Mara:n startrak 494

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä Mara, 11/11/14.

 1. Mara

  Mara startrak

  Vs: Polaris star trak 377

  Astinlaudat maalasin ja penkin tein myös loppuun. skootterin penkki pohjana ja siihen lisää täytettä äänieristysmatosta joka oli jämäkkää vaahtomuovia. Paitsi että liian jämäkkää, tuli liian kova mutta saa kelvata jonku aikaa ennenkö kehtaa alkaa tekemään paremmin. Penkin päällinen ylsi vielä justiinsa ku pihdeillä vähän venytteli ;D
  Pieni ledi takavalo löysi paikkansa penkin alta jolle menevä virta pitänee vielä tasasuunnata.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 2. JepaJonttu

  JepaJonttu Well-Known Member

  Polaris star trak 377

  Tuo uus kuomu on kyllä siisti!! Kunnon Beast :D
   
 3. Mara

  Mara startrak

  Vs: Polaris star trak 377

  eihän se mitään näyttelytasoa ole, mutta kyllä se sioille välttää ;D
   
 4. Mara

  Mara startrak

  nyt ois ajettu tälläki ekaa kertaa tälle talvelle. Penkki tuntu alkuun kovalta mutta jontenki kummasti pehmeni käytössä.. Astinlaudat on kyllä makiat, ei tarvi paljo lunta potkia pois :)
  Takavalon tasasuuntasin mutta pelkästään parkin josta seurasi että parkin ja jarruvalon kirkkausero oli aika olematon. Otin sitten sen tasasuuntaussillan välistä pois ja alko jo huomaamaan koska jarruttaa. silmään ei huomaa että vilkkus tai tekis muutakaan joten nauttikoon vaihtovirtaa. ainaki viikonlopun 50km kesti ehjänä joten tuskimpa se siitä huonoa tykkää.
  muutama kuva tämän talven luukista:

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  toisen ajovalon liitin piti nykässä pois ku ei näyttäny virta riittävän, ei valot kirkastunu etes kierroksilla..
  puskuriki pitäs vielä maalata.
   
 5. JepaJonttu

  JepaJonttu Well-Known Member

  Vs: Mara:n startrak #ajossa taas ja uusia kuvia..

  On se komea tuon uuden kuomun kans! :D
   
 6. Mara

  Mara startrak

  Vs: Mara:n startrak #ajossa taas ja uusia kuvia..

  Ajot jääny aika vähelle tänä talvena mutta viikonlopulta jotaki kuvasaastetta :) :

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 7. JepaJonttu

  JepaJonttu Well-Known Member

  Mitäs tälle Star Trakille kuuluu? :D
   
 8. Mara

  Mara startrak

  Mitäpä sille.. ajettu vain, ei ole tarvinnu remontoida :D oisko pari sataa kilsaa tullu korkeintaan tälle talvelle mittariin..
  Onhan sitä ollu kaikkea pientä ja isompaaki laittoa ollu tuolle mielessä mutta muut projektit vieny viime aikoina vapaa ajan ja rahat :)
   
 9. Mara

  Mara startrak

  Pitäskhän se tätäki päivittää pitkästä aikaa :eek: Tästähän kilahti moottori toissa talven keväänä. Kiertokanken laakeri oksensi romppeet pyttyyn ja se oli sitä myöten selvä. myin ehjät osat moottorista pois ja runko jäi oottamaan seuraavaa talvea ja inspiraatiota.
  No vuosi sitten syksytalvella ostinki tähän entisen 377 tilalle "suoraan ajosta" puretun 503. Se piti olla ku heittää paikalleen ja aijjaa menemään vaan eipä olluku seki osottautu heti oston jälkeen kotona tutkiessa resuksi. Männäntapin sokka oli irronnu ja romua pöyriny molemmissa pytyissä eli siitäki oli männät ja pytyt roskiskamaa. No taas loput moottorista osina maailmalle ja kiinnostus koko vehettä kohtaan siinä samalla. Eli viime talvena ei siis tällä ajettu ollenkaan. Loppukesästä ostin tähän sitte ku sopivasti kohalle sattu niin 494 rotaxin kaikkine hilppeineen. Se ootteli tallissa syksyyn ja siihen asti ku sai vesirossihommat tältä kauelta lopeteltua. No tuli muuttoki tässä välissä ja talliki meni siinä samalla ja taas näytti että tulikohan tuosta ajokuntosta vielä tällekkään talvelle..
  No siirtelin kamppeet kaverin talliin ja siinä käyny iltasin nyt puuhastelemassa. Kovasti siinä vain on puuhaa että tuomosen g type enduron kamppeet änkiää tuone startrakin kuomun alle :D

  Ens töikseen jäähytyskennon laittoa. Etukennoa en laita joten ostin tuon ku oli pisin mikä tuohon mahtu ja oli tarjolla. toivottavasti tuossa riittää jäähdytysteho. IMG_20181002_201630.jpg
  IMG_20181002_201622.jpg

  Moottoripeti meinasi tuottaa harmaita hiuksia kun vanhan petin kans ei ois kaasarit mahtunu millään ja oikean puoleinen tulee just ohjausakselin kohdalle. Taas nostaakkaan ei paljon voi ku ottaa kuomu kiinni kanteen. no vähän oli pakko kuiten ylöspäin ottaa ja samalla kallistaa eteenpäin. Kuomuun joutuu jonku poteron kaivertaan että mahtuu tulpat ja hatut olemaan.

  Siihen se alko asettua. Linjauksen kans saa varmaan hiukan taistella ku ei se edellisenkään pedin reijät ihan justiin tainnu olla ja käsityökaluilla niistä ei välttämättä vieläkään ihan täydelliset tullu..
  IMG_20181003_205103.jpg
  IMG_20181003_183311_2.jpg
   
  tmylsy ja Mik4-- tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua