Polaris 850 Patriot ongelmat, ominaisuudet, päivitykset, parannukset

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä andyman, 2/2/19.

 1. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja ylipainopiano mtx 153" -20

  Ei mullekkaan huollossa maininneet kertaakaan mutta tapana tutkia itsekkin kelkkaa niin huomasin kuinka kumi oli sulanut ja mureni kun sitä hieman puristeli.

  Samoin huomasin että vesiletku hankaantuu puhki tps anturin kotelon kulmaan jos sille ei tee mitään. Tämä pelasti varmasti yhden keskeytyneen päivän.
   
 2. numero

  numero Member

  Niinhän tuo kaaos alkoi sitten vilkuttelemaan moottorivaloa 10 51 koodilla. Ja huomashan tuon kaasun takertelustakin, pois sentään pääsi mettästä. Noh, saavat ensihuollon yhteydessä tutkia mistä kiikastaa.
   
 3. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Kiitti vinkistä. Pitääpä seurata tuota. Tosin vasta 340km päästellyt tällä uudella.
   
 4. kiulu

  kiulu Member

  Eilen rupes rötäämään täydellä kaasulla, sain nilkutettua mettästä mökille. Tänään testeriin ja ei lähtenyt enää käyntiin. Tuloksena bensapumppu pimiänä...
   
 5. Pollemies1969

  Pollemies1969 kyl se siitä viimex meni =P

  Jatkoa.... nyt paukuteltu 1600 km (2020 assaulttia 850) ei mitään vikaa missään vieläkään.....jätin huoltoon ku ohjekirja sanoo niin:)
  Toivottavasti saatte pollet kuntoon ja nauttimaan ajamisesta. Turvallisia kilometrejä kaikille! Itse en kyllä voi moittia huonoksi, en sitte millään.....
   
  Polaris Janne ja FFoxi tykkäävät tästä.
 6. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  800 km 850 -20 Assaultilla ajettu. Herkemmän oloinen moottoriltaan kuin 850 -19 XCR (ei tietääkseni päivityksiä tehty). Kerran tuo uusi jäänyt mokeltamaan kaasua painettaessa. Muutamalla pumpulla heräs ja sen jälkeen ei ongelmia. Keli nollan pinnassa. -19 patriotissa ei ollut mitään ongelmia 2500 km aikana. Paitsi (turha) pelko, että koska se laukee.

  edit: Tulipas kirjoitettua kukkua -19 Patriotin ongelmattomuudesta. 800 huoltoon lähteissä katosi kipinä vallan kärryyn laitossa. Osui nii onnelliseen kohtaan ettei edes muistanut koko episodia. Kipinää haettiinkin sitten huollossa muutama päivä. Lopulta vika oli, että kipinälle ei tullut kampuralta (hall anturi vai mikä?) laikaan ajoitusta.
   
  Viimeksi muokattu: 6/1/20
  Pollemies1969, jms1601 ja FFoxi tykkäävät tästä.
 7. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Mulla on jo 4000km takana vuoden 2019 Assault Patriootilla ja ei ole "detti" häiriötä isompaa ongelmaa ollut. Tuostakaan ei ole sen suuremmin hätääntyä, kun sammuttaa kelkan ja starttaa uudestaan on täydet vedot pelissä taas. Turhaan olen kantanut varatulppia yms remmiä mukana. Niin ja on se kelkka saanut mailaa, kaasupohjassa on ajettu ja runtua annettu, eli ei sitä pumpulissa ole pidetty.
   
  Pistin ja BABLO tykkäävät tästä.
 8. 4moped

  4moped Well-Known Member

  Nyt 600km kiusattu uutta 2020 vaihtokonetta, XCR. Ongelmitta pelannut ja pirteämpi kuin entinen -19 kone.
   
 9. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Hyvä että pelaa:)
  Tuota minä vain mietiskelin että mistä sen muistaa/todentaa että miten pirteä se orkkis kone oli, persedynolla pitkä muisti?
   
  Viable, Jakke_ ja F3 tykkäävät tästä.
 10. 4moped

  4moped Well-Known Member

  Persdynolla, nooh... pirteys on tuossa 50-70km/h alueella verrattuna edelliseen. Toki tuntuu maistuvan bensa tällekin koneelle omalla ajolla reitillä sen 25l +-4l.
   
 11. kikoske

  kikoske Pro rmk 850

  Tarkistin tänään tuon letkun ja olihan se hankaantunut oikein jonkin verran. Kiitoksia vinkistä!:)
   
 12. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja ylipainopiano mtx 153" -20

  Niimpä, vielä kun muutkin sen hoksaisi niin säästyisivät ikävältä keskeytykseltä. Tuosta pitäisi tehdä korjauskehoitus huoltoon.
   
  Viable ja möykkä tykkäävät tästä.
 13. Kattilakuski

  Kattilakuski Well-Known Member

  Alle 500km alkoi itsellä 2020-mallin uudella lämpöanturilla heitteleen lämmöt, mutta vika oli ilmeisesti johdon pätkässä anturin ja seuraavan liittimen välillä. Kilsoja tosin 0.1km "remontin jälkeen", joten saa nähdä.

  Onko porukka ajellu 95 bentsiinillä tällä motilla? Etanolikartalla? Ei näytä joka puolella olevan 98:ia tarjolla, eikä kehtais ajaa satoja kilsoja autolla bensan perässä.. :cool:
   
 14. Kattilakuski

  Kattilakuski Well-Known Member

  Hyvällä alulla 800km ajetussa jo.. kannattaa kyllä yrittää jollain suojata, kiitos vinkistä :)
   
 15. Viable

  Viable 850 Pro Rmk 155. -20

  Mmm. Onko tuota samaa kulumista letkussa havaittavissa myös -20 mallissa. En oikeen ehkä osannut oikeasta kohin kattoa, en ainakaan huomannu että olis kulunut/ vastais johki. 500km ajettu.
   
 16. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja ylipainopiano mtx 153" -20


  Ei ole tietoa -20:stä, vaatii melkeen letkun irroituksen että näkee kunnolla. Äänenvaimentimen kun irroittaa niin näkee bensaletkuun hankaantumisen mutta tps kotelon aiheuttaman hankaantumisen havaitseminen vaikeempaa.
   
  Viable tykkää tästä.
 17. Hesba

  Hesba Polaris Finland missioner

  Näkee sen -20 modelista äänenvaimentajan irrottamalla ja hankaa se. Mulla oli lisänä sama letku hangannu nopeusanturin johtoon, molemmista jäljet. Laitoin nipparilla kiinni niin ei pitäis enää päästä hankaamaan.
   
  Viable tykkää tästä.
 18. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Minulla alkoi eilen -20 moottorin lämpömittari sekoilemaan. Lukemat hyppi minne sattuu ja suurimman osan ajasta taulussa luki cold engine. Kohtuudella kulki kuitenkin että pääsi pois. Minkähän Kiina anturin ne on tähän laittaneet kun muillakin on ilmeisesti ollut ongelmia.
   
  Viimeksi muokattu: 19/1/20
 19. Pitkäpätkä

  Pitkäpätkä Polaris

  Mulla vaihdettiin antura viimeviikolla ja nyt pelaa , tarpeeksi kauan kun seilaa nuo lämmöt niin näyttää myös moottorin vikavaloa
   
 20. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Minusta oma ei ole toiminut kunnolla milloinkaan. Lämpimänä saa sahata käyntiin ja joskus ei jaksa käydä tyhjäkäyntiä. Toivottavasti nuo kaikki tulee kuntoon tuolla anturin vaihdolla.
   

Suosittele tätä sivua