Revin viat

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä tompa, 28/10/06.

 1. -JM-

  -JM- Well-Known Member

  Vs: Revin viat

  Jos vetarin laakeri hajoaa niin miten se ilmenee?
  Itellä sattu semmonen jännä homma että reitin varressa kuulu ja tuntu telastosa semmonen surahus. Pysähyin heti reitin varteen ja huomasin molemmat liukurungon suojat oli lentäny mehtään. Siinä sitten ajattelin että pitää varovasti nilkuttaa kotia, mutta sitten ku rupesin lähtemään liikenteeseen niin matto hyppi pirusti yli että piti hypätä kelkan kyyistä ja melekeen työntää liikenteeseen ettei matto hyppiny yli ja pääs vauhtiin.
  Matto ei ollu edes hirveän löysällä tämän sattuneen jälkeen. On ollu ennen varmasti löysemmälläki ilman maton yli pomppimista. Ja tuskin nuo läpivetävätkään hetkessä muutu niin surkeiksi että tuollain rupeaisi yli pomppimaan...
  Vikaa ei ainakaan pikaisella tarkastelulla satu silmään. Ehdotuksia?
   
 2. Java

  Java BD 3700

  Vs: Revin viat

  Olekko ihan varma että se kuului telastosta, ettei vain olisi ketju menny?
   
 3. vectoori

  vectoori Guest

  Vs: Revin viat

  Tulipa ajeltua renegade x vm.-06 tämä kausi yamahavuosien (vector, rage ja nytro) jälkeen. Rapiat 7500km kerkesin ajella ja nyt meni eturunko poikki! (kokonaiskilometrimäärä kelkalla vajaa 20000km ;D. Oli tämä helppo kausi, aina sai lähteä vain hyvillä mielin ajamaan ja ei tarvinnut pelätä että alusta kyykkää kuten jamahassa. Jousitus ihan eri planeetalta kuin esim nytrossa, tällä pystyi ajamaan jopa huonompaakin reittiä ilman vitutusta. Helppo ajurin säätää mieleisekseen, sitä en ehkä osannut nytrossa tehdä. Koneen oli aikaisempi omistaja tehnyt hiljattain (kaasarikone) ja se pelaa loistavasti. Hyvä kelkka, todella hyvä, olisipa akatkin yhtä helppoja ;D
   
 4. kirurgi

  kirurgi Ski-Doo Mxz 600 sdi

  Vs: Revin viat

  Löytykö tähän vikaa.mulla samanlaisii oireita.
   
 5. sami10

  sami10 600 rev -05

  Vs: Revin viat

  Ei oo löytyny. Mennyt pahemmaksi vaan. Nyt pysyy kylmänä just ja just käynnissä, lämpimänä ei ollenkaan.
   
 6. Junnu82

  Junnu82 Summit XM -13

  Vs: Revin viat


  Itellä oli vähän saman tyyppisiä ongelmia omassa revissä, eli kun lähti liikkeelle niin meinasi ensin pikku kaasulla tukehtua ja kun paino vähän lisää kaasua niin sitten se virkosi. Ja minun vika korjaantu kun käytin sen huollossa jossa ne laitto uusimman softan ja olivat samalla puhdistaneet läpät, mutta tuskin se läppien puhdistus auttaa sinun tilanteessa kun sulla on kerta uudet läpät.... Eli sinuna käyttäsin sen korjaamolla ja laitattasin siihen uuden softan.
   
 7. Tasala

  Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

  Vs: Revin viat

  Oletko tarkastanut puristuksia näin aluksi? Katto nuo läpät että ovat kunnossa. Puhdista/vaihda kaikki bensansuodattimet ja tarkista kampiakselin sfefat että ovat ehjät. Puhdista ruiskusuuttimet.
  Eiköhän nuista jostain vikakin löydy.
   
