XTRA-10 ja ihmettelyä takaiskarista

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Rensu, 14/10/07.

 1. Rensu

  Rensu Polaris RXL

  Eli rolexiin ois tuloillaan xtra-10 alusta, mutta nyt kun hemmailin sitä paikalleen, huomasin takaiskarin varren ottavan kiinni takapukkiin. Tällä hetkellä etu- ja takapukin kiinnitysreikien väli on 59.5cm. Nyt kun lueskelin enemmälti nuita jenkkien xtra-10 vaihtoja niin siellä tuo olikin oikeastaan maksimi väli mitä oli käytetty ja useimmiten välinä olikin 58.5cm. Takapukissa näkyy kuitenkin pieni kuluma, mikä viittaa siihen että se on ottanut kiinni jo edellisessä kelkassa.
  Kyselenkin nyt paljonko teillä on kiinnityspisteiden väli ja kuinka iso rako on iskarinvarren ja takapukin välissä? Jos se oikeasti on kiinni tuosta sentistä, niin hieno homma, tuon verranhan sitä on tosi helppoa siirtää.:)
   
 2. JariG_

  JariG_ Well-Known Member

  tuleeko sulla 121" vai 136"? niissä on muistaakseni eri mitat nuille..
   
 3. Rensu

  Rensu Polaris RXL

  121" luovuttajana 97 stormi. Kävin äsken taas potkimassa renkaita ja hokasin, että iskarin kumiset puslat on aika väljät ja ne vähän muuttaa iskarin asentoa. Eikä se tosiaan kovin kaukana ole, ettei se osus. Pitää fiksailla ne ja katella miltä sitten näyttää.

  Niin ja sitten mikähän funktio nuilla jousenpitimen alla olevilla koukuilla on? Näyttää oikein antaumuksella kasatuilta...
  [​IMG]
   
 4. JariG_

  JariG_ Well-Known Member

  voin käydä ensviikolla mittomassa äiteen 00 XC:sta kun pääsen avviliin, jos et aikasemmin oo mittoja saanu :)
   
 5. Yamppa

  Yamppa Assault 800 &1050

  Todella lähellä takapukin iskaria se jokatapauksessa on normaalistikin se varsi, joten saattaa olla, että pelkät puslat vaihtamalla homma jo tokenee. Noista koukuista ei kyllä pysty sanomaan että mitä noilla on haettu, mutta ite raksisin ne hemmettiin :D
   

Suosittele tätä sivua