Revin viat

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä tompa, 28/10/06.

  1. jmexel

    jmexel Raivo Summanen

    Vs: Revin viat

    Eikai sillä pitäs muuten olla merkitystä kunhan laitat sen leveämmän puolen ylöspäin eli pinta-ala mahdollisimman suuri kaasuihin nähden, näin ainakin minä sen aattelin, korjatkaa viisaammat. Mullakin näyttää yks rikkinäinen anturi 218 ohmia mutta paskana se on, testattu 04:lla ja 06:lla revillä. Ei vilku tyhjäkäynnillä mutta kun käy vinguttelemassa niin alkaa ohjausvalo vilkkua, eli kun lämpenee niin ei pelaa. Tuntuu että menee noita antureita kun leipää.
    Töpselissä silloin käytin kun vika ilmeni ja ilmoitti anturi vikaa. Itellä on varalla tuossa uusi kirjahyllyn päällä.
     
  2. assen

    assen Lynx 600cc ekotykki -13

    Vs: Revin viat

    Joop voihan se olla paskana ku reitillä ei mitää mut ummella ku päästelee nii alkaa vilkkumaa ku tarpeeks kaasuttelee :-\

    Mitähä tuollane sitte kustantaa ja mistä saa? Myy toine mulle ;D
     
  3. jmexel

    jmexel Raivo Summanen

    Vs: Revin viat

    248e sanottiin mulle paikallisessa liikkeessä hinnaksi, jostain voi varmaan saada edukkaamminikin. Varmin olisi testata toimivalla anturilla tai käyttää töpselissä niin selviää vika.
     
  4. Slakki

    Slakki 155 sks

    Vs: Revin viat

    No niin ja uutta vikaa pukkaa.. onkos kellään tietoa että mistä vois johtua että ku käynnistän kelkan niin MOOTTORIVALO VILKKUU, no lämmitän kelkan annan sitte kierroksia ja ajan abaut 100m niin sitte alkaa hyytymään ja rajottaa kierrokset 5000?
     
  5. jmexel

    jmexel Raivo Summanen

    Vs: Revin viat

    hmmm... paha kyllä noista vilkutteluista sanoa, yleensä se kuitenkin jokin antureista on. Toi on kyl kumma kun viiteen tonniin rajoittaa! Ootko pakoanturia tarkastellu/mitannu?
     
  6. Slakki

    Slakki 155 sks

    Vs: Revin viat

    Kyllä mie käytin sen poijjes mutta ei siinä minusta mitään ihmeellistä ollut.. tulpat vaihdoin mutta tuo tapahtui jo ennen sitä, siis pätkiminen.. joten ei johdu siitäkään..
     
  7. jkk_69

    jkk_69 lyne 600

    Vs: Revin viat

    mites akun kunto?? jäinen sulatappa akku ja koita uudelleen.
     
  8. kojotus

    kojotus Member

    Vs: Revin viat

    itsellä oireili saman lailla vika oli lopussa pakoanturissa vaikka mittailemalla ja silmämääräsesti katsomalla ja helistelemällä ja pudsilla katsottaessa ei antanut vikakoodia kyseisestä anturista.. ??? mutta uusi anturi pesään niin ei villkunu valot enää vaikka anto leipää.. itse huomannut että mahdollisesti ainakin nuo möly pöntöt vetää antureita ku tupakkia .. tiiä sitte ::)
     
  9. jmexel

    jmexel Raivo Summanen

    Vs: Revin viat

    Kyllä kai se akun merkkivaloa rupeaa vilkuttamaan kun jännite laskee alle 12 V.
    Luulen että pakoanturi on rikki niinkuin kojotus tuossa aikaisemmin sanoi. Ilma-antureita en ole kuullut
    menevän mutta pakoanturit kelpaa, itelläkin oli mittarin mukaan ehjä mutta siltikin rikki, alkoi vilkkumaan kun kierrokset kävivät
    yli 6000 tonnin.
     
