BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 14/3/10.

 1. teme-

  teme- Well-Known Member

  23706_9d2ba6dd31b98b1f5eaf70489fa2b39f.jpg Tuossa on 3 säätöset suksien iskarit. Jos noissa sinun iskareissa ei ole alapäässä tommosta punaista nuppia josta säädetään paluuvaimennusta niin sulla on ihan perus pumput.
   
 2. Joloma

  Joloma Active Member

  Okei kiitos. Onko nuo kuitenkin huollettavat?
   
 3. teme-

  teme- Well-Known Member

  On. Ja toivottavasti et ole pyöritelly noita ruuveja silleen että sieltä on paineet karannut, muuten kannattaa viedä samantien huoltoon.
   
 4. Joloma

  Joloma Active Member

  Kiitos :) oon taas vähän viisaampi:)
   
 5. perttuni

  perttuni AC XF800 2012

  Ihan ok iskarit on tuollaisetkin, joita voi huoltaa. Jos niistä haluaa jämäkämmät tai pehmeämmät niin iskarihuoltajalle kun mainitsee asiasta ja kuvailee, että missä tilanteessa ei omasta mielestä alusta toimi kunnolla niin osaava iskariseppä osaa muuttaa sinne iskarin sisälle säätöä siten, että se paranee. Nuo toisissa iskareissa olevat punaiset tms. säätöruuvit on sitten helpottamassa oikean säädön löytämistä kun iskaria purkamattakin voi toimintaan vähän vaikuttaa.
   
 6. Joloma

  Joloma Active Member

  hyvä tietää! Omasta mielestä vähän liian pehmeät, jos joskus täytyy reitillä ajaa niin tuntuu mutkissa herkästi ulkosuksi painuvan ja sisäkurvin suksea nostelevan.. keskipukin esijännitystä löysätty kohtuullisesti, vähensi toki ongelmaa jonkun verran. Ei vaan jaksais joka siirtymällä alkaa rajotinremmiä säätämään. Toki tuota ei reitille ole tarkoitettukaan. Asiasta sukkahousuihin.. minkä verran esijännitystä takapukin vaimentimessa ois hyvä noin niinku umpista ajatellen? Siis paljonko perä saa painua kun varusteet niskassa hyppää kyytiin? Ja miten se mitataan? Nostetaanko perä ylös, siihen missä pysyy ilman kuormaa, ja sen jälkeen mitataan paljonko se painuu? Vai miten?
   

Suosittele tätä sivua