Revin viat

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä tompa, 28/10/06.

 1. artuppi

  artuppi Active Member

  Vs: Revin viat

  Ostin ton kelkan pari viikkoo sitten, sillon ei hakkkuuta kuulunu vaikka miten paukutti puuterilla. Multa väänty se poikkiakseli, sen jälkeen alko sitä paukkumista kuulumaan, mutta se poikkiakselikin on vaihettu jo uuteen. Se matto menee kyllä aika lähelle telatunnelin kattoa, mut ei paikoillaan ainakaan vapaatilassa ota siihen kiinni. Sillon kun kelkalla ajaa hidasta vauhtia, kuulostaa lähinnä panssarivaunulle :D
   
 2. kirurgi

  kirurgi Ski-Doo Mxz 600 sdi

  Vs: Revin viat

  Ettei vaan ole hihna sutinu ja tullut kuluma siihen.Mulla oli kerran ja piti niin ihmeellistä kolinaa että itekin ihmettelin että mitä on särkynyt.
   
 3. artuppi

  artuppi Active Member

  Vs: Revin viat

  hihnakin vaihettu juuri, ei oo mun mielestä kertaakaan sutassu.
   
 4. ^Lynx^

  ^Lynx^ REV 600 SDI

  Vs: Revin viat

  revin sc4 alustasta kuuluu patikossa ajaessa aika pauke telaston etuosasta, kuvassa näkyy etupukki painettuna pohjaan rakoa tuohon ei paljoa jää voiko vika olla tässä vai voiko iskari olla vaan loppussa ??? koskaan oikein ole päässy perille tuon alustan säätämisen kanssa

  [​IMG]
   
 5. heimohuima

  heimohuima Boondocker

  Vs: Revin viat

  Itsellä matto täytyy melko kireällä olla ettei lyö tyhjää..
  Milla tavalla pitää liukuja muokata?
   
 6. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Vs: Revin viat

  jos sc3 alustaan tunkee esim 2.86" jaon 8piikkiset taikka 2.52" jaon 9(tai 10) piikkiset läpivetorattaat, pitää liukurungon nokkia lyhentää tai etupukin painuessa sisään ottaa liukurungon pää vetariin kiinni.
   
 7. heimohuima

  heimohuima Boondocker

  Vs: Revin viat

  2,52" jako ja vakio läpivetävät
  jatkettu ja lappua isommalla..
  eli onko vaikutusta?
   
 8. Paspartuu79

  Paspartuu79 G-type 500-98, MXZ X 600ho sdi -06

  Vs: Revin viat

  Nuo SDI myllyn pakki sammumiset ja muut lataus ihmeelisyydet voi johtua hajonneesta vauhtipyörästä (magneetit murenee..) -07 alkaen on vasta parannettu versio magneetosta!
   
 9. artuppi

  artuppi Active Member

  Vs: Revin viat

  Noniin paukkuminen selvitetty... 5kg painon matolle ja 2.5cm mittasin kummaltakin puolelta ni johan loppui puuterilla paukkuminen.,, oli siis kiinni maton löysyydestä. Hitaasti ajaessa panssarivaunulle kuulostaminen johtu taas siitä että jarrulevy hakkasi siellä eestaas kun kiila on niin löysä, vai mikä lie siellä sitä kiinni pitääkään.
   
 10. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Vs: Revin viat

  Saatto selvitä tuokin pakin päällemeno-ongelma, ehkä ;D
  Käytin akun maakaapelia pois ja putsasin viilalla rungon päästä liitospinnat. Vähän oli hapettumaa, joten ehkä se riitti siihen, että pakki ei mennyt kunnolla päälle.
  Puristuksia myös mittailin ja läppien ja imukaulojen puhdistuksen jälkeen näytti että sellaisessa suht ajolämpöisessä koneessa oli nyt 8,5 bar, kun ennen läppien puhdistusta ei päästy kuin 8 bar.
  Männänrenkaiden tiiviyttä testasin laittamalla öljyä hieman sylinteriin ja mittaamalla sitten puristuksia. Öljyn kanssa sain lukemaksi 9 bar, mutta tuollainen pieni nousu lienee normaalia.
  Niin ja koneenahan oli -07 600 sdi
   
 11. foursquare

  foursquare Ski-Doo Renegade X 600 -07

  Vs: Revin viat

  Nyt on 2007 renegadessa joku vika dessissä. Ei meinaa ottaa kontaktia millään, ja sitten kun sen aina parin minuutin pyörittelyn jälkeen saa kohdalleen niin lähtee käyntiin ja voi ajella ihan huoletta. Kävin koodauttamassa uuden ''avaimen''kin kun aattelin että vika olis siinä, mutta ei. Sellainen huomio että kun koittaa startata niin öljyvalo syttyy mittaristossa silloin kun se ei kontaktia saa. Joku päivä jättää viellä mettään kun ei otakaan kontaktia ollenkaan..

