Nytro Jakelin tapaan, tötteröstä pusikkomoodiin

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä Jakelfin, 20/10/13.

 1. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Sinun @Jakelfin pittää laittaa vielä punanen roiskeläppä tuohon nii ei virkavalta pääse nillittään ylityksesta ku on datsunin lavalla:D ei tartte mittään lippua sen jälkeen köytellä perrään:D
   
  FFoxi, Jakelfin ja pette tykkäävät tästä.
 2. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Jaa se piti pajotuksen jälkeen käyä tietenki vähin kokeileen ja uutta karttaa sisään. Ei kyllä seoksia nää eikä kyllä nyt haittaakkaan, sen verran muikeasti alkanu jo pelaan ettei tartte ressata. No ehkä vähän. Taian vielä laittaa innovaten takasin ettei tartte kylmä rinki kepeksissä puotella. Pitää vielä ennen ruottiin tukkeutumista vaihtaa kytkin ja vähän paineita säädellä lisää, ettei jää jalkoihin. Äkäsiä eetekkejä kuitenki remmit savuten yrittämässä viivale, joissa jos jonkunäköstä rikkaa ja pulttia kytkimessä. Jäi tietenki se kamera viimeseltä puuterikeliltä pois niin eipä tullu kuvatuksia eikä videoita.
   
 3. Magilainen

  Magilainen AC F6 146" 04, Winha 32 -72, Lynx 520 -76

  Ei lisättävää :D:D:D
   
  petes88, Jakelfin ja FFoxi tykkäävät tästä.
 4. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Löyty tallin ovelta tämäki keksintö, kausihan alkaa aina sillä että puretaan vehkeet atomeiksi, heitin kuiten ensin puntarille ko vähän jäytäny tuo painokysymys viimesten laittojen jälkeen. Tankki täynnä ja aivan ajokuosissaan 287kg. DSC_1316.JPG
  Starttihan se pitää leväyttää ko hiilet vissiin loppu. On näissä näemmä vikaa vaikka kuinka. Kunhan ei nyt osuis rälläkkä eturunkoon ettei lähe aivan lapasesta taas...
   
  niemikorpi, FFoxi ja Turskaa tykkäävät tästä.
 5. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Kaivelin ekan setupin painon ja se oli täyellä tankilla varusteineen 299kg. Juu, kuuntelen joskus heviä. Eli rapea 10kg on jääny modauksien myötä välille. Orkkishan painaa ajokunnossa sen hipsun yli 300kg että siitä on tultu vähän alaspäin. No se siitä, pitää käyttää startti pöydällä niin näkee samalla etusyylärin kunnon, siellä kun ei oo tilaa ku milli tai kaks.
   
  paikkari tykkää tästä.
 6. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Jaa jokavuotinen starttijumppa alkaa olla selätetty. Sielähän oli toinen magneetti vissiin kiimoissaan toisen selkään hypänny ja tietenki oli koko höskä jumurissa sen jälkeen. Lähtihän tuo liinalla kytkimestä nykäsemällä käyntiin ja tuliki samalla ajeltua keväisiä sorateitä sopivasti kärrylle takasin, että kusiuuet totaltekin rauat ei enää ole ihan kusiuuet. Tulipahan nähtyä turboki eka kertaa punasena ko pimiässä jähyttelin masiinaa sielä mettätien penkalla, saatto siinä kuskiki olla vähän lämpimänä, jos oikein muistan. Risuki löi pimiässä nokkaan ja oli kirsuki punasena. Harmitti. Eipä raskinu reittiä pitkin lätkytellä takasin ko oli sillon niin vesikoilla jo jängät, tiä vaikka olis virtaki loppunu keskele ei mitään ja pillaantunu koko keksintö sinne jänkään. Näyttästi sillon että olis virtaki vähissä niin arvelin että se laukes kiinanstaattori ja oli akun syöny tyhjäksi niin näppäsin valojohot pois ja toisen bensapumpun että pääsee ainaki ajamalla johonkipäin. Sillä se pimiä oli pimiämpää ko tavallisesti. Samalla se nyt vaihtu tuoreempi staattori ja sen vaatima isompi vauhtipyörä. Jos nyt ei käryäis niin helposti käämit. No samalla lähti autotune mäkeen ku sitä ei enää tarvi, alkaa olla muuan kymmentä peruskarttaa modattavana, niistä jokseenki alkanu jo suunta löytyyn. Innovaten mtx seosmittari takasin, modasin tellingin samalla ettei se ole tangossa enää tiellä. Tommosen tuninkitellingin löysin ja siitä leikkelin sopivan palasen. Pari niittiä ja vähän puukkoa niin se istahti siihen virtalukon viereen. Samalla heittäs foxit keulaan ko ne ei oo herkät. Oli reilu 20t ajetusta nytrosta niin kai ne vähän on herkistyny, luulisin. Kuulema kevenee niin pitihän se uskoa. Saas nähä mille tämä taas alkaa, nyt on luntaki niin häätyyhän se yks reissu päästä uloski käymään.
   

  Lisätyt liitteet:

  Hemikoo, Turskaa, paikkari ja 2 muut tykkäävät tästä.
 7. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Heh, olipas hauskaa. Meni startin magneettien napaisuudet ilmeisesti eri kohtiin kun purkaessa ei huomannut merkitä niitä, tosin ne lopsahteli millon mihinkin kiinni kun startin aukaisi, seurauksenahan on vain se, että nyt pyörii startti väärinpäin. :D Pura ja kokoa siis kelkka uudelleen että pääsee starttiin taas käsiksi. Eipä hoksinu pyörimissuuntaa katsoa kun ei tullut mieleenkään että tasavirtamoottori pyörii väärinkinpäin vaikka napaisuus on oikeinpäin. :D Alkaa käydä turhan tutuksi vaan tämä homma.. Heikolla hetkellä meinas lähteä tarvikkeesta catin alpakka mukaan, mutta onneksi ei ollut ko. yksilö myynnissä. No virheistä oppii, ainakin sanotaan.
   
  jutila, bavo, paikkari ja 3 muut tykkäävät tästä.
 8. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Startin koppaa tuli käännettyä 90 astetta ja startti pyörii oikeinpäin. Kappas, oli teoria hallussa ja se toimi käytännössäki. Hah! Muutama viikko sitten tuli käytyä ekat ajot taas ja olihan se vähän jännempää taas ko pääsi ahtopelillä vaarankylkeen pelkäämään. Jotenki alko jo toisella reissula se ajaminen sujumaan, pientä hienosäätöä karttaan ja napsu ahtoja ylöspäin. Seokset pysy kurissa ja kelkka jotenki hanskassa, kahvakumi jäi käteen ja vähän jännempää oli ajaminen taas, niinku yleensäkki ilman kumia. Siitä viisastuneena laitoin sen kumin niitillä paikalleen mutta eihän se sielä pysyny, jäi kesken kovimman polariksen kiusaamisen taas kumi käteen ja kelkka kuusen karahkaan kiini. No onneksi se siitä lähti ko vähän heilutti, ei tuotakaan ihan huvikseen nostele. Äänenvaimennin pitää kyllä väsätä, on sitä meteliä ihan tarpeeksi tuossa..
   
 9. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Niin ja todistusainestoa ei tietenkään älyttömästi ole. Tankoonki näpräsin ledituikun jossa on laaja valo, hyvä pusikossa ja näkee sinne mihin on menossa. Pitää kattoa mitä seuraavaksi keksii, puntit ainaki tuossa ensimmäisenä testissä.
   

  Lisätyt liitteet:

  Turskaa ja Hemikoo tykkäävät tästä.
 10. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Kytkinsetit alko löytyyn.


  Pientä säätöä vielä karttaanki ja alkaa maistuun.


