Polaris 850 Patriot Axys Switchback Assault 144" 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Polaris Janne, 10/9/18.

 1. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Mulla näyttää olevan vielä ihan kivasti jäljellä paloja 2800km jälkeenkin IMG_20190307_085337.jpg
   
 2. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Juu, en minäkään usko, että palat alta tonnissa menee vaihtokuntoon, joko niitä ei ole ollut tehtaalta tullessaan tai "viilattu linssiin" huollossa, mutta ei niitä normisti ajamalla saa kulutettua mitenkään.
   
 3. kiulu

  kiulu Member

  No empä mä tänne valehtelemaan oo tullu ja tuskin kusettavat tutussa firmassa. Jarrulevyssä näyttää olevan jälkiä. Ens viikoksi lappiin ajamaan niin näkee että oliko paloissa vika vai kuskissa.
   
  FFoxi tykkää tästä.
 4. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Simmautin iskarit pehmeämmiksi ja nyt tuntuu mukavammalta alustalta.

  On se kumma, kun ei tehtaan säädöt koskaan ole näissä laitteissa hyvät vaikka kuinka uskottelee, että kyllä Insinööri tietää ja testikuskit testaa, mutta paskoja säätöjä tekevät hyvään kelkkaan. Vaikka olisi Ameriikassa tasaisemmat baanat ja äärimmäisen kovat nopeudet, niin en siltikään ymmärrä, miksi tekevät nämä kivireeksi.
   
 5. perttuni

  perttuni AC XF800 2012

  minusta esim. Catin puolella iskarien simmiongelmat on yleensä ollut sellaisia, että ei kanna mutta on silti kivireki. Osaava iskariseppä on kyllä aina saanut iskareihin lisää mukavuutta ja silti kantavuutta, mutta nuo ei tietenkään pikkuiskarissa ole koskaan ihan optimaalisella tasolla.
   
 6. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Mikä näissä Jenkkimerkeissä on kun molemmissa on kokoajan tuollaista ongelmaa, kanukissa ja suomalaisessa ei niinkään...
   
 7. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

Suosittele tätä sivua