Revin viat

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä tompa, 28/10/06.

 1. metsänpeikko

  metsänpeikko Active Member

  Kyllä on vakio putkistot. Toinen on täysin vakio ja toiseen on välitykset muutettu. Ei sen ihmeempää.
   
 2. TmMp

  TmMp Well-Known Member

  Onhan äänenvaimentimien ulostulopäät suorat, ettei ole rutussa?
  Ja vaikuttikos kytkimen ramppien säätö yläkierroksiin, nämä varmaan kuitenkin kunnossa
   
 3. metsänpeikko

  metsänpeikko Active Member

  Pitäs olla putken päät suunnilleen suorat. Jos ramppeja säätää niin rupee kiekat hyppimään , eli nostaa 7500-7700 paikkeille ja pudottaa sieltä 7000 tonniin ja takas ylös ja sitten alas eli hyppii siinä välissä. Jos rampit kolmosella niin pitää siinä 7500 kieppeillä.
   
 4. metsänpeikko

  metsänpeikko Active Member

  Ja lisättäköön vielä että suuttimet kävi uä- pesussa ja testeissä samalla.
   
 5. teikka

  teikka Takametsissä mennään

  Joko öljypumpun vipu ei palaudu,tai sitten kampiakselin keskilaakerien tiivisteet vuotavat,eli öljy pääsee öljy/vesipumpun axelin öljytilasta vuotamaan kampikammioon.Mulla yks 600 kone vuosi noista tiivisteistä.
   
 6. TmMp

  TmMp Well-Known Member

  TPS on varmaan myös säädetty
   
 7. metsänpeikko

  metsänpeikko Active Member

  Ei tuolle omalle tps anturille ole mitään tehty. Mutta siitä kolmannesta kelkasta käytin kaasuläppä kotelon hiluineen, eli myös tps oli siinä, ja poksit yms yhtäaikaisesti paikallaan tuossa omassa. Mutta ei vaikuttanut.
   
 8. Haikku

  Haikku 850 Sunami

  Mulla oli joskus aikoinaan vanhassa 440 kulunut kytkimen kuppi millä jousi puristetaan sieltä sisäpinnasta aalloille niin jumitti jousta välillä ja välillä toimi ok. Tankin korvausilma auki? Äkkiseltään vaikuttas että moottori kuolee ns. vaan kuormaan ja ei sillä jaksa, variaattorin jousi? Onhan puhdas?
   
 9. Mik4--

  Mik4-- Freeride 146"

  Tää kyllä kuulostaa vähän oudolta.

  Ei mullakaan pukilla kierrä mittarin mukaan kuin jonku 7500 mutta pelaa kyllä ajossa oikein. Joko mittari ei pukilla kerkeä matkaan tai voimalinja syöttää ilman kuormaa niin joutuin. Huippuja en oo kehannu pukilla ottaa.
   
 10. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Lähtisin siitä että uusii kytkinjousen siihen. Voisin veikata että on jo kulunut ja kasaan painunut?

  Kyllä sen SDIn sitten pitäis 10k kiertää :D
  vlcsnap-2015-06-25-22h53m43s254.png
   
  Hra XC tykkää tästä.
 11. metsänpeikko

  metsänpeikko Active Member

  Kyllä ne varit on putsattu ja katsottu läpi eikä mitään ihmeellistä löytynyt. Hihna nousee ylös asti tuossa pukilla ainakin. Ja jos sen tuonne hankeen vie niin ei kierrä ku 7 T. Mutta se on hassu juttu kun näitä romuja on kaksi. Toinen vm04 ja toinen 05. Ja ne ilma putket puhaltelin myös että auki pitäisi olla. Tuossa tuli ajatus että voisikko moottorin lämpöanturi olla syyllinen kun nyt kuitenkin muuten hyvin pelaa.
   
 12. osmomn

  osmomn Well-Known Member

  600 revi -04 H.O. kaasarikoneella, kun käynnistää (pukilla, perä koholla) niin jäähdytysnestettä alkaa heti tiputtaa koneen alta jostain ja valuu konekaukalon etureunaa pitkin ja varin puolelta tiputtaa maahan, tippoja tulee ihan reilusti, n. sekunnin välein. Kun on hetken lämmennyt niin tiputus loppuu ja pienen testilenkin jälkeen nestettä ei enää näkyvästi hävinnyt. Tehnyt saman tempun parilla viime kerralla. Tänään otin ilmanputsarin irti ja samaten änkkärin, en löytänyt vielä vuotoa mistään. Mikähän paikka näissä ekana alkaa falskaamaan? Onko koneen alla jokin mahollinen vuotokohta?