  Mattoki antautu. Onneksi löyty uusi heti tilalle niin pääsi taas baanalle. Entinen oli summit t3 162 flexedge, uus on challenger 2,7. Mahtuu paremmin pyöriin, pito pehmeällä about sama kovemmalla tuo uus puree tieten paljon paremmin. Tuli keulittua ääliötä sen verran että etupukin remmitki poikkasi ja likellä ettei menny muutaki, no ajamalla taas kotia.
   

  Lisätyt liitteet:

  jp10 tykkää tästä.
 11. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Jaahas, se jokakeväinen starttijumppa alkoki sillä että toisesta nytrosta otettiin startti. Nyt se pitäs vielä survoa tähän rojektiin. Alko vähän suivauttaan ko yks kaks ei taaskaan startti jaksa ko hippasen inahtaa. Lunta piisaa ja yöpakkasia on luvattu, kesälomaki olis päällä, mitäpä sitä muutakaan. No reittipeli räksään tässä muovialustaa asentelen ensin että on backuppikelkka valmiina jos ja kun jotain menee pieleen, eipä tartte ainakaan pukkeja kesken kauen hitsailla. Monoalustaa ko käskyttää niin joka reissulta jää lisää halkeamia muistoksi, olkoonki öhlinssiä alla.
   
  Hemikoo ja paikkari tykkäävät tästä.
 12. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Ja kevät meni viimisiin keleihin asti ihan hienosti, ruottiin ei tullu lähettyä kiitos koronan ja työtilanteen, mutta sen eestä tuli kyllä kotimaassa ja ihan siis kotiperällä ajettua. Rxsään tuli Jasonilta ad boivin zx2 ja siihenki tuli pienet säädöt jo haettua. On sitte ihan muikea reitille, monoki oli reitillä ihan mukavan nopea kampe, pohjaamisia sai kyllä varoa, mutta muovialustan kanssa ei paljoa enää pohjailtu ja vauhtiki oli sen mukasta. No se on toinen rojekti se ko tuntuu lähtevän lapasesta..

  No nytrohan tuli laitettua taas iskuun, käyty ajamassa vesirossia kevään viimisillä keleillä, 25 päivä toukokuuta ihan Kemijärven kairassa. Kuusikoissa lunta piisasi mutta jängät alko olla enempi järviä, 21 oli lämmintäki. Etupukin remmit poikkasi vaihteeksi ja ilmeisesti sieltä on jotaki mutkalla ja onhan sielä takapukissa väljääki että oisko se syy sielä miksi ne remmit katkeilee laitto sinne mitä vain. No liinoilla ja pikku äherryksellä taas matkaan ja vesirossihommiin. Siitä remmien katkeamisesta vähän ahistuneena tuli pyöriteltyä ahtoruuviaki ko lämpimän ja raskaan kelin takia tuntu olevan pollet jo kovin kesälaitumella, ruuvailin aina pari naksua lisää ja sitten alkoki jo tuntuun mukavalta. Piti muuan kilsa käyä vielä vetämässä ääliönä sukset taivasta kohen ko oli taas turbon tuntua ilmassa, 2e liinatki piti telastossa eikä tarttenu palella ko oli niin lämmintä. Tuo uus matto puri ihan mukavasti ja tulihan siinä kapeampana ja hipsun matalempana vähän ketteryyttä lisää, vedessäki se pelasi eikä tullu kurskia jammusta.

  Ens talveksi varmaan alkaa alustajumpat, jos startti pelaa ja loput rovista pysyy taas nipussa... Kesä on kohta onneksi ohitte ja saa veneenki nostaa pois niin joutaa taas harrastaan telavehkeitten kanssa.
   
