Ukkohalla-Paljakka

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä santtu, 24/10/11.

 1. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Polaris indy 500 -98

  Tänään pilkkikelkoilla kierrettiin Paljakka-puolanka-kivesvaara-paltamo-paljakka. Oli ihan hyvää pätkää körötellä. Myterökeli vain aiheutti sen, että olis laseissa pitänyt pyyhkiät olla. Patikkoakin löytyi sen verran, että kuukauden kelkkailu tauon jälkeen paksun pojan runko on varmasti huomenna hiukan hellä:p:D.
   
  Nipademu ja juketsu tykkäävät tästä.
 2. havini00

  havini00 Arctic cat ZR 7000RR -15 , ski-doo tundra -88

  eilen ajeltiin ristijärveltä kaverin kanssa kisoja katsomaan paljakkaan. ristijärveltä paljakkaan päin alkumatkalla oli muutamia kiviä osittain näkyvillä ja linjan alla oli pari kosteampaa kohtaa. hyvin niistä pääsi yli, kun vain katsoi miten niihin ajoi. keli oli tosiiaan sen verran kostea, että vinkkarit ois saanut olla pyyhkimässä laseja. jospa se tästä vielä tekee oikean talven niin jäätys nuo maisemat etes vähän!
   
 3. -P-

  -P- ZR 6000R -16

  Oli jo illallla melko patilla, mutta pehmyttä pattia onneksi. Ukkohalla-Paljakka väli tarvii kyllä joistain kohti uudelleen linjausta. Tahtotila muutenkin on siirtyä pois vesistöistä ja soilta, jotta koneiden kulku helpottuu.
   
 4. karra

  karra Well-Known Member

  Hieno homma, että saatu nyt maakuntauriakin tasattua ja ojia täytettyä, mutta veturimiehethän siellä oli ollu ajamassa heti. Kumma kun se pitää samaa raidetta ajaa. Nyt jos se ensviikolla käyttää pakkasia kympissä niin on mahtavaa spooria. :confused:
   
 5. x skodoo

  x skodoo yamaha winderi

  Onko paljakassa lumet pysyny? tuli toi mökki varattua,perhana kun pitää 450km ajaa lumen perässä;)
   
 6. mope77

  mope77 New Member

  Kyllä on. Ja lisää tulee. Viime viikonloppuna satoi n. 20 cm uutta lunta. Kävin ajelemassa viikonloppuna Askan reitiltä Syötteelle päin. Sillä uralla oli muutamia haastavampia paikkoja.
   

  Lisätyt liitteet:

  HAPPYHILL tykkää tästä.
 7. x skodoo

  x skodoo yamaha winderi

  AA hyvä,huomenna ojat jäätyy
   
 8. x skodoo

  x skodoo yamaha winderi

  Onkohan kukaa mitannu lumia paljonko sielä oikee konkkreettisesti on?
   
 9. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Nytro

  Pakko vähän avautua... Nyt en kyllä ymmärrä, nykyaikana on niin luotettavat mittausjärjestelmät että miksi hitossa sitä pitää kysellä ja sadat ihmiset ajelee viikonloppuisin tuolla ja melkein voisin kassit antaa pantiksi että toukokuussa ajelee vielä ellei tule älytöntä hellettä huhtikuussa. Lataa vaikka Windy sovellus ja siitä kun otat kartalle kerroksen niin näet mahtavasti missä alkaa lumirajat jne, löytyy samalla kelikamerat ja ennusteet! En minä vaan käsitä tätä nykyajan saamattomuutta tiedonhakuun vaikka se tieto löytyy siitä kädestä olevasta älypuhelimesta. Ennen puhelin käteen: soitto onko lunta, on ja tullaan viikon päästä.
   
