Skidoo Mach 1 700cc triple, viritetty

Keskustelun 'Myydään Lynx & Ski-Doo kelkkoja' on aloittanut käyttäjä Riitasointumestari, 17/11/15.

 1. Riitasointumestari

  Riitasointumestari New Member

  Tervehdys!

  Nyt myynnissä huippukoneella varustettu Mach 1! Joudun myymään, kun lähden asustelemaan Australiaan, jolloin ei kelkka täällä lämmitä. =)

  Vuosimalli: 2000
  Kone: 677cc triple, viritetty ilmeisesti Pietarsaaressa moottoripyöräpajalla. Toistaiseksi ainoa kelkka, josta tiedän DESS-järjestelmän onnistuneesti ohitettavan. Tässä siis normaali tapponaru, mallia Storm-motor, vastaava kuin vesijeteissä. Tehoa on, luvata uskallan ainakin 150+, mutta hyvin tuolla pysyi uuden 1000cc turbo catin vauhdissa. (missä 188hp) ;) Kone kiertää ajossa n.9000RPM. Kone käyty läpi aikaisemman omistajan toimesta vajaa 1000km sitten. (ilmeisesti ainoastaan yläkerta) Tämä lähtee ekalla käyntiin, hyvät puristukset.
  Alusta: HPG
  Matto: hyväkuntoinen, ei paloja irti. Muistaakseni 32x308.

  Sitten niitä risuja. Viime keväänä onnistuin lipsauttamaan kelkan jäisessä mutkassa ojaan, jossa painui vasemman jalan astinlauta sisään ja vasen suksi painui läjään. Eli rungon kanssa töitä on tiedossa, mutta ei tekevälle kaverille ole ongelma. Mukaan tulee läjittäin Mach 1 osaa, on ainakin kahdet extra sähköt, ketjukotelon hilut x3, toiset putket ja vaimentajat, alkuperäiset ehjät peltisukset noiden rikkinäisten suksien tilalle, hyväkuntoinen penkki tuon revenneen tilalle, kevennettyjä ohjaustankoja, pikajarrukahvoja, piparkakkujarrulevyä, MXZ X:n jarrusatulat (Brembo). Osia on siis kolmesta Mach 1 kelkasta, kahden muun kelkan rungot menin hävittämään viime syksynä alumiinikierrätykseen, tietenkin niitä olisi hetken päästä tarvinut. -99 mallin kuomukin taitaa löytyä. Kaikkea en varmasti muista mainita, mutta melkeenpä kaikki varaosat kelkkaan löytyy, lukuunottamatta koneen osia.

  Nyt myyn siis rahan tarpeen vuoksi pois koneen hinnalla, 1250€. Ajoon kelkan saa, kun vaihtaa sukset ja tuon ruostuneen tapponarun vastinkappaleen (Storm Motorissa 20€ uusi), ja paukuttaa pellit suoraksi. Tai sitten vaihtaa koneen arvoiseensa runkoon! ;)

  Lisäksi myyn erikseen tai yhdessä alustan Billettipyörät, niistä voi heittää tarjouksia, niissä uudet laakerit, ollut alla yhdessä Mach 1 ehkä kuukauden, jos sitäkään.

  Ottakaa yhteyttä ja kyselkää lisää vaikka puhelimessa taikka mailissa.


  Terveisin

  Juho Kupsala
  [email protected]
  050-4633645


  Kelkka sijaitsee Raahessa, siirto lähistölle onnistuu sovittaessa!

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   

Suosittele tätä sivua