SEKALAISET PROJEKTIT

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä Maunusjokke, 24/4/07.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Mara

  Mara Rev life

  Vs: SEKALAISET PROJEKTIT

  pientä kevät siivousta suoritin tuossa tänään, tai no eilinenhän se jo on. siinä purettuani huomasin että jääny ku runko jälelle. nyt on hyvä vähän parsia runkoa kasaan ja laittaa astinlautojen vaihvikkeet ja tehä alustalle uuet kiinnikkeet ku puottaa alaspäin. ja lopuksi maalata runko ja muuta hifistellä ym ym. :)

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 2. vipatus

  vipatus Member

  Vs: SEKALAISET PROJEKTIT

  siinä ois mun projekti [​IMG]
   
 3. JartsaCF6

  JartsaCF6 Polaris 600RR

  Vs: SEKALAISET PROJEKTIT

  Mitä ois suunitelmissa ?
   
 4. vipatus

  vipatus Member

  Vs: SEKALAISET PROJEKTIT

  Tarkoitus ois entisöidä koko romu uuteen loistoon.
   
 5. yoshe

  yoshe Polaris RMK 800

  Vs: SEKALAISET PROJEKTIT

  Joo toi on -90 lynxi. 38mm 365 sokosti sinne sujahti alle. Lumet loppu niin ei päässy testaan.
   
 6. vipatus

  vipatus Member

  Vs: SEKALAISET PROJEKTIT

  Jotakin on saanut itekkin aikaseksi.
  [​IMG]
   
 7. elani93

  elani93 Lynxx & doo

  Vs: SEKALAISET PROJEKTIT

  mitäs tosta on syntymässä?? ;D onko tuossa yamahan alusta?? rullista päätellen??
   
 8. vipatus

  vipatus Member

  Vs: SEKALAISET PROJEKTIT

  Jooo on yamahan alusta. Kyllä siitä jotain pitäis tulla
   
 9. cpcp_3pa3pa

  cpcp_3pa3pa Terhi

  Vs: SEKALAISET PROJEKTIT

  [​IMG]
  tuli tuossa loppuviikosta ja nyt viikonloppuna tuhlattua aikaa ja vaihdettua yhteen foorumilaisen kiitoohon runko. ittellä oli -00 440x:n runko jouten ja tuo kusiaisen runko oli muistaakseni räväytetty kylki eellä toisen kelkan perään ja ottanu melkolailla hittiä, oli kyllä ratkeillut etupäästäkin melko mahtavasti jo ennen kolaria, että vaihto tuli tarpeeseen.. opastettiin tekemään jonkinsortin ulkonäkömuutosta ja pientä huoltoa samalla, voin kertoa, että se huoltokaan ei tullut pahaan paikkaan.. ;D ilmeisesti keväthuolto jäänyt muutamalta vuodelta tekemättä.. ::)
  [​IMG]
  tuommosta runkoa sinne piti alkaa laittelemaan. katoin että täysin ehjä, mutta pesun jälkeen siitäkin löytyi pari hitsattavaa kohtaa.. :mad: ei ollu onneksi pahoja ratkeamia ja hitsautui melkein itestään.. ;D
  [​IMG]
  alottelin palasteluhommilla ja ekana mielenkiintosena asiana tuli vastaan kohtuu vähävaseliininen vetarin laakeri ja pölysuoja.. :eek: ;D enemmän purettua kelkkaa niitä kuivia paikkoja olikin melko paljon.. alustassakaan ei ollut oikein minkäänlaisia vassuja ja muutenkin oli ottanut melko hittiä, mutta sai sen parsittua ihan kohtuukuntoon loppujenlopuks.
  [​IMG]
  tukivarret oli ottanut kuulemma osumaa jostain vaijerista, prässillä oikeni ja niistäkin sai hyvät. alatukivarret laitoin 440, kun tuossa rungossa oli liian isot pulttien reiät, eikä ne mahtunu noista kusiaisen varsista menemään läpi. tulipahan samalla säädettävät ja jäsymmät.. muutenkin pyörivät nurkissa jouten.
  [​IMG]
  pohjamuovikin oli ottanut jostain osumaa, ja ehjää oli koitettu etsiä, mutta huonolla menestyksellä. niittailin sitten kasaan ja laitoin sisäpuolelle galvanoidun pellinpalan ja pellin ja muovin väliin vielä koriliiman, niin on varmasti kestävä. eikä nuo popparit tuolta juuri mihinkään edes näy.
  [​IMG]
  mänttäremmit oli kans melko heikossa hapessa, toinen oli poikki ja toinen oli justiin menossa poikki. eipä mistään saanu oikeita, niin hain paikalliselta huoltikselta vanhoja, mahdollisimman leveitä jakopäänremmejä ja tein niistä uudet remmit. kestää kyllä melkolailla saman, minkä nuo oikeatkin..
  [​IMG]
  vähän tosiaan oli etupukin iskarin alapäänreiätkin mulkkaantunu ilkeän näköseks. iskari oli löysällä ja alatanko oli kohtuu mutkilla.. ;D prässäsin sitä tankoa vähän suoremmaks ja vedin tiukkaan kiinni ja kasaan.
  [​IMG]
  muuten ois ollu kohtuu hyvinsujunu homma, mutta alusta v*ttuili taas heti kympillä.. piti pemmuuttaa liiterin nurkkia ja vaihtaa tuosta omasta erilaisesta alustasta takapukki ja rektiotangot, että sai sen alustan järkevästi tuonne runkoon asettumaan. itelle jäi se korkeampi takapukki, mutta jos sen sais jotenkin sumplittua omaan käyttöön.. ::)
  [​IMG]
  kampe pikkuhiljaa kasaantui ja alle vaihtui 38 harskulla oleva camoplastin cross country.. piti laitella sammutusnappi ja valokatkasija vähän paremmin kiinni tuohon koropalan juureen, kun ne näky roikkuvan siinä johtojen varassa miten sattuu.. :mad:
  [​IMG]
  koneen linjausta.. hokasin tuossa kasatessani, että nyt kiertää nesteet erilailla, kun tuossa -03 kusiaisen alkuperäisessä rungossa. nyt ne menee paisarilta etukennolle, etukennolta takakennolle ja takakennolta takasi koneeseen. siinä kuussatasessa ne meni paisarilta takakennolle, takakennolta etukennolle ja etukennolta koneeseen. tuolla ei liene väliä, kun neste kuiten kiersi normaalisti ja molemmat kennot lämpeni, niinkuin pitikin..
  [​IMG]
  lähti käyntiin muutamalla nykäsyllä ja tuntu nesteet kiertävän normaalisti. välityksiä oli tarkotus vaihtaa tiheämmäksi, mutta eipäs mulla enää ollukkaan pieniä ylärattaita. :mad: joku perhana menny ja myyny ne.. ;D melko paljo tuli yllätyksiä tässäkin laitossa, mutta kyllä siitä kaikesta huolimatta ihan ok. menopelin sai. omistajalla omien sanojensa mukaan tarkotus alkaa "höyläämään" ramppia, jotta tein pikkusia ulkonäkömuutoksia sitä kattoen. laitan huomenna pari kuvaa koko vehkeestä. ::)
   
