YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Fiiberi, 7/1/08.

 1. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Viikingissä sama homma, kaasari ja koko bensalinja siivottu. Paitsi tankki, onko siellä suodatinta? Lähes uudet tulpat on paikallaan kun tämä söi niitä aiemmin väärin säädetyn ryypyn takia.
   
 2. jp10

  jp10 Well-Known Member

  Mistään sais et400-90 kaasariin semmoset kuminupit.kaasarinsisällä ovat.ei löydy parzillasta eikä näy edes räjäytyskuvissa
   
 3. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Millainen kaasari sulla siinä on?
  Nuo kumitulpat oli ainakin 485cc koneen kaasareissa (venture,Phazer), mutta siinä on tuplat, ja kumitulppiakin tais olla 4 kpl.
  Viikigissä taas yksi kaasari ja siinä kaksi tuttia tuossa numero molempiin :8V0-14118-00
   
  jp10 tykkää tästä.
 4. jp10

  jp10 Well-Known Member

  Se alkuperäinen kaasari niin voiko ne tilata jostain tai joku liike mistä ostaa.tarvikekeskus ei löytänyt.mutta jos tuolla numerolla löytyis
   
 5. jp10

  jp10 Well-Known Member

  Jo löytyi parzillasta numerolla
   
 6. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Heetkinen... Mihin tuollaiset siellä kuuluu ja mikä niiden tarkoitus on?
   
 7. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Käy rikkaalla jos ei ole nuita, saa liikaa soppaa kun bensa tulee suoraan eikä sen pienen reiän kautta joka on siinä porauksen sivussa.
  Nuita joskus tullu räplättyä hieman normaalia enempi niin mielikuva oli jo mutta katsoin kuvistakin
  Katso sinäkin räjäytyskuvista "Kojontti", Yamaha sähköinen varaosakirja :http://www.yamaha-motor.eu/fi/services/yamaha-online-catalogue/index.aspx
   
 8. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Sanokaas missä ongelma kun Exciter yrittää lähteä väärinpäin käyntiin tai kovasti ainakin vetonaru pysähtyy yllättäen. Konetta ei ole auottu, muutamia paukkulanka sähkö virityksiä korjailtu tehtaan mallille, moottorin johtosarjaan tai siitä boxille meneviin johtoihin ei ole koskettu.
  Yksi musta piuha etsii paikkaansa sarvien alapuolella.
   
 9. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Eiköhän pelkkä musta ole runkomaa.
  Eikös ole sähkökuvaa?
   
 10. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  On kuvat @jutila tais Facebookin kautta vinkata linkin ja muille väreille löytyi maat pareiksi mitkä sen tarvitsi mutta tuo yksi on yksinäinen... Tuossa tulikin mieleen ettei vaan kone tulvinut ja sillä tuntuu että menee jumiin tai lähtisi väärinpäin pyörimään tms. voin kyllä sanoa suoraan etten ole kaivannut 2t rassaamista yhtään :confused:.
  Kaasarit putsailin ja käytin auki ja pumpun kalvon uusin.
  Käynnistinnaru kyllä pysähtyy kuin seinään, ei oikein uskalla kunnolla pitää kiinni käynnistinkahvasta, jääpi kengät ukosta jäljelle kun vetäsee perässä...
  Viikon annan aikaa sitten pihalle kylmään koristeeksi odottamaan tulevia vuosia ja motivaatiota tai maailmalle kokonaisena tai osina :D aika paljon vaan aikaa uhrannut tuohon.
   
 11. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Yleensä kun alkaa noin oireilla niin sytytyshetki on rajusti liian aikaisella. Joko CDI tai sitten magneeton vauhtipyörä on väärällä kohtaa. Ei ole kelkassa tullut itselle vastaan mutta konesahassa useampikin tapaus.
   
 12. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Joo, eipä appiukon perikunnan -97 viikingissä noita ole vaikka kuvissa on. Sen kanssa ihmetellään käyntiongelmien kanssa, puolikaasulle asti pelaa kuin ajatus mutta siitä yli alkaa pätkiä/röpättää ja varsinkin nopeasti kaasua painaessa helposti sammuu. En aiemmin päässyt noihin varaosakuviin, mobiilivehkeillä ei toiminut mutta pöytäkoneella pääsi katselemaan.
   
 13. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Sitten hommaat sinne sen, tai sorvautat POM:ista.
   
 14. Proto mod 500

  Proto mod 500 Well-Known Member

  Tänään yritin kiristää yamaha vmax:sista vm94 kakkos variaattorin jousta kireämmälle, mutta en tajua miten sitä kiristetään kun heliksi ja jousi löytyy rungonpuolelta. Vaatiiko tuo systeemi koko kakkosvariaattorin purkamista?
   
 15. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Juu, nyppää se varin keskiöpultti irti ja vedä vari sieltä akselilta pois, varo ettet hukkaa niitä shimmiprikkoja sieltä varin takaa.
  Ota jousipihdit ja poista se jousisokka siten että painat helixiä sisäänpäin, katso ennenkuin vapautat sen paineen sieltä jouselta missä asennossa se jousi on (kirjainA,B,C) ja lukema 1,2,3 ja sitten päästä se helix nousemaan ylös sieltä poorilta.
  Paikolleen laittaessa kierrä hekixiä liukunastoje yli siten että saat halutun esijännityksen ja laita prikka ja sokka paikoilleen ja sitä rataa.
   
 16. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  neuvokaa tyhmää , mistä löytyy CS 340 89-90 huoltomanuaali tai opas kaasareiden säätöön
   
 17. Jack796

  Jack796 Kelkaton

 18. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  Kiitos !
  vielä kun sais kaasarin säädöt ;) vois kokeilla niitä kun tuntuu tukehtuvan
   
 19. Jack796

  Jack796 Kelkaton

  Tuossa manuaalissa sivu: 57 : ne vähät kaasarin säätöohjeet mitä tuo tarjoaa.. Korjausmanuaalia joskus metsästin ja ilmaista en löytänyt...
   
 20. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  Puusilmä kiittää :oops:
   

Suosittele tätä sivua