  Tänään sopivasti satuin tankille ja oli 102km tripissä, 17 Li meni ainetta, joten kohtalaisella kulutuksella ja melko urheilullista vauhtia oli.
   
 12. Haavisto

  Haavisto Member

  Vs: Revin viat

  Tuossa ku ajelin semmosen 100km pätkän ja sammutin, käynnistin uudelleen ja lähin ajamaan niin kone pätkii pirusti kaikilla kierroksilla. Vähäaikaa menee niin pätkiminen loppuu ja kone toimii normaalisti. Lisäksi se keltainen moottorin vikavalo vai mikälie onkaan, se vilkkuu. No kuitennii se valo joka on nopeusmittarissa vasemmalla puolella alimpana. Kelkka on 200km päässä ni ei pysty kaikkea muistamaan :mad: Pitääkö viiä korjaamolle jotta laittavat piuhaan ja kattovat vikakoodit? Kelkkahan on siis Renegade sdi -05.
   
 13. Junnu82

  Junnu82 Summit XM -13

  Vs: Revin viat

  Jep, ei muuta ku piuhan jatkoksi. Luulis sielä sit vian löytyvän ja ehkä korjaantuvan kans.
   
 14. foursquare

  foursquare Ski-Doo Renegade X 600 -07

  Vs: Revin viat

  Noniin. Vika paikallistettu. Se käynnistyksen rele oli sökönä. Vaihdoin releet päittäin ja toimi joka käynnistyksellä laakista.. :ei yhtään syletä 150e tuhlaaminen uuteen dess avaimeen ja sen koodaukseen.. :mad:
   
 15. metsänpeikko

  metsänpeikko Active Member

  Niin onko löytynyt vikaa tuohon kun itsellä nyt sama vika.
   
 16. JiiPee82

  JiiPee82 Well-Known Member

  Muutamassa paikassa noussut esiin Ski-doon osalta kampuran päätylaakeri ongelma. Koskeeko mitä malleja ja minkälainen homma on korjata? Miten oireilee? Itsellä -04 Rev 600 H.O jolla ajettu 11tkm. Tuohon on ainakin männät vaihdettu noin 9t kohdalla, mutta muusta koneremontista ei tietoa onko tehty vai ei.
   
 17. antmar

  antmar BRP

  MXZ 600 sdi vm. 04 käyntihäiriö selvisi lopulta:
  - diagnoosi 1 vaihdatti kaasuläpän sensorin, ei vaikutusta
  - diagnoosi 2 vaihdatti polttoainesuodattimen, ei vaikutusta
  - lopuksi tilattiin käytetty ecu ebay:n kautta Kanadasta ja nyt toimii nykimättä kaikilla kierrosalueilla!

  Tietysti kannatti tehdä myös vaiheet 1 ja 2
   
 18. HulluPoro

  HulluPoro Ski-Doo GTX LTD 600 Sdi -09

  Moro!
  Vanha juttu, mut selviskö se runsas öljyn kulutus ??
  Kaverin kelkas sama oire, kone 600 Sdi.
  Söi öljyy enempi ko pensaa:D:D viime talven.

  Pensa pumppu tankista oli kyllä sökö silloin, mut vaikuttaisko öljyn kulutukseen??? Epäilen
   
 19. metsänpeikko

  metsänpeikko Active Member

  Kysellään nyt täältäkin apua, eli tallissa on kaksi 600sdi skiidoa. Molemmissa samavika, eli ei kierrä yli 7500. nyt viikon aikana testattu kolmannesta kelkasta osia,melkein kaikki. poksi, kaasuläppäkotelo hilppeineeen,jännitteen säädin, imu ja pako anturit. ravet ok ,läpät ok. akku ok ja lataa käydessä yli 14. bensan paineet reilusti yli 4. varit purettu ja putsattu. eli ainoa mitä ei ole testattu on trikkeri ja magneto, mutta ei usko siellä olevan kun lataa. paineet pytyissä 9 luokkaa.
  Ja huomioitavaa että ei kierrä edes pölkyn nokassa tuon enempää.


  Eli jos jollain on nyt hyviä ideoita niin..
   
 20. Haikku

  Haikku 850 Sunami

  Vakio äänenvaimentajat molemmissa?
   

Suosittele tätä sivua