 8. tunppi96

  tunppi96 Lynx Boondocker 600 3900 -14

  Vs: Revin viat

  Missä vois olla vika kun -06 600sdi renegade ei lataa akkua? ::) Kelkka alkaa vilkuttamaan akun merkki valoa mittarissa ja alkaa piippailemaan, sitten jos antaa kaasua ni alkaa pätkimään. Kertokaa tietämättömälle! :D
   
 9. Junnu82

  Junnu82 Summit XM -13

  Vs: Revin viat

  Liikuta sitä tappo naurua johonkin suuntaan silleen että se piippaa nopeasti kaksi kertaa peräkkäin... pitäisi vian korjaantua 8)
   
 10. tunppi96

  tunppi96 Lynx Boondocker 600 3900 -14

  Vs: Revin viat

  en nyt tarkoita dess:iä, se kyllä toimii oikein
   
 11. Naasu

  Naasu AXYS SKS 146 850 -19

 12. tunppi96

  tunppi96 Lynx Boondocker 600 3900 -14

 13. Naasu

  Naasu AXYS SKS 146 850 -19

  Vs: Revin viat

  kaverilla oli justiinsa tommonen vika ja eihän se tieten halpa remppa ollut.. :-\
   
 14. Jamppapoika

  Jamppapoika '07 xrs summit

  Vs: Revin viat

  Osaisko joku sanoa suuntaa antavaa tietoa että missähän piilisi tämä sähkövika omassa summitissa.
  Eli tulin pienestä lipasta alas, valot pimeni mittaristosta ja umpiosta. Sen jälkeen alkoi kauhea turina alakierroksilla ja ei pelannut ku yläkierroksilla? Sitten ku alko kiertämään, niin tuntui että vetoja olisi yläkierroksilla enemmän kuin normaalisti ???

  Joku maadoitusvika?
   
 15. Jamppapoika

  Jamppapoika '07 xrs summit

  Vs: Revin viat

  ???
   
 16. Chabaduu

  Chabaduu -06 Lynx Rave N-Duro 600cc

  Vs: Revin viat

  alakerta rikki, ei sen kummempaa ;D
  Ei kun vaihtoon, ei se tuu toimiin ikuna...
   
 17. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Vs: Revin viat

  Viimeisimmät keskustelut tästä hävisi jonnekin foorumipäivityksen aikaan, joten kerrataan hieman.

  Eli veljen 2007 renegadessa pakki on toiminut hieman huonosti jo pitempään. Nyt syksyllä kesän jälkeen ei pakkia enää saanut päälle enää oikeastaan mitenkään. Putsailtiin liittimiä ja uusi akku jne. Pakki alkoi toimimaan satunnaisesti ja kohtuullisen useasti. Tänään sitten tutkittiin tuossa kelkkaa kun velipoika luuli että kone levisi, kun ajaessa oli kuulunut hirmu kiljaisu ja sen jälkeen hirmu kilinä mikäli ajoi vähänkään kovempaa. No pihassa sitten huomattiin, että hihnasta oli kuoriutunut noin puolet pois ja hihnasuoja ei ollut enää paikoillaan. Kilinä kuului ilmeisesti tästä, koska hihnan vaihdon jälkeen koeajolla toimi täysin OK. Mutta tulipahan mitattua puristukset tuossa samalla.
  Puolilämpöisenä puristuksia oli vartsun puolella 8 bar ja toisessa pytyssä 8,2 bar eli hyvin tasaiset. Pitäiskö olla enemmän puristuksia kun tuolleen kaasu auki nykii ?

  Sitten sellainen, että huomasin tuossa puristuksia mitatessani, että tuohon kaasuvivustoon liittyy tuollainen ruuvi , millä kaasuläppien asento säätyy, eli arvelin sen olevan tyhjäkäyntiruuvi. Onko tämä sellainen vai mitä sillä on tarkoitus tehdä ?
  Pyöräytin ko. ruuvia varttikiekan kiinnipäin ja tyhjäkäynti nousi heti 1700 kierroksesta noin 1900 kierrokseen. Tämän jälkeen pakkikin tuntui menevän jo paljon paremmin päälle.
   
 18. Hösö

  Hösö rev ss-x 137"

  Vs: Revin viat

  Mittaristossa pallaa joku punanen valo! Huutomerkki tais olla! Mikä siinä vois olla?

  Jarruvalon kytkin sökö?
   
 19. Exoxxer

  Exoxxer Lynx rave 600sdi 155"

  Vs: Revin viat

  Itellä pallaa sillon se huutomerkki ku jarruvipu on vähäsen painettuna eli ei ole iha perällä. Jos ymmärrät mitä tarkoitan ;D
   
 20. Hösö

  Hösö rev ss-x 137"

  Vs: Revin viat

  Jep! Mut alako pallaan nyt kokoajan...

  Ekoilla reissuilla ei jarruvalo pelannu, mut se kyllä nyt pelaa! Huutomerkki palaa vaan mittarissa kokoajan...
   

Suosittele tätä sivua