kypärä?

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä noppeepentti, 17/11/06.

 1. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja 146" SKS Patriot

  Saman kuulostaa olevan kaikilla niin minulla kuin ameriikan joellakin, aivan paska tuote.
   
 2. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja 146" SKS Patriot

  Tuulee visiiri kiinni niin että naama jäätyy ja pelkkä aurinkolippa alhaalla ei voi kuin paikallaan maisemia katsella.
   
 3. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  No jo on outo. Itse ajelen monesti ilman laseja mutta ottaa vähän aikaa että silmä tottuu viimaan. Ajattelin että tuo visiiri olis metsässä hyvä kun suojaa oksilta ja kylmällä ilmalla lyhyillä siirtymillä voisi toimia. Lasit mulla on aina jäässä tai oikeastaan silmälasit siellä alla.
   
 4. k0lli

  k0lli kova kotimainen

  Tuli kypärän vaihto eteen ja hyvin palvelleen Shoei vfx-w korvaajaksi valikoitui juurikin tuo uusin malli vfx-wr :D
  Airoh Aviatoria harkitsin hetken, mutta kun vertaili kypäriä kaupassa, niin kyllä se totta puhuen Airoh pelottavan heppoiselta tuntui Shoeiin verrattuna...
   
  Driver tykkää tästä.
 5. Hemikoo

  Hemikoo ZR 8000 137"

  Edelleen samantyylinen keskustelu jatkuu, siitä asti kun steltti tuli.
  Montako enskaukkoa tai crossiukkoa on Airohin kypärien takia kuollut tai nauriina yms.
  Sitä en sano etteikö Shoei olisi huippuhyvä, sitä se on ja mukava vielä päässä kaiken lisäksi, parhaillaan uuden kypärän katselu päällänsä, ei vaan ole oikein missä Shoeita pääsisi kokeilemaan ja ostamaan.
  Kaveri on testannut Airohia monta kertaa, itekkin muutaman myynyt Vakuutusyhtiöön.
  Tuossa meni yksi Airoh uusiksi ja reitin pinta oli niin kova että puistattaa ajatellakin, hyvä että selvisi ruhjeilla eikä luita tms mennyt mutta töitä ei voinut ajatellakaan saati edes kävelyä jääkaappia pidemmälle.

  Mutta miten tuo FXR lämpövisiirillinen on pelannut, voisi semmoista harkita kun nykyään silmät on kuin tulessa reittipenailun jälkeen.
   
 6. k0lli

  k0lli kova kotimainen

  Steltti löytyy vielä tallista ja tuli silläkin parisen vuotta ajettua kelkkaa ja crossimönkijää. Tarkoitin lähinnä sitä "tunnetta", kun pitää käsissään ja vertailee Airohia ja Shoeia, niin mielestäni Airoh vaan tuntuu paljon heppoisemmalta. Tämä siis oma mielipide, ei ollut tarkoitus alkaa sen enempää vääntämään tästä ikuisuusaiheesta :D
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 7. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja 146" SKS Patriot

  En ole missään tuotteessa merkkiuskollinen mutta istuu vaan niin hyvin päähän joten ikäni, 7v alkaen, olen Arailla ajanut muutamaa hairahdusta lukuunottamatta.

  Tänään mp messuilta taas tuli uusi hankittua kun hyvään hintaan sai, kuvan punamusta etualalla. Puolitusinaa löytyi kaapista pikaisesti, muutama on vielä jossakin ja jokunen on poistunut luonnollisen poistuman kautta.
   

  Lisätyt liitteet:

  Viimeksi muokattu: 2/2/19
  Driver tykkää tästä.
 8. Tvaltra

  Tvaltra Well-Known Member

  Minkä firman valmistamia nuo brb enduro ex-2 kypärät on? Tollanen tai fxr:n vastaava olis hankintalistalla.
   
 9. Jonski

  Jonski Lynx RE 600r -19

  Scott 550 kokemuksia? Ja suosituksia max 300e maksavasta crossikypärästä
   
 10. Kommein

  Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6" Yamaha et 340tr -82

  Onkos täällä kukaann kokeillu tuota CKX Titania? Aivan veikeän näkönen keksintö ja luulis että ei huurrukkaan niin helpolla
   
 11. ZikZak

  ZikZak Active Member

  Pari sivua taakse päin on muutama viesti tuosta kypärästä.
   
 12. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja 146" SKS Patriot

  Satanen lisää ja saat Arain
   
  Driver tykkää tästä.
 13. Värjäri

  Värjäri - Sidewinder B-TX LE -

  Löytyykö tietoa kellä hyllyssä MT:n sähkövisiiriä Oulussa?
   
 14. FFoxi

  FFoxi Viper Mtx 162" LE & 5900 GLX lts

  Perus crossikypärä+lasit hommasin toiseksi kypäräsetiksi. Kypäristä löytyi parhaiten istuva sovittamalla useita vaihtoehtoja, mutta hyvin istuvat lasit niihin tuotti jo enemmän päänvaivaa. Lopulta löytyi hyvin istuva combo Airoh Twist+Scott Hustle Snow Cross. On kuin tehty toisilleen. 180€ ja 1300g paketiksi hinta/paino/laatu tuntuisi kohtaavan.

  Kokoa piti arpoa otanko naftin M vai mukavan L. Otin ämmän, jos se vähän löystyisi käytössä. FXR torgue kypärä tosin on XL, että kokotaulukoissa löytyy eroja valmistajien suhteen.

  IMG_20190213_173310.jpg IMG_20190213_173343.jpg
  IMG_20190213_175122.jpg
   
  Viimeksi muokattu: 13/2/19 klo 17:53
 15. Hemikoo

  Hemikoo ZR 8000 137"

  Hustleissa on eroa foameissa mallien välillä, mulla Airoh Terminator L koossa ja muutamat Hustlet sekä HJC:n kuonokoppa, muuten ihan jees mutta silmät vähän vuotaa. L kokoinen Torque ois myös passeli mutta eipä enää ollut hyllytavarana...
   
 16. Citi

  Citi SW B-TX -19

  Nyt on enemmän kokemusta tuosta 509 Delta R3 2.0:sta. Vaikka olis minkälainen pakkanen,niin ei huurru sähkövisiiri. Vaikka on visiiri alhaalla, niin jostain raoista työntää kylmää sisään. Sinänsä ei haittaa, mutta silti hieman häiritsee. Tänään plussakeleillä testasin pelkkää aurinkovisiiriä (eli varsinainen visiiri ylhäällä) ja hyvin pystyi ajamaan, kun nopeus ei noussut yli kuuenkympin eli puureiteillä toimi hyvin, suopätkillä ei sitten niinkään. Tänään pystyi pitämään ensimmäisen kerran molempia visiirejä alhaalla eikä huurtunut. Aivan hyvä. Niin, siis pelkällä aurinkovisiirillä ei ainakaan mulla lähtenyt vesi kiertämään silmissä paitsi kovilla vauhdeilla. Kuuma sen sijaan tuli ja kun avasi ilmanoton aukot niin parani. Tänään tuuli välillä kovasti ja tuuli tarttui lippaan niinkuin aina crossikypärissä eli sinänsä ei uutta. Paino ei ihme kyllä tunnu, vaikka sitä onkin. Kokonaisuutena annan arvosanan 8+ Eli ihan hyvä.
   
  Jii.Pee tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua