BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 14/3/10.

 1. 3v9eny

  3v9eny Epäonnen soturi

  Jeps, en ollut varma asiasta. Mulla on ilmeisesti sitten tuo karvalakkimittaristo kasisatkussa :) Mitä muita ominaisuuksia siinä paremmassa on kuin lämppäreiden palkit?
   
 2. 3v9eny

  3v9eny Epäonnen soturi

  joo xtrimissä oli tangossa se monitoimikytkin tai mikä se ny on. Tässä dokkerissa vaan nuo kolmiasentoiset kytkimet molemmin puolin tangon alla
   
 3. Jaahas mulla kyllä on tuo monitoimi mittaristo ja käytin korjauksessa nyt kesällä et nyt ei pitäis siinäkään olla vika Kait ne palkit pitäis näkyä mittaristossa vaikka vastukset ois palanutki täytyy ruveta mittaileen tuleeko virtaa siihen napille
   
 4. Mulla taas ei oo ku yks kytkin tangon alla
   
 5. zimppa89

  zimppa89 New Member

  Osaakos kukaan kertoa mikä mulla tuli -12vm dockeriin viime talvena kun yhellä kertaa meni kahvanlämppärit,nopeusmittarin anturi, pakolämpö anturi (antaa vikakoodia keskiviikkona aika tutkimaan) ja mittaristosta katosi lämppärien palkit. Ennen siellä näky ku pisti päälle ja nykyää ei. Kaikki pelaa muuten aivan oikein ja jännitteet on niinku kuuluu.
   
 6. 3v9eny

  3v9eny Epäonnen soturi

 7. Jannne

  Jannne The Un-Known Member

  Kysy RS Racing Service
   
  3v9eny tykkää tästä.
 8. Ville55

  Ville55 New Member

  Onkos hyviä neuvoja ja niksejä vauhtipyörän irroitukseen? -14vm dockerista "räjähti" käynnistyslaite ja sulanutta muovisälppää pyörän takana. Lujassa tuntuu olevan kun yksi ulosvetäjä jo säretty.
   
 9. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Suosittelen BRP omaa ulosvetäjää. Tai sitten tee kunnon raudasta ja tiheäkierrepultilla oma. BRP vetäjä ainakin pelaa ku kello eikä tartte arpoa.
   
 10. lynx 250

  lynx 250 Lynx boondocker 800 -17

  Olikos tuohon bensamittariin joku konsti millä sen saa näyttäämään suurinpiirtein oikein. Takuuseenkin sitä on korjattu mutta ei ikinä täysin oikein ole näyttänyt, aina vähemmän ku mitä bensaa on. Esim viime talvena näytti tyhjää kun bensaa oli puoli tankkia. Tai tankki täysi ja mittari puolessa. No nyt bensa valo palaa jatkuvasti ja mittari nollilla vaikka tankki olisi täysi. Saako sen mittarin ongittua jotenkin tankista vai onko purettava.
   
 11. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Tankki irti,pumppu irti, mittari pumpussa kiinni.

  Huomaa että pumppua irroittaessa vain kehä saa pyöriä auki ja pumppu itsessään pitää pysyä suorassa. Jos alkaa pyörimään mukana rikot helposti esim just bensamittarin. Veikkaan että nyt sulla on se pumppu kierossa ja mittarin koho vastaa tankin kylkeen. Tai sit koko koho on karannut mittarista.
   
 12. T.Heikkinen

  T.Heikkinen BD 3700

 13. M.E.A

  M.E.A XRS 850 137"

 14. teme-

  teme- Well-Known Member

  Käy mutta nykyään noita holkkeja saa myös ihan jälleenmyyjiltä ja olikohan jotain 15e.
   
  Jii.Pee tykkää tästä.
 15. V

  V BD

  Onko näihin vanhempiin boondokkereihin kukaan askarrellu tuota linq irrotettavaa roiskeläppää? Pitäisi 14 vuoden malliin sellanen laittaa? Saapiko sitä järkevästi?
   
 16. T.Heikkinen

  T.Heikkinen BD 3700

  Onko muilla drt kitin laittaneilla tullu tämmöstä vastaan että kun ajelee ja kaasun löysää niin kierrokset jää leijailemaan sinne 5500-5000 paikkeille aika pitkäksi aikaa? Painoja pistin sen mitä rs racing service suositteli että 2 niitä "keskimittasia". Ja aika monesti käy rajottimella niin lisää painoja vai vähemmän? Tää painohomma on mulle hepreaa:D:D
   
  Viimeksi muokattu: 12/1/20
 17. Lnxi

  Lnxi Active Member

  Ominaisuus tuolla kitillä itsellä sama ja parilla kaverilla myös. Lissää painoa, en nyt muista paljo itellä on mutta rampit on 2. Onko testit ajettu reitillä vai umpisessa?
   
 18. T.Heikkinen

  T.Heikkinen BD 3700

  Joo mulla rampit 3. Sähkölinjoja pitkin testiajut ja semmonen hankikeli niinkuin keväisin yleensä on että kestää missä vaan ajaa eikä upota.
   
 19. lynx 250

  lynx 250 Lynx boondocker 800 -17

  Onkos muut huomannut samaa. Eli 800 17vm dokkerissa on jäykemmät keulan jouset, vakioilla en ole ajanu metriäkää. Mutkissa nostaa reilusti sisäkurvin suksea varsinkin hiljentäessä. No nyt otin pikakallistuksenvakaajan irti niin nytpä se onkin erittäin paljon vakaampi reitillä, suksi ei nouse enää juuri ollenkaan
   
 20. vinotintto

  vinotintto Lynx Boondocker re 800r e-tec -15

  Pitääpä kokeilla, ite meinasin vaihtaa jäykemmän re vakaajan ku ei kestä nojata keula ku kallistelee mutkissa. Telaston ikarit vielä simmaan loppuun ku tuntuu et aika telan varassa kulkee ja pitää kokeilla etupukkiin se 50nm jousi ku vaihdoin jämymmän iskarin jos se vähä antais suksille pitoa
   

Suosittele tätä sivua