Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

  1. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Nojoo en mie ole mikkään sanomaan millä se pittää, kannattaa ja saa ajaa.
    En ota vastuuta ko omista tekemisistä.
     
  2. siltsu90

    siltsu90 Member

    Nonnii, saman infon minäkin näin, kyllä oma kampe ainakin pelaa aivan eri hyvin non ethanol asennolla ja 98 bensalla, sillä siis mennään :cool:
    Kiitoksia vastauksista :)
     
    Viable tykkää tästä.
  3. Pistin

    Pistin Well-Known Member

    Totta se maahantuoja laittaa kaikille toimitetuille kelkoille talveksi 100kpl tulppia mukaa ja muutaman pullon asennus viinaa ketutukseen jos 98:lla pitää ajaa ethanol asetuksella koska kone käy silloin aivan liian rikkaalla
     
    Viimeksi muokattu: 7/1/19
  4. Kommein

    Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6", Lynx Racing -96

    Mie en ees käsitä mitä tuossa prima rauan postauksessa tarkotetaan :confused::confused: "Non premium/ethanol ovat oikea asetus Polariksen polttoaineeksi" Miten tuo pitäis tulkita? Kirjottaisivat selkeämmin koitetaanko tuossa sanoa että, e10 bensalla ajettaessa käytettävä non premium/ethanol asetusta.

    Ps Havatorilta kone vuokralle kelkan säilytykseen :D
     

    Lisätyt liitteet:

    Värjäri, tovayryn, Viable ja 7 muut tykkäävät tästä.
  5. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Onko kukaan koittanu herätellä niitä kastuneita tulppia vai vaihatteko heti ko tyhjäkäynnillä käy yhellä?

    Eka käynnistys lämpimästä hallista ja ei mitään, kasteli ittensä. Kuivasin koneen ja käyntiin. Kävi yhellä ja herättelyn jälkeen toinenki kynttilä sytty eikä sen koommin ole ollu ongelmia noiden kans.

    Veto jää päälle 1/5 kaasulta, siihen pitää perehtyä lisää vielä. 4h taitaa olla taulussa ja booailut loppu 3h:n jälkein. 98 tankissa ja 91 non ohjelma boksissa.
     
  6. Pistin

    Pistin Well-Known Member

    Löysää kaasuvaijeria hiukan jos jättää kieroksia päälle
     
  7. julli

    julli rmk

    joskus herää tulppa henkiin jos pääsee heti antamaan kaasua reilusti ko alkaa käymään yhdellä mutta kylläpä se äkkiä näyttää että onko heräänässä vai ei. uus tulppa maksaa jotain alle vitosen niin jos sen pois ottaa niin sama laittaa uusi paikalleen. tuo kierrosten päällejääminen ei ainakaan itellä enään häirinny viime reisula tai sitte ne ei enään jääny päälle, kaasuvaijerissa 1,5mm löysää.
    nyt kun ajettu 10,5h ja lummillekkin päässy niin kiertää 80cm maantiepenkassa 8350-8400. painot 10-74 ja 18 ylärissa, muuten vakio. remmi ei luista eikä lämpeäkkään verrattuna 800 vaikka kuinka ääliötä kaasu auki pyörittää
     
  8. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Itse meinasin omaan patriottiin vaihtaa heti 2h jälkeen kynttilät kun öljynsaanti muuttuu normaaliksi. Kuitenkin kyseessä alle 10eur investointi niin aika pieni raha jos säästyy värkkäykseltä.
     
    Fudge tykkää tästä.
  9. ToKr

    ToKr Well-Known Member

    Bensan extra syöttöä tuo 2 tuntia. Öljyä syöttää ensimmäiset 10 tuntia. Kakkoshuollossa näytti olevan tulpan vaihto eka kerran.
     
  10. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Niin se olikin noin päin, pahoittelut. Silti väitän kun polttoaineen rikastua loppuu niin se 10eur sijoitus uusiin tulppiin ei ainakaan huononna tulossa ja parantaa palamista kun polttoaineen rikastus on loppu. Toki jokainen tekee tämän tyylillään
     
    Jv97 tykkää tästä.
  11. ToKr

    ToKr Well-Known Member

    Mielidettä ei ollut mukana, halusin vain mainita että öljyä syöttää edelleen reippaasti tuon kahden tunnin jälkeen. Omassa ei ole ollu mitään ongelmia tulppien tai käymisen suhteen, (11 tuntia mittarissa, en laittanu öljyä eka tankilliseen), niin olen jatkanut alkuperäisellä tulpilla matkaa, jotka siis vaihdetaan tuossa kakkoshuollossa.
     
