YAMAHA SERVICE-CENTER 2-T

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Fiiberi, 7/1/08.

 1. xc 500 sp

  xc 500 sp Vanhaa rautaa

  Venture 500 xl ei pysy käynnissä. Lähtee hyvin käyntiin mutta sammuu. Vähänkin jos koskee kaasuun niin ei sammu. Onko näissä joku kuolleen miehen kytkin tms. Vai mikä tuota riivaa...
  Muuten pelaa kuin kello.
   
 2. Proto mod 500

  Proto mod 500 Well-Known Member

  Mahtaako passata v-maxin vm94 tolppakeula ja vm97 tolppakeulan kakkosvariaattorit ristiin pitäisi laittaa vanhaan tuo uudempi variaattori mutta onko boorit samat?
   
 3. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Samanlaiset varit niissä on.
   
 4. Busse-

  Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

  Mikä jako telamatossa?ja mitta taitaa olla 345?Kelkka ET 400 t/r
   
 5. Proto mod 500

  Proto mod 500 Well-Known Member

  Jako on perinteinen 2.52 ja pituus juurikin tuo 345 jos ei ole jatkoperää (jatkoperällä 384)
   
 6. Proto mod 500

  Proto mod 500 Well-Known Member

  Mahtaako passata v-maxin vm94 tolppakeula ja vm97 tolppakeulan kakkosvariaattorit ristiin pitäisi laittaa vanhaan tuo uudempi variaattori mutta onko boorit samat.
  Unohdin vielä kysyä, kun vanhassa on heliksi sisäpuolella ja ajattelin ostaa tuon uudenmallisen kakkosvariaattorin jossa heliksi ulkopuolella. Mitä kuvista kahtelin niin linjaukset muuttuvat parisenttiä uudenmallisella runkoa kohdin? joten onko varmaa tietoa tästä asiasta.
   
 7. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Kokeilemalla selviää.
  -97 tolppakeula josta kirjotat tais kuitenkin olla vielä tuolla vanhemmalla varilla, risukeula (erillisjousitus) sitten asia erikseen.
  Olettaisin että sopii , eli sama akseli ja linjaus pysyis alueella myös, ainakin tuohon Phazeriin 4-t sopi ihan holkin ja pultin vaihtamalla.
   
 8. _mikkom_

  _mikkom_ Member

  Yamaha Venture 600 vuotaa jäähdytysnestettä. Vuoto näyttäisi olevan vesipumpun luona. Onko noissa pumpuissa samanlainen reikä, kun autojenkin pumpuissa, eli rupeaa vuotamaan loppuun kuluessaan? Vai vuotaisiko vain tiivisteestä? En ole vielä purkanut, mutta ajattelin kysellä etukäteen, että mitä osia pitää remonttiin hommata.
   
 9. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Siinä taisi olla se pienempi letkunlähtö olisko jotain 8mm , ei reikää mielestäni, hieman on jo aikaa vierähtänyt kun olen tuommoista katsellu.
  Tiiviste säilyy ehjänä yleensä, kumitiivistehän siinä on.
  Näppää se pakosarja irti ja saat pumpun näkösälle.
   
 10. _mikkom_

  _mikkom_ Member

  Kerkesin vihdoinkin tutkimaan tuota vuotoa. Ei vuoda letkuista vaan jostain pumpun alapuolelta, eli tuntuisi että tiiviste on rikki. Paremmin en tuota kerennyt tutkimaan ja tuonne pumpun alle kun ei näe kunnolla. Pitäisi ottaa pumppu irti, mutta mistä nuo nesteet saisi parhaiten laskettua pois? Onko tietoa mistä kannattaisi hommata uudet tiivisteet, eli mistä ne saisi halvimmalla kohtuu ajassa? Samalla menee uusiksi pakosarjan- ja pakoputkentiivisteet, kun ovat vuotaneet. Onko normaalia, että pakosarjassa on öljyä sisällä seisomisen jälkeen?
   
 11. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Kysyppä Yamahan ihan omia tiivisteitä, ainakin exciteriin olivat aika edullisia.
   
 12. _mikkom_

  _mikkom_ Member

  Nyt olisi pumppu irti ja tiivisteessä ei ole näkyviä vaurioita. Voihan toki olla, että vuotaa siitäkin huolimatta tiivisteestä. Vähän arveluttaa voiko tuo vuotaa vesipumpun akselilta jonnekin alakertaan ja vuotaa sieltä ulos? Onko kellään kokemuksia tälläisestä? Muuten laitan pumpun kiinni uudella tiivisteellä ja toivon parasta.
   
 13. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Eikö siinä pumpun rungossa ole sellainen pieni reikä akselin kohdalla, sieltä se vois vuotaa jos se akselin stefa fuskaa...en kyllä kasailis ennen ongelman paikallistamista,se saattaa harmittaa hieman myöhemmin...
   
 14. _mikkom_

  _mikkom_ Member

  Onko kellään tietoa tuon purkamisesta, kun en korjaamo kuvista saa selvää tuon rakenteesta. Eli jos pumpun siipipyörän irroittaa, onko tuo stefa heti sen takana ja pystyykö sen vaihtamaan purkamatta muuta?
   
 15. Jack796

  Jack796 Kelkaton

 16. _mikkom_

  _mikkom_ Member

  2DB1BFF7-C271-46AA-B5FF-9B222BCF4FDD.jpeg Vielä vähän epävarma, tuossa kuvassa kun näkyisi tiivisteen alla olevan jousi. Uskaltaako tuon vain murjoa irti, kun ei sormivoimin irtoa.
   
 17. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Tuo stefa pois ja hio akseli jollain 800 paperilla, uusi stefa paikoilleen, ehkä kannattaa käyttää suojaa akselilla asennusvaiheessa ettei huuli leikkaa tiivistepintaa.
  Onkos tuossa voiteluainetta stefan takana ollut, jos ei niin laittaisin hyvälaatuista rasvaa sinne ennenkuin puristaisin kiinni.
   
 18. _mikkom_

  _mikkom_ Member

  Onkohan tuo stefa saatavilla ihan normi laakerikaupasta, vai onko yamahan omia? Vähän piti murjoa, mutta lähtihän se.
   
 19. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Hae ihan orkkis, ei tarvi jännittää....
   
 20. sieppi

  sieppi Member

  Yamaha Sno Sport SV125.
  Olisikohan kellään tietoa mistä löytyisi käynnistimen hiluja vehkeeseen.
  Kelkassa ollut käynnistys polkasemalla ja koko käynnistimen koppa hiluineen uupuu.
  Onhan nuita ollut sähköstartillakin, jostain skootterista voisi startin osat käydä.
  Maton tuohon tarvis kans.
   

Suosittele tätä sivua