  Toinen kysymys: Paisuntasäiliö on semmoisella hahlokiinnikkeellä kiinni öljysäiliössä ja pyrkii valumaan jatkuvasti irti hahlosta. Onko tähän jokin patenttiviritys olemassa jotta paisari pysyisi kiinni siellä missä pitääkin?
   
 13. J.I.J.

  J.I.J. Ski-Doo REV X-RS/Lynx 3900

  Kannattaa kokeilla kiristää klemmarit vesiletkuista. Monta kertaa on itelle tullu autopuolella sama tilanne vastaan. Kylmänä tiputtaa mutta kun neste lämpiää niin monesti tiputus ja nestevuoto loppuu.
   
 14. Jonteri

  Jonteri Well-Known Member

  Huomannut tuossa sdi:ssä semmosta ongelmaa, että kylmällä/haalealla koneella kun lähtee ajamaan niin ekat pari kilometriä ei kestä oikein ajaa pintakaasulla. Booaa pari sekuntia, sitten vetää pari sekuntia ja taas booaa. Kone kuumana ei ongelmia, ei sinänsä kovin häiritsevä vika mutta kai sillekkin joku syy on. Ideoita otetaan vastaan?
   
 15. kirurgi

  kirurgi Ski-Doo Mxz 600 sdi

  Sammu kun saunalyhty.
  Pätkäisi muutamun kerran kesken ajon sekunnin noin sähköjä aluksi.Sitten sammui ja kaikki sähköt katosi ja pimeenä on nyt.Releitä koitin vaihdella keskenään ja liitimiä heilutella mutta ei auta.On tosiaan niin mykkä kun narustakin vetää niin ei mittaristossa välähdä mitään.Akkukin juuri vasta vaihdettu.Sdi siis kyseessä.
   
 16. JeGGy

  JeGGy New Member

  Jokos tähän vikaan on vastausta taikka vikaa löytynyt? Itsellä aika samanlainen vika enkä löytänyt vastausta näiden 51 sivun avulla tästä ryhmästä. Omassa revissä juuri mittarit vilahtaa kun nykäsee kunnolla narusta mutta siinäpäs se. Ei ns herää ollenkaan. Viime talvena suoraan ajon jäljeen kun kelkan sammutti ei sen jäljeen ole puhunut mitään nyt enempi vasta aloin tutkimaan. Akku on uusi ja releet pyöritelty katkasija kotelo auki ja sammutus nappi pois pelistä. Pää sulake vaihdettu ja akun maadoitus uusittu.
  MUOKKAUS vika paikannettu ja oli jännitteensäätimen liittimen sisällä yksi pinni poikki. Helpotti kummasti kun oli sähkökaavio käsissä alkaa ettimään vikaa
   
  Viimeksi muokattu: 13/11/19
 17. Jonteri

  Jonteri Well-Known Member

  Mittari kouraan ja mittaamaan johtoja että niissä oikeasti kulkee virta läpi. Eikös näissä ollut myös konkka heti päävirtajohdossa vai muistanko ihan omiani, voisiko se olla pimeänä niin ettei laske virtaa läpi?
   
 18. korzzu

  korzzu Member

  Itselläni teki viimetalvena pariin otteeseen juuri tuon, että ajossa pätkäisi virrat pois ja päälle. Muutaman kerran kokonaan sammuksiin ja virrat eivät enään syttyneet.
  Vika löytyi itselläni ainakin tässä tapauksessa konkan + johdosta joka oli löystynyt. Nyt syksyllä vielä testasin, jos ei johto ole tiukasti kiristetty kiinni ei myöskään virrat lähde päälle.
   
 19. Zulu

  Zulu Active Member

  Ei nyt vika ole, mutta kuitenkin eli 800hp revin kaasua pitäs saada vähän löysemmäksi. Onko kukaan onnistunut tässä järkevästi?
   
 20. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Muistelen että kilpureista ainakin on kaasareista luistin jousia lyhennetty tuon takia.
   

Suosittele tätä sivua