  Mika_R, Seiti, Kamppi ja 3 muut tykkäävät tästä.
 10. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Nytro

  IMG_20200123_101948.jpg
  Ja siinä monelle melkein lumettomasta 6-20cm lumimäärän Kajaanista napattu kuva
   
  Kamppi tykkää tästä.
 11. x skodoo

  x skodoo yamaha winderi

  Noo ei sitä ny tartte hermostua,smooltookkia samalla,noi lumensyvys päivitykset heilunu tänätalvena sielä ylempänäkin aikas lailla,välillä kaks senttiä ja tas yhtäkkiä 50cm.niinkun kattto aamulla kajaanin lunta näytti 20cm ja näköjää totuus toinen kun kuvan laitoit,kyllähän se tietysti vituttaa:mad: kun etelän hemmot tulee raapii teidän uria:eek:
   
 12. Yamahisti-Skidoisti

  Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

  Ukkohallasta löytyi kohtuuhintainen mökki joten huomenna Skippadoo kärryyn ja nokka kohti Kainuuta. Lauantaina ajoa aamusta iltaan. Toki saunamaailmaan pitää ehtiä, näkyy sulkeutuvan klo 20:00. Rouva pitää perinteisesti käyttää Paljakassa kahvilla kelkalla mutta muuten aattelin yksikseni ajella. Ei se kakspäällä niin mukavaa ole vaikka hyvin hoidetuilla reiteillä tuo Rene on aika joutuisa kulkine kaksinkin. Kuhan ei nyt eka tunnin aikana särkyisi mokoma. :eek:

  Ai niin, sinne pitää vissiin se Metsähallituksen uralupa ostaa ?
   
 13. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Nytro

  Metsähallitukseltahan saa myös niitä lyhyempiä lupia, eikä se ketään haittaa vaikka olisi kuinka porukkaa liikenteessä kyllä sinne korpeen sopii ja onpahan auttajia jos ja kun tekninen vika iskee:), vielä jos oikeaan osoitteeseen Paljakan kannustuksen maksaa taikka ostaa tarran vaikkapa marketilta joka menee suoraan lanaukseen eikä tartte yksinään Yammu-ukolla ajaa kun siellä on Kainuun Yamahakerma Motomaxin perinteisen safaarin tiimoilta ilmeisesti Hotelli Paljakassa nautiskelemassa ja unohtamatta siellä olevia koeajoja :D, menkää ihmeessä 2020 Yamaha uutuuksia ajamaan, itsellä työt estää taas kerran ellei saa taiottua jotain ässää hihasta. :(
  . Siellä saattaa Lynxiukot hieraista silmiään kun ei välttämättä tällä kertaa tulekaan luokkavoittoa merkkien kappalemäärissä o_O, normaalistihan se on aika tylyä katsottavaa koska kuskeilla pitää katsella rekisterikilven numeroilla oma pailakkansa parkista.
  Smalltalkkina on parasta tällä seudulla reitin kunto että kaikki löytää mieleistään baanaa
  FB_IMG_1579791584216.jpg
   
  x skodoo ja juketsu tykkäävät tästä.
 14. Lymies

  Lymies Well-Known Member

  Aika tyyris ohjelma tuo windy. Yr:n tai ilmatiet. Lait. SääKartoilla pärjää mukavasti
   
 15. Yamahisti-Skidoisti

  Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

  Katopa, en tiennytkään Jammu-päivästä. Pitää kai siellä joku malli käydä koeajamassa jos ei kovin pitkää jonoa ole.
   
 16. Yamahisti-Skidoisti

  Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

  No nyt on Metsähallituksen uralupakin ostettu. Otin varalta viikon luvan, jos vaikka illalla jo vähän pärräis ja sunnuntai-aamuna vielä pikkuisen.
   
 17. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Nytro

  Mulla on joku ilmainen tai sitten se tulee myöhemmin maksuun?
   
 18. Lymies

  Lymies Well-Known Member

  Latasin sen ja ilmoitti viikon kokeilujaksosta sitten muistaakseni yli 40€/v.
   
 19. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Nytro

  En kyllä löydä hintatietoja ollenkaan Androidille tuolle ohjelmalle
   
 20. Lymies

  Lymies Well-Known Member

   

  Lisätyt liitteet:

Suosittele tätä sivua