Hardcore Alpha

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä IleKarkkainen, 10/9/18.

 1. IleKarkkainen

  IleKarkkainen Arctic Cat M8000 Hardcore 2019

  Luin jutun nyt ja tuossahan vain cattiin tottumaton herjaa.

  En minäkään osaa Lynxiä kunnolla viedä ku olen catilla aina ajanut :rolleyes:
   
 2. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  AAMEN
   
 3. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Mukava nähä että catti osastollaki huomathan että minkä väriset lasit päässä nuita testejä tehhään... Eihä nuissa testien perusteella muu ole hyvä ku brp..

  Harmi ku tässä kylässä ei ole berpin myyjää.. Eikä kyllä catinkaan
   
 4. 1kyrp

  1kyrp Active Member

  Olis se vain mukava joskus päästä 850 vehkeitten kans ajamaan ja näkemään miten ne katoavat rinteen taakse tai kun odottelevat kärsimättöminä niinden jälkiä perässä seuraavia alpakka ressukoita. Mutta tuskin sitäkään tilaisuutta on tulossa
   
  Arwid Käkivaara, pagi, janzka ja 3 muut tykkäävät tästä.
 5. mappe

  mappe 162 HcEvo

  Mitä alphan voimalinja pitää sisällään varin osalta? Mikä helixi ja jousi?
   
 6. IleKarkkainen

  IleKarkkainen Arctic Cat M8000 Hardcore 2019

  Kytkin 72g j14 painot / 120/265 jousi

  helix 64-49-.20 ERI2
  varin jousi 155/220

  Nämä samat on myös hardcoressa.
   
 7. mappe

  mappe 162 HcEvo

  thx
   
 8. FFoxi

  FFoxi Khaos 3", 5900 GLX -91, Irbis 150

  JÄÄNYT kyllä kieltämättä lehden jutuista sellainen kuva, että testejä tekee kaveriporukka, joka ajaa itse brp:llä ja joillain on polleja. Kuluttajan kannalta huono, JOS jotain kaupallista hyötyä on mukana testeissä.
   
  Hemikoo ja petes88 tykkäävät tästä.
 9. janiok

  janiok Well-Known Member

  Mulla jäänyt kuva, ettei katin ja jammun maahantuojat ole uskaltaneet antaa kelkkojaan testeihin. Vuodesta toiseen samat selitykset ettei löydy kelekka. Köyhää touhua tai..
   
  julli, Driver ja vetkulilm tykkäävät tästä.
 10. PeeKoo

  PeeKoo Well-Known Member

  Äläpä nyt. Pääkirjoituksessa oikein vannotaan kautta kiven ja kannon että testit tehdään ilmam värilaseja.
  Tosin kovin helläkätisesti testaillaan,en ole lukenut että mikkään olisi koskaan hajonnut saati remelikään katkennut..
   
 11. FFoxi

  FFoxi Khaos 3", 5900 GLX -91, Irbis 150

  Näinhän sitä on täällä ilmoiteltu. Onko kukaan kysynyt maahantuojilta kantaa asiaan? Asioilla on monesti toinenkin puoli. Niin kauan, kun testin tekijöillä on itsellä vain jonkun tietyn brandin laitteita, suhtaudun kirjoituksiin skeptisesti.
   
 12. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Foliohattu voisi suojata Yamaha- miestä Brp:n mielenhallintayrityksiltä.
   
  polaris^ ja Driver tykkäävät tästä.
 13. FFoxi

  FFoxi Khaos 3", 5900 GLX -91, Irbis 150

  Ehkä siitä foliosta voisi yamaha-miehellä ollakin henkinen kilpi. Ikävä kyllä en mitään brändiä kannata, joten olen vain kelkkamies. Ski Doo voisi hyvinkin olla seuraava pailakka, niin kaikkia merkkejä olisi tullut omistettua:p
   
 14. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Minähän mittään näistä korkealappuisista tajua mutta se ei voi olla vaikuttamatta millä on vuosia ajanut ja mikä tai mitkä on omassa tallissa, tottakai sitä itselleen todistelee että hyvä ostos on ollut ja parempia ei ole.
  Kyllä se Tojotan kuskikin haukkuu Sakemannin hyvän ajettavuuden koska ei ole tottunut jämäkkään ohjaukseen ja jousitukseeen vaan tottunut puurokattilaa hämmentämäön ja istumaan pottulaatikossa.
  Onpas mainittu mutten muista kumpi lehti kun sidewinderistä ja thundercatista meni remmi (marginaalimerkit jotka vähemmän käyttää mainontaan) , brp:n silppureista en mainintaa muista ja sen verta paljon noita on aikojen saatossa vaihdettu kaveriporukalla että takuulla on testeissäkin mennyt. Muistetaan että lehden tekokin on myymistä ja bisnestä monella lailla ja lehteä voi lukea monella lailla ja itsekin uppoudun kohta kansien väliin sillä otsikot lupailee HYVÄÄ lehteä.
  Just kaverin kanssa puhelimessa juteltiin kelkkailun kuluista ja kulutuksista, kaverini entinen ja tietyllälailla henkeen ja vereen brp mies johtuen nuoruuden Lynx fanaattisuudesta joskin nyt tykästynyt Catteihin kunnolla, äkkiä saapi Aplhakin syödä 10l enempi satkulle ja silti on halvempaa ajua kuin vähemmän kuluttavalla eetekillä kun ei tartte remmikaupassa juosta, edellyttäen sitä että voimansiirto edelleen toimii.
   
