VAIHDETAAN: -14 Ski-Doo Freeride 154"->Polaris 800 Pro RMK (tai TDS) -14 tai -15

Keskustelun 'Myydään Lynx & Ski-Doo kelkkoja' on aloittanut käyttäjä Leboef, 31/3/15.

 1. Leboef

  Leboef Polaris RMK Khaos 3"

  No kokkeillaas tämmöstä. Eli ei täsä viiti alkaa vielä kelekkaa myymäänkään ku pitäs ajellaki, mutta vaihtoa vois kokkeilla jos natsais. Muutaki merkkiä vois tosiaan välillä kokkeilla, niin jos vaikka tuommosta Pro RMK:ta, että tuntusko semmonen kivalta ku ne jotku sitä niin kehhuu.

  Jos tuntuu että oma vähän ajettu vm. 2014 tai 2015 RMK (Pro, Nordik edition tai TDS) joutas lähtiä vaihtoon tämmöseen niin ehotuksia otetaan vastaan. Kattellaan sitte tapauskohtasesti että kuka maksaa ja kenelle vai menneekö päikseen. 155" pitkä kait tuo optimi itelle ois, mutta en karsasta vaikka 163" pitkää olet tarjoamassa.

  Eli, vm. -14 Freeride 800 154" pitkänä olis täälä päässä tarjolla. Ajettu tällä hetkellä n. 2500 km. Startti ja akku nakattu jo uutena kuikkaan ja tilalle laitettu vetokäynnistin. BRP:n säädettävä koropala tangossa (saapi pikkusen matalammalle ku vakion ja reilusti korkiammalle). Paikallaan HPS:n äänenvaimennin (n. 5,2 kg kevyempi ku vakioäänäri), jos ei sellasesta tykkää niin löytyy kyllä vielä normi äänäriki. Vihreät blade-sukset on keulilla ja tunnelin päälle löytyy BRP:n LinQ-varakanisteri ja -laukku. Iskarit huollettu siinä reilun tuhannen kilometrin jälkeen, muutenki kelekkaa huollettu että pysyny hyvässä kunnossa. Matto meni rikki jossain 1500 km kohdalla niin se on vaihdettu, ja tämä uusi matto siis vielä todella hyvässä kunnossa. Eikait tuosta paljoa muuta, kaikin puolin siistissä kunnossa olevan peli.

  Kelekka ja ukko majailee pääsääntöisesti nykyjään Oulussa, mutta tullee kait tuota pyörittyä tästä pohjosempanaki ajo- yms. reissuilla niin sopivasti sattuessa voin käyttää kelekkaa näytillä jossain.

  Jos tuntus vaihto passaavan niin laita yksityisviestiä tai soita nolviisnol5913017, niin porisemma lissää.

  -Juha
   

Suosittele tätä sivua