 10. cpcp_3pa3pa

  cpcp_3pa3pa Terhi

  Vs: SEKALAISET PROJEKTIT

  [​IMG]
  tuommonen siittä tuli.. omistaja oli repiny sen orikineelin roiskeläpän irti ja itteä haittaa hitosti, ku tuo pätkä näyttää nappeja vetäneeltä majavalta ilman minkäänlaista kuraläppää.. :mad: kötöstelin siihen pikasesti tuommosen, jos ei miellytä, niin sen saa nopsasti pois.. ei vaan vielä oo hyvä, ku meni heti telan alle, kun lähin peruuttamaan, vaikka tein muka tuommosen rajotinremminki.. pitää kuiten nyt lähteä viikoksi reissuun, jotta pitää kopasta ensviikon alussa kasaan lopullisesti.. :) telaston pamput pysy ihan orikineeleina, tuossa alustakuvassa tuo hpg:n takaiskari on ihan mun oma, niinkuin alustakin.. mutta vastaavanlaiset pumput on tässäkin..
  [​IMG]
  kuomu tosiaan piti vaihtaa pikkuvikaiseen 440 kuomuun ja siitä piti tarrat ottaa veke, en viihtiny ihan kaikkia ottaa, joten nuo sai jäädä.. jos ei omistajaa miellytä, niin nekin lähtee melko helposti pois..
  [​IMG]
  jos sillä enstalvena pääsis ryskämään. ja ei. kone pysy ihan rotaksina, se yammu ois nääs huonontanu sitä luotettavuutta merkittävästi... ;D
   
 11. TomB!

  TomB! Kamera & Rev440 räppikelekka

  Vs: SEKALAISET PROJEKTIT

  Jospa sillä taas pääsis 8)
   
 12. vipatus

  vipatus Member

  Vs: SEKALAISET PROJEKTIT

  Penkki alkaa pikku hiljaa muodostua, saa nähä mitä tulee :p

  [​IMG]
   
 13. -juheli-

  -juheli- New Member

  Vs: SEKALAISET PROJEKTIT

  miten pistät kiinni pulteilla? onse komis :eek: :eek:
   
 14. vipatus

  vipatus Member

  Vs: SEKALAISET PROJEKTIT

  pulteilla aattelin laittaa.
   
 15. Maunusjokke

  Maunusjokke Lynksi

  Vs: SEKALAISET PROJEKTIT

  No niin, 91 sivua täynä ni sen kunniaksi aika jo alottaa uus topicki. tosin tähän jää varmaan n. 50sivua ku hieman siistii ;D

  http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=45340.msg483053#msg483053
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Suosittele tätä sivua