  möykkä, A-J, janzka ja 4 muut tykkäävät tästä.
 15. perttuni

  perttuni AC XF800 2012

  En usko, että kukaan lehden tekijä kovin tietoisesti painottaa esim. omaa kulkinetta toista paremmaksi. Oman kokemuksen mukaan kelkat on vain sellaisia, että ihan sama mikä merkki niin vaatii kuskilta pitkää tottumista laitteeseen, jotta se alkaa tuntua omalta.
  Autoja kun käy esim. koeajamassa niin jo 30min koeajolla saa hyvän kuvan millaiset ominaisuudet laitteessa on. En muista koskaan että kelkan kanssa olisi käynyt silleen, että heti ekalla ajolla laite olisi tuntunut kotoisalta ja ajo luonnistanut hyvin. Crossfireen meni aikanaan tottua melkein yksi talvi, mutta sen jälkeen se alkoi tuntua melkein kuin valetulta haskalta käteen. Ihan sama kuka sillä kävi ajamassa sanoi, että varsinkin reitillä laite on ihan kauhea ajaa, mutta kun sen metkut oppi tuntemaan niin sillä pystyi vetämään reitilläkin melko kovaa ja umpisessa laite oli kuin ajatuksen jatke. Nykyinen XF on umpisessa paljon kampurampi ja jäykempi laite viedä.

  Totuushan vertailutestien kannalta on myös se, että BRP:n laitteet on Suomen olosuhteisiin yleensä tehtaan rivistä valmiimpia. Karu totuus esim. Catin osalta on se, että alustan säädöt on pitäny joka laitteeseen ( poislukien ehkä 700 Firecatti aikanaan) hakea ihan uusiksi ja voimansiirtoa on kytkimen osalta joutunut viime vuosien laitteissa säätämään ( yleensä liian vähän painoa ). Mitä nyt BRP:n laittteita ollut niin aika hyvin on jo tehtaan säädöilläkin pystynyt ajamaan. Kaikista nykylaitteista saa minun mielestä soivan pelin ja erot on sopivien säätöjen jälkeen lähinnä mieltymyksissä.
   
  jiipee-, TeHo, M.E.A ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 16. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Nythän tuo juttu on tullut lukaistua ja hyvinhän tuo oli kirjoitettu ja nimenomaan kuten julki on tullut jos ei Cattia ole ollut ajossa pidempään saattaahan se erilaiselta tunnostaa kovastikin ja hyvin on erot tuotu esiin. Muutaman uutuuden oon päässyt kopaisemaan parin vuoden aikana ja
  itse pystyin jäykkänä reittipenailijana ajamaan 18 Hardcore Catilla aika nätisti ja tuntui mukavalle että sitä piti käskeä kyljelleen kun taas kaverin 17 Gen4 Summitti pehmeällä niin eihän se suoraan mennyt kuin murto-osa sekunteja ja taisinpa pari kertaa kaatuakin:D:Dkeula muljusi kokoajan tunnostaen että siellä on pelkät jouset keulassa ja seuraavana aamuna oli kaikki ylimääräiset lihakset kipeänä. Silläkö se porukka laittaa RMK polleja että ois näitä yhdistelty enempi ominaisuuksiltaan :D
   
 17. Puikka

  Puikka New Member  Vähän OT, mutta tuossa videossa vähän mietteitä Japanista, M8 153 vs Summit G4 165. Vaikka kyseesä ei ole alpakka niin tuo ohjaustuntuma tukee osittain Hemikoon ajatuksia ohjattavuuden osalta. (kohta 4:05)
   
  Murre, janzka ja Fudge tykkäävät tästä.
 18. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Niin onko normi hc evo komura? :eek: Sellaisen olen ajatellut ostaa. Vielä kerkiäis polleen vaihtaa mutta niissä ei taida vieläkään koneet kestää yli 2000km?
   
 19. Rautane

  Rautane 162HC

  Joo se on aivan komura ja pollella tosiaan joutuu vaihtaan koneen aina kun rotaxissa selviää remmillä :(
   
  Fudge tykkää tästä.
 20. jp10

  jp10 Well-Known Member

  Vai joutuu koneen vaihtamaan.
   

Suosittele tätä sivua