Projekti polaris 600rr

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä arskak, 10/5/17.

 1. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  Tai josko kuitenkin vaan nostasit tuota etupukin kiinnityspistettä rungossa vähän ylöspäin, niin se ei keikkuis nuan tuon etupukin varassa, telakulma loivenis ja todennäkösesti toisen pyöräparin tarvekkin häviäis antistabbeihin..
   
 2. arskak

  arskak tohelo

  omastamielestä oli mukavan tuntonen tuo alusta nyt mitä kerkes ajelemaan sillä eli jatketaan enstalveen nuilla kiinnityspaikoilla.
  poistetaan vaan nuo ongelmat sitä mitä nyt on havaittu:D saa nähä minkälainen tulee uudesta keulasta kesän aikana se saattaa kuitenki muuttaa suunitelmia alustan kanssa jää nähtäväksi:rolleyes:  moottori puoleen on tullut vähän mietittyä josko pilais sylinterit ja kannen kesänaikana sais vähän tiukemman moottorin ja pakoputkeen pitää käärelaittaa ennen enstalvea nyt huomas jo sen että jäähtyy pakoputki nopeaa tyhjäkäynnillä niin saattaa vähä puutua lähdössä pidemmän tyhjäkäynnin jälkeen toisin kun lyhyen tyhjäkäynnin jälkeen ei sitä ongelmaa ole.
   
 3. scot906

  scot906 Active Member

  Miksi yrittää tehdä pollen parhaastaa patti hakkurista vuoristo poraa. Olis vissii jokune valmiimpi aihio olemassa. Toki ristossa on kovin eturunko. Ei ole tehty lennokki tarpeista
   
 4. arskak

  arskak tohelo

  ulkonäkö miellyttää omaasilmää rr ssä mutta patikonhakkaaminen eioo niin paljoa omaan mieleen ja runkopakettia etsiessä löyty tämän mittasena valmiina ni ostin jatko jalostukseen:D ja jep eturunko pitäs olla aika jämäkkää tekoa:D
   
 5. arskak

  arskak tohelo

  morjensta!
  se alko mesut lähestymmään hetken tuumailun tuloksena laskettiinkin jo 1+1 on että mullahan on perkeles kelkka vielä kokonaan riisuttuna ja pahoinpideltynä varaston perälläo_O kevään/kesän
  alun suunitelmat "pienistä" muutoksista palasi mieleen kun runkoa kävin katselemassa:D
  tilannehhan on taas se että kelkka on palasina ympäri tallia. nyt runko nostettuna maasta ylös ja purettuna siihen pisteeseen että voipi alkaa suunnitelemaan kaikkea uutta ja hienoa. alkuperäiset astinlaudat sai lähteä pois uusientieltä samalla suunnitellaan uudet runkovahvikkeet takapukin kiinnitys pisteeseen samalla ytitetään jykevöittää telatunnelia muualtakin.
  IMG_20181101_145725.jpg

  Uusien astinlautojen suunnittelu lähti käyntiin samalla kun kaverin rmk assaultista irroiteltiin vanhat laudat pois ja sain käteeni sen vanhan sivuputken:D
  sai vähän jo pääkopassa hahmoteltua minkälaista lähetään askartelemaan ohessa muuttama kuva kun sivuputki rr:n kyljessä
  IMG_20181102_144011.jpg IMG_20181102_143306.jpg
  pituuden pähkäilyä luvassa todennäkösesti teen niin että astinlaudan takapää lähtee nousemaan penkin takaosan kohdalla kuten ylemmässä kuvassa on.
  putkesta aletaan astinlaudat vääntämään mutta vielä on hakusessa vähän mistä materiaalista ne aletaan touhuamaan.
  uudet astinlaudat tulee olemaan hippusen korkeammalla mitä alkuperäiseto_O

  saapa nähä tulleeko tästä taaskaan muutako sanomista mutta yritetään nyt ainakin jotain pahennusta saada aikaseksi:D

  moottoriin ei näillä näkymin ole tulossa hirveämmin muutoksia mahdollisesti pientä kannen höyläämisä. tällä hetkellä moottori auki kun tarkasteltiin mahdollisia tuhoja pienehkön lämpöleikkaamisen seurauksena mikä kävi viimetalvena ekalla testireissulla termostaatin sanoessa sopimuksensa irti:D ei mitään silmin tai sormin havaittavia vikoja onneksi.

  eiköhän tää taas tästä lähde päivitellään kun saatu lisää tuhoa aikaiseksi:D
   

Suosittele tätä sivua