 13. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Ja kuvia ko ne on kivoja
   

  Lisätyt liitteet:

  jäppinen tykkää tästä.
 14. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Kausihan alotettaan remontilla, no se jäi kuitenki vähäiseksi, alustan takapukkiin pikku muutos ettei pääse takapukin linkku enää ylitte. Alkaa vissiin väsymään koko alusta ko kohta enempi joustoa joka suuntaan ko t-motionissa tai king cabin lehtijousissa. No niistä nissanin jousista tiiä, taitaa kelaki joustaa enempi ko net. Ketjukopasta oli öljyt viety kesän aikana niin pistin sheikki ali hassanin paketista jotaki litkua koteloon ja korkki kiini, se öljykorkki. Ledipolttimot vielä paikalleen ja makkaranpaistoon, hyvä kait sillä oli suorittaa, vähän jäi valojen kantama pieneksi mutta ei se itkettäny. Lunta ei ollu tammikuun alussa nimeksikkään, nyt olis jo vähän hötyä mutta eipä tuota sen vertaa ole että polttelis kairaan(paitsi ruåtsissa).

  Eli pieniltä vaikutti murheet, toinen alustaki olis tontilla mutta vähän joutuu runkoa muokkaileen. Pitää ensin toinen rx laitella iskuun ja yhteen nytroon vähän ylipainetta, sitten vois tuon reittiräksänki ottaa veitten alle ja toinen nytroki kaipais ajatuspajan toteuttavaa osastoa... No katomma mikä sattuu ekana tielle, siitä päivitystä sitten.
   
  bavo tykkää tästä.
 15. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Hyvissä ajoin liikkeellä tälle kaudelle.
   
  Jakelfin tykkää tästä.
 16. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Jokavuotinen kauden alotus vissiin unohtunu, ei tarvinu kyllä mittään muuta alottaa ko avaimesta käyntiin, kaikki litkutki oli omila paikoillaan. Häätyy kuiten rasvailla ja alakaa suksia suunnitteleen ko vanhat alkaa olla likimain puhki. Muuten on aika hyvin säilyny kampe nipussa. Takapukin alalinkun paikkaa piti siirtää reiän verran eemmäs ko nuissa alkaa käyttövälyksiä olla jo reilummin niin pääsee takapukki nurjahtaan yli ja jumiin, sitten vääntyy reaktiotangot ja etupukin remmit menee poikki. Samaa vikaa ollu muissaki enempi ajetuissa ja vähempi rasvatuissa.

  Ahtopaineita pitää hivutella jollaki konstila ko tuo ei nyt oikein skulaa, niinku naapurikunnan Andy sanos. 0,4-0,5bar on ihan liian vähän.. Viime talvena tuli testailtua vahingossa vähän ylipainetta ko hukkiksen jousia testailin, alkaa tuo 1,5 ilmakehää olla pikkusen liikaa vakiomotille. Kuskilla niinki oli hauskaa, pikkasen nakutteli niin pisti vähän miettiin että mitä tässä nyt on niin hauskaa...jäi vielä ehjäksi, tekis mieli männät kattoa.. Ajelin kuitenki lopputalven nuilla matalapaineilla, eikä se sanonu mittään. Keväällä tuntureilla käydessä piti kuiten ketjukoppaa raottaa ja kattoa että kaikki on paikallaan, yks laakeri oli vähän moro niin sen vaihtelin Jasonin kans sielä Björkin parkissa uuteen, hiljeni taas vähemmäksi ne metakat.

  Veiviä ja mäntää pitää tilailla ko saa kämpästä ensin lämmityksen kuntoon, toinen motti oottelis tallissa ja siihen vois iskeä vähän jytympää sisuskalua ettei kaikenmaailman tunarit ja maptunerit mene ohitte molemmilta puolin. Eihän sitä nukkuvaa kapasiteettia piä jättää käyttämättä ja kaikki alle 300hp on turhaa vai miten se oli...:D
   
  T-Cat ja Hemikoo tykkäävät tästä.
 17. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Tässä muutaman vuojen ajellu ilman "turboruuvia" ja onhan se ihan luumu ollukki. Heittelin nuita jousia vähän minne sattuu ja arvoin kivan kiekuran tuone hukkaportin sisäle, siitä kokeilemaan ja mikkään ei muuttunu. No laitoin sinne arpalaatikosta kaks jousta ja eiku toiveikkaana testile. No ehkä aavistuksen muuttu, ei kuiten sanottavasti. No ota ja lähe ettiin jostaki joku ahtopainemittari ja väsää se kiini että näkkee mitä sielä koneeseen menevässä linjassa oikein on...