  12. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Itse en näe tarpeelliseksi kaikenvaralta tulpan vaihtoja. Vaihtaa jos palaa, eipä se tulppa kato ikää kun sattuu se pensa/öljylönttä sopivasti kärkien väliin.

    Ja tosiaan suosittelen että ajakaa vähintään se 3h reittiajelua/tasaista kuormaa ennenkuin pukkaatte uuden kamppaan kanssa risukkoon. Saa sen ekan lisäpensan ajettua pois. Öljyähän se puskee reippaammin alkuunsa 10h asti, mutta isolla kaasulla sen kyllä putsaa metässä kohtuudella pois.

    Omassa nyt 8,5h taulussa ongelmitta. Kaikki ajeltu tasamaastossa, vielä ei oo möngerretty nollaa louhikossa. Eiköhän sekin tilanne kohta kuitenkin nähdä.
     
  13. ProJumi

    ProJumi 850 Rmk - 19

    En haulla löytäny mitään niin kysytään nyt tässä, mitä remmejä ootta käyttäny näissä? Vararemmejä ajattelin tilata vaan onko alkuperäinen se paras ja ainut oikea vai miten nuo tarvikkeet rokkaa? Hintaeroa näyttäis olevan kuitenki senverta että tarvikkeita saa 2kpl 1 alkuperäsen hinnalla
     
  14. Leboef

    Leboef Polaris RMK Khaos 3"

    Proridessa käytin ite Carlislen Ultimax XS 809 -remmejä ja niistä en löytäny mitään huonoa sanottavaa. Vähän on pitävämpi mitä vakioremmi, eli lieneekö vähän pehmiämpää seosta tms. Käsittääkseni dimensiot on uudessa Pollen remmissa ihan samat mitä oli jo proride-RMK:ssa, niin kait tuon pitäs passata tähän 850:eenki? Pitäs vielä tuplatarkistaa nuo mitat ku jaksais.

    Edit. Hieman ku googlaili niin tuosta Ultimax XS sarjasta oikia remmi tähän patriottiin on XS826.
     
    Viimeksi muokattu: 13/1/19
  15. julli

    julli rmk

    riksulla koitin raskaassa kelissä 216, 183 ja xs826. alkuperänen ja 183 loppunen pelaa samalla tapaan hyvin mutta xs:llä alasvaihto huonompi ja kone tahtoo vähän puutua kun tela saa pitoja.
     
  16. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Pistäkäähän Riksulla pöristelijät kommenttia laitteesta. Menikö tulppia remmejä sun muita roilottimia vai oliko naama virneessä. Ite oon ajanu omalla vaan sprinttirataa kolme päivää :D
     
    JJN tykkää tästä.
  17. julli

    julli rmk

    huutonaurua kolme päivää riksulla, ei menny remmejä eikä tulppia, remmi ei lämmenny missään vaiheessa niin paljoa ettei olis kädellä kestäny piettää kiini. ajettu 370km/20h. voimansiirto vakio poislukien 18 yläratas
     
    Orkkis, Jv97, Vilbur ja 3 muut tykkäävät tästä.
  18. pexi

    pexi Matryx rmk 850 155 -22, SKS 800 155 -16

    Riksussa 2 päivää remmivetoisella punaisella, paras kelkka mulla tähän asti ihan selvästi.

    Mikä eniten jännitti, remmi ei lämmennyt yhtään vaikka aika täydet kelit oli ajaa.

    Tulppajumppaa ei ollut mulla, mutta yhdessä kolmesta patriotista oli käynnistymisongelmaa aamulla, sisäänajetussa laitteessa. Tulpan vaihdot vaati...
     
    Hemmo ja Northtopi tykkäävät tästä.
  19. ProJumi

    ProJumi 850 Rmk - 19

    Äsken kävin omani hakemassa ja onhan tuo nyt hupanen laite, lunta vain vaatis enempi :D Ainut mikä häirihti on että kuuluu tuommonen jännä rohina/rutina tuolta pakarin puolelta ku liikkeelle lähtee ja pikkukierroksilla ku ajelee, onko nyt vika kuskisa ja liian tarkasa korvassa eli onko muilla ääntäny uutuuttaan jotain ylimäärästä?
     
  20. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Ei mulla ainakkaan. Enkä oo kuullu että muillakaan. Itte käyttäsin ketjukopan kantta pois. Tai ainaki koittasin paikallistaa tarkemmin mistä se ääni tullee.

    Sitähän ei voi tietää mikä on toisen rohina/rutina. Mutta ei siltä kyllä rutinoita pitäs kuulua. :cool:
     

Suosittele tätä sivua