BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 14/3/10.

 1. teme-

  teme- Well-Known Member

  23706_9d2ba6dd31b98b1f5eaf70489fa2b39f.jpg Tuossa on 3 säätöset suksien iskarit. Jos noissa sinun iskareissa ei ole alapäässä tommosta punaista nuppia josta säädetään paluuvaimennusta niin sulla on ihan perus pumput.
   
 2. Joloma

  Joloma Active Member

  Okei kiitos. Onko nuo kuitenkin huollettavat?
   
 3. teme-

  teme- Well-Known Member

  On. Ja toivottavasti et ole pyöritelly noita ruuveja silleen että sieltä on paineet karannut, muuten kannattaa viedä samantien huoltoon.
   
 4. Joloma

  Joloma Active Member

  Kiitos :) oon taas vähän viisaampi:)
   
 5. perttuni

  perttuni AC XF800 2012

  Ihan ok iskarit on tuollaisetkin, joita voi huoltaa. Jos niistä haluaa jämäkämmät tai pehmeämmät niin iskarihuoltajalle kun mainitsee asiasta ja kuvailee, että missä tilanteessa ei omasta mielestä alusta toimi kunnolla niin osaava iskariseppä osaa muuttaa sinne iskarin sisälle säätöä siten, että se paranee. Nuo toisissa iskareissa olevat punaiset tms. säätöruuvit on sitten helpottamassa oikean säädön löytämistä kun iskaria purkamattakin voi toimintaan vähän vaikuttaa.
   
 6. Joloma

  Joloma Active Member

  hyvä tietää! Omasta mielestä vähän liian pehmeät, jos joskus täytyy reitillä ajaa niin tuntuu mutkissa herkästi ulkosuksi painuvan ja sisäkurvin suksea nostelevan.. keskipukin esijännitystä löysätty kohtuullisesti, vähensi toki ongelmaa jonkun verran. Ei vaan jaksais joka siirtymällä alkaa rajotinremmiä säätämään. Toki tuota ei reitille ole tarkoitettukaan. Asiasta sukkahousuihin.. minkä verran esijännitystä takapukin vaimentimessa ois hyvä noin niinku umpista ajatellen? Siis paljonko perä saa painua kun varusteet niskassa hyppää kyytiin? Ja miten se mitataan? Nostetaanko perä ylös, siihen missä pysyy ilman kuormaa, ja sen jälkeen mitataan paljonko se painuu? Vai miten?
   
 7. repeat

  repeat Kitty Cat

  Monen kelkattoman talven jälkeen tuli nyt ”vahingossa” hommattua itelle tollanen -16 sippimalli 3900 800 dokkeri.

  Iskarithan tuohon joutuu samontein laittaan jotkin huollettavat mallit. Alustaan ilm menee mistä vaan PPSstä iskarit, mutta mitenkäs keula? Minkäs mittaset kepit siellä majaileekaan/minkä mittaset sinne onnistuneesti saa laitettua?

  Itellä kun aiempaa kokemusta käytännössä vain reittipeleistä, niin kaipaileekos nämä pidemmät PPS2set liukurunkojen vahvikkeita ym, että selviää reitilläkin?
   
 8. takis

  takis Lynx boondocker 3900ds 800etec -14

  Riippuu siitä kuinka levee keula ja kannattaa sinne ne liukurungon vahvikkeet laittaa.
   
 9. repeat

  repeat Kitty Cat

  Ai niin tuo keulan leveyshän se unohtu. Vakio keula siis paikallaan, eli olikos se nyt 92
   
 10. takis

  takis Lynx boondocker 3900ds 800etec -14

  Vakio iskareista en ole varma mutta esim foxit jotka on tarkotettu 36 tuuman keulaan eli just tuohon 92cm leviään nii on 427mm pitkät.
   
 11. takis

  takis Lynx boondocker 3900ds 800etec -14

  Mites onko kellään kokemusta remmiveto systeemistä brp tuotteissa tekis vähän mieli kokeilla että millanen ois mutta kiinnostas ensin tietää että millasia kokemuksia muilla on.
   

Suosittele tätä sivua