  IMG_20220126_142415.jpg

  No eihän sielä ollu ku 0.4 maksimi ahdot. Ilmankos vähän luumulta on tuntunukki.

  Piti kyllä samantien raapia pari jäsympää jousta sisäle että alkais jotaki tapahtuunki. Ahtopaine siis jäi juuri hipsun alle sen, missä hukkis lähtee avautuun, sen verran tuo 44mm päästää turbon ohitte ettei ainakaan ahista. 0.5 oli avautumispaine, siihen pakopaine venttilin avuksi niin ahtopaine jäi siis 0.4bar. Ehkä saattoi 0.5 vilahtaa mittarissa, pitää siis vähän säätää vielä..
   
  T-Cat tykkää tästä.
 18. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Eikä mitään eroa ku vaihoin jousta.. Paria jousta kokeilin ja yksistään niillä jäi paineet sinne 0.5bar kieppeille. Kahella jousella meni aina paineet yli kilon. Lyhensin pisintä jousta 10mm ja paineet jäi pikkujousenki kanssa taas juuri ja juuri 0.5, eikä juuri kulkeminen parantunu. Esijännitys oli näemmä se ainoa millä sai paineita ylös. Iso hukkis päästää jo pienellä avautumalla niin paljon ohi että ahdot ei pääse ylös. Kokeillaanpa bleederin kanssa että nouseeko paineet vai onko jotain muuta tiedossa.
   
 19. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Vähän taas ehtiny vettä virrata kemijoessa, vaan tämä se vieläki lähti avaimesta nöyrästi tulille. Viime talvena ehti jonku verran ajeleen mutta ei tainnu tonnia tulla täyteen, remmi ainaki meni ja ilmeisesti se vanha oli ottanu öljyä ku muistaakseni se unohtu paikalleen ku riksun jälkeen pesin kelkan kunnolla.. Uuella remmillä oliki menohaluja eri malliin ja ahtoja nostelin sinne 0,7 tuntumaan niin rupesihan se keulaki keveneen eikä hymykään enää ollu kaukana korvista. Muutama hyvä reissu tuli kuiten kahlottua, ruottiinkaan ei ehtiny niin jäi kilsat aika vähiksi. Keväällä rupesi sen verran voimattomuussavuja pukkaileen että ajelin sitten rx:sällä lopun kevään. Siitäki tuli ihan kaatumatautinen ko heitimmä pikkuveljen rx:sän kapian keulan siihen tuon Pasiolavin kanssa. Eihän sillä enää ajaminen sujunu, vaatinee vähän säveltämistä sekin kampe. No takas tähän vajaapyttyseen, niin ne savut nyt sitte oli sitä luokkaa ettei enää ympärilleen nähny ko käyntiin laitto ja öljyt katosi purkista niinku kaatamalla. No putkestaki sitä tuli ulos asti niin aattelin että olisko se aika vilkasta sinne hyrrän suunnalle että mitähän se on syöny. No ainaki pakosiiven ja kompurassaki oli pientä hipsua, luullakseni jäitä syöny kylmältä puolelta ku joskus meinaa huurtua tuo ilmanotto. Pitää kaivella jostaki osasia että saa ahtimen nippuun tai uusia koko paketti, sillä välin kasailen toista nytroa, meinaa nuo reittikelkat loppua ku kaikissa liikkuvissa kelkoissa alkaa olla nelimetristä mattoa alla.
   
 20. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 PPS - RX1 4100 BD Edition

  Oisko se joku GT2860 tyyppinen rupeli soppeli tämmöseen kiuluun? Kai se pitää kohta veivit tilata tähän koneeseen ettei mee winderit ihan heittämällä ohitte...
   

Suosittele tätä sivua