan ei.
  Toisessa samanlaisessa vatkaimessa tulpat käy ja kukkuu. Mikä voi tulla kun kelkka ajamalla talliin ja sit ei sytkärilläkään tulille?!
   
 12. juhve

  juhve SKI-DOO mxz 600 etec irondog 2021

  Vs: Revin viat

  moro onkos kellään ollu tämmöstä oiretta. siis pätkii välillä 7000-8000rpm ei kestä vetää liipasin tangossa ja välillä pelaa ihan kympillä oikohan pakolämpö anturi hajoomassa
   
 13. jmexel

  jmexel Raivo Summanen

  Vs: Revin viat

  Ompa REVIT ollu viattomia vuoden päivät.

  Eli kaverin kelkka 04 600 SDI. Kelkassa semmoinen vika että "rötää" 3000-5000rpm alueella, tyhjäkäynnillä ja kierrokset tapissa vinkuu normaalisti. Kelkassa uudet männät, tulpat, kaasuläppäanturi, jännitteentasaaja, bensapumppu. Kelkassa oli rikki kaasuläppäanturi ja jännitteensäädin. Akku pelaa ja on voimissaan. Tietokone ei herjaa mitään vikaa. Mielestäni vaikuttaa siltä että saa liikaa bensaa keskialueella kun rötäämisen lisäksi paukkuu putkessa. Onko kellään ollu vastaavaa??
   
 14. Janhe

  Janhe ranger 550 07, Boondocker 800 RE -15

  Vs: Revin viat

  Onko ruiskut puhisteltu?
   
 15. Ylke

  Ylke SD MXZ 600 Sdi -04

  Vs: Revin viat

  Onkos käytetty tietokoneen päässä kun kaasuläppäanturi vaihdettiin?
  Omassa oli samanlaista rötäämistä 3500-4200 kierroksen alueella ja töpselin päässä kun käytin niin sääteli jotain ja sai vian poistumaan.
   
 16. sami10

  sami10 600 rev -05

  Vs: Revin viat

  Mikähän on -05 600 sdi vikana kun kylmänä käy tosi huonosti ja kaasua kun antaa niin ampuu putkeen :-\ Lämpimänä käy tyhjäkäyntiä n.1000- 1500rpm. Kierrokset kun on 1000rpm ja lähtee liikkelle niin miettii ja pätkii hetken. Voiskohan softan päivittäminen uudempaan auttaa?
  Kelkassa boyesen läpät, uudet tulpat ja läppärungot putsattu
   
 17. Hutta

  Hutta 163"

  Vs: Revin viat

   
 18. Skippe

  Skippe Member

  Vs: Revin viat

  Kannattaa tsekata staattorilta tulevat johdot, jos on epämääräisiä käyntihäiriöitä. Oma kampe -04 SDI toimi välillä täysin moitteetta ja välillä taas pätki. Syyksi paljastui hapettuneet staattorin johdot eli suojakuori oli murtunut/sulanut johdoista kokonaan pois -> ainakin osittainen oikosulku piuhojen välil. Vaihdoin johdot ja sen jälkeen on ollut taas huolettomia kilometrejä.
   
 19. mertsi

  mertsi rmk 144"

  Vs: Revin viat

  päivää oisin kysyny viisaammilta ku minulla on skidoo mxz rev racing 440 04 ni edestä katottuna vasemman puoleista tulppaa polttaa yleensä joskus kylmänä mut tänään meni tulppa lämpimänä kesken ajon..missä vika??
   
 20. atm

  atm lynx rs

  Vs: Revin viat

  Onko suuttimet kelille sopivat? Kylmänä tahtoo itellä samanlainen kampe polttaa tulpan, jos huonosti koneen lämmittää. Eli pitää pukilla pyöritellä tovi, ennenkun pystyy liikkeelle lähtemään. Lämpimänä menee jos turraa liian pitkään pikkukaasulla ja suuttimet hitusen liian isot kelille.
   

Suosittele tätä sivua