  10. assen

    assen Lynx 600cc ekotykki -13

    Vs: Revin viat

    Joo nii se taitaa olla kaikissa tuo anturi paskana. Vituttaa vaa ku maksaa nii paljo tuollanen palikka :/ Ei vaa viittis ostella noita uusia jos ne nii herkästi menee rikki :-\
     
  11. Slakki

    Slakki 155 sks

    Vs: Revin viat

    mullahan tuo valo vilkkuu kokoajan eikä ees anna kierroksia mutta pitänee tsekata tuo anturi että mikä siinä on.. kiitoksia nyt vain kaikille. :)
     
  12. japa75

    japa75 LYNX 600R RE2019

    Vs: Revin viat

    Kannattaa tsekata tps anturi (läpän asentotunnistin) mulla teki samaa, kun koneen läjäyksen jälkeen jäi johto irti.
     
  13. janneja

    janneja Well-Known Member

    Vs: Revin viat

    Ei kai REV:ssä mittään vikoja ole?
    Kaikki rempat oon pistäny käytön ja kulutuksen piikkiin.
    Hyvä peli ajella.
     
  14. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Vs: Revin viat

    Onko porukoilla ollu mittään erikoisongelmia nuitten kurkkujen kanssa? Jännä että Brp oma kurkku ei kestä 1500km pidempään... Pitäskö käyä liikkeessä vinemässä asiasta?

    Eli toinen kurkku halkes päältä siitä paksuimmasta kohasta läpi asti ja siitä ilmat sisään. Muuten kun kurkkua taittelee niin ei näy eden pienempiä railoja
     
  15. Jude

    Jude Lynx Xterrain Re 3700 -22

    Vs: Revin viat

    Täällä vilkkuu välillä se kuuluisa moottorinvalo ::)... Noo, vielä se kuitenki pelaa ihan ok.
     
  16. matti

    matti XRS 600 -07

    Vs: Revin viat

    Mikäs se mittariston SCALE homma oikein on? Kävin tankilla ja aloin nollaamaan trippiä ja vissiin liian äkkiä painoin sitä nappia käynnistyksen jälkeen. Tauluun tuli SCALE ja sitten jotakin symbolia alko pyörittään. No tietty ensi hädässä sammutin kelkan ja käynnistin uudelleen. Näytti pelaavan normaalisti.

    Mutta sitten kotimatkalla jotenkin tuntu että vaikka ajo kävelyvauhtia, niin mittari näytti jotain 60km/h?! Olisko pitäny antaa symbolien rauhassa pyöriä, eikä sammuttaa kelkaa??
     
  17. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Vs: Revin viat

    Joo olisit antanu pyöriä net neliöt siinä. Sen saat uudelleen scaalaamaan mittarin ko painat sitä trippi-nappia samalla ko laitat kelkan käyntiin.. Osa puhuu et neulaa saa liikutettua haluamaansa suuntaan ko painaa sitä trippinappia sillon ku neliö pyörii sinne päin minne haluaa neulan liikkuvan. Tuo ei ole minun renessä ainakaa toiminu. Annat vain net neliöt siinä pyöriä ja käyt kokeileen sitte. Jos vielä näyttää päin mehtiä ni sitte voit kokeilla tuota napin painamista neliöiden pyörimisen aikana.

    Jos tuosta sekavasta tekstistä mitään selvää sait.. ::)
     
  18. matti

    matti XRS 600 -07

    Vs: Revin viat

    OK, kiitoksia, pitääpä kokeilla kun seuraavan kerran käynnistää. Onko tuosta jotain valmistajan tarkkaa ohjetta että miten sen pitäs pelata siinä SCALE vaiheessa?

    Semmonen tuossa kans tuli mieleen, kun tätä ketjua luin että kuinkahan moni värkkää heti uutena sen vetopyörien hammasmäärän pienemmäksi? Vai vaikuttaako se matkamittarin lukemaan lainkaan? Sehän tarkottas, että matkaa kertyisi vähemmän mitä pienemmän hammastuksen mittariin koodaa?!
     
  19. Yltsi

    Yltsi skiito ja 59lyne

    Vs: Revin viat

    eiköhän sole helpompi ottaa johto pois mittarilta/magneetti vetarilta, kuin alkaa värkkäämään tuota hammaspyörän kokoa. että tuskin kovin yleistä. niillä pyörivillä palikoilla saa neuloja säätää kohille
     
  20. polle.

    polle. Ski-doo mxz 600ho sdi -05.

    Vs: Revin viat

    Se scale lukee siinä koska sulla on se nollaus nappi jumittanu/jäätyny pohjaan. Pussiin kuumaa vettä ja se mittarin päälle ja 5 min tsadaa nappi pelaa taas.
     

Suosittele tätä sivua