Polaris 850 Patriot ongelmat, ominaisuudet, päivitykset, parannukset

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä andyman, 2/2/19.

 1. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Nyt alkanut tippua kokemuksia Norjasta että Ruotsista kokemuksia 850 Pollen precision efin softasta. Ei enää kuulemma tulppa/det-ongelmia, parempi kaasunvaste ja enemmän tehoa koko rekisterissä. Siinä voisi olla aika monelle vakiosoftan kanssa tuskailevalle ratkaisu... ainakin tähän asti pelkästään positiivista palautetta tullut.
   
  jussi 77, Pistin, Viable ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 2. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  2FAE8C79-8828-4523-AA64-8375D0F8F890.jpeg E39379E1-7E1B-4762-878E-AAB974FA6502.jpeg 1F109F0C-96E3-424A-8EB3-E3CA156452F2.jpeg 90D9B19F-1259-46A0-87AB-BF5EDF2AE2A8.jpeg


  Tutuissa kohdissa hankaumat. 800 ajettu 2020 patriot assault.
   
  Viimeksi muokattu: 8/3/20
 3. MattiM

  MattiM SKS 850 146

  2019 mallin Patriot se oli joka oli oksentanut nesteet. Olikohan assault muistaakseni. Näkyy vuosimalli muoveista ja kommenteista.

  Eli siinä se tais mennä se ainutkin hajonnut 20-malli? o_O
   
 4. Alvii

  Alvii AXYS PRO

  Onko minkä hintanen tuo softa ja missä hinnoissa pyörii? Kuka niitä myy/asentaa? Omasta keijjoksesta loppu ne vähäset det ongelmat kun sai voimalinjan kuntoon ja tulppia tuo ei ole syöny ainuttakaan. Valio yksilö:D
   
 5. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Hinnoista en tiedä tarkkaan, 550-600e taitaa olla stage1 softat... hintaa toki on mutta toisaalta se on puolet jostain putkistoista mitkä suunnilleen lupaa samantyyppisiä tehohyötyjä. Tänäpäivänä valmistajia sitoo kuitenkin tiukat päästömääräykset, niin näille softauksille alkaa olla todenteolla markkinoita nyt. Kauppiaita alkaa olla nyt pikkuhiljaa Suomessakin, tuolta precisionin sivuilta löytää ajantasaisen listan. Ja silleenhän tuo on helppoa että vaikka ei dealeria kovin lähellä olisikaan, niin riittää kun lähettää pelkun ecu:n niin se riittää eikä tarvitse välttämättä koko kelkkaa kiikuttaa paikanpäälle.
   
 6. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Kytköksiä firmaan kun tälläistä tietoa löytyy?
   
 7. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Ja mitähän se sulle tai meille kuuluu?
   
  ///AJS, möykkä, ruupanen ja 12 muut tykkäävät tästä.
 8. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Sen verran tulee taas mainosta pariinkin topikkiin, että kuuluisko nämä tuonne yritys nurkkaukseen?
   
 9. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Voi jeesuksen helevetti.. heitä jo päsmäröimästä..
   
  Kortelaine, Viable, möykkä ja 4 muut tykkäävät tästä.
 10. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Tuolla on muutama firma, jotka hoitaa mainonnansa esimerkillisesti. http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?forums/yritysnurkkaus.33/ Esim. Blingfactory tästä erittäin hyvä esimerkki. Parituhatta viestiä ja satasivua hyvää asiaa tuotteista. Homma toimii reilusti, eikä tarvi edustajien täällä normipulliaisten keskuudessa mainostaa.

  Edustuskuskit ja muut markkinamiehet saisivat laittaa profiiliinsa selvästi näkymään mitä tahoa edustavat ja kenen etua ajavat. Aika paljon tulee mainontaa eri tuotteille täällä keskustelujen lomassa. Esim. DRT tästä esimerkki viime vuosilta. Eihän mainonnassa mitään pahaa ole, kunhan homman tarkoitus on lukijalle selvänä, eikä mainoksia ole ripoteltu muun keskustelun lomaan. Aina kuitenkin mennään oman tuotteen etu edellä näissä jutuissa ja lukijan olisi reilua tietää, milloin kyseessä on mainos ja milloin ulkopuolisen puolueeton kommentti asiaan.
   
  Jannne tykkää tästä.
 11. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Ihan helevetin kätevä laittaa jokaiset "Yritys" vinkkaukset tuonne nurkkaukseen , menis puolet ohi! Eipä tule palijo sitä vilkuiltua!
  Varmaan tästäki sai moni vinkkiä jos tuommosta päivitystä haluaa.. joten lopetetaan ko tyhyjä nillittäminen .. kiitos ja hei.!
   
  Kortelaine, Pihevi ja vetkulilm tykkäävät tästä.
 12. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Viime kelkkamessuilla tutustuin ko. firman omistajaan/perustajaan, asiallinen kaveri kaikenkaikkiaan. Mutta yhteistyökuvioita heidän kanssaan minulla ei ole. Pollea tai cattiakaan minulla ei enää muutamaan vuoteen ole ollut, mutta kavereilla ja tutuilla niitä löytyy ja ajattelin nyt jakaa tätä tietoa arvon kanssaharrastajille kun kuitenkin tietää mitä ongelmia porukalla on ollut noiden orkkissoftien kanssa. Heitä nyt vaan ei auta vaikka kuinka sinä hehkuttaisit omaa kelkkaasi täällä.
   
  Golfster, ///AJS, möykkä ja 13 muut tykkäävät tästä.
 13. Pitkäpätkä

  Pitkäpätkä Polaris

  Eiköhän nuo ohjelmointi uutiset ole juuri tähän keskusteluun kuuluvia , jokainen voi itte päättää tartteeko mutta onpahan joku asian tuonut julki että parempi ohjelmointi on rahalla saatavana
   
  möykkä, Pihevi, M.E.A ja 4 muut tykkäävät tästä.
 14. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Se on hyvä vaan että keskustelujen seassa mainitaan ja vaikka mainostetaankin alan tuotteita, eikö tämä tiedon jakamista varten oo tämmönen foorumi?

  Osalla pitää nyt vaan saada nillittää joka asiasta.
   
  möykkä, Mika_R, Hemikoo ja 3 muut tykkäävät tästä.
 15. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Hyvä homma että näistä kerrotaan täälä
   
 16. BlackJack

  BlackJack Well-Known Member

  Uusin orggissofta on nyt toiminut moitteetta kohta 1000km. Suosittelen päivittämään mikäli on ollut ongelmia.
   
 17. jms1601

  jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

 18. MikkoH

  MikkoH Assault

  Joo, ei ollu mullakaan nuita hankaumia.
   
 19. jms1601

  jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

  Tänään kelkkaa sulatellut tallissa ja tutkinut sitä nyt vähän paremmalla ajalla ekaa kertaa tälle talvea. Ajettu noin 1 tkm ja nyt talvilomalla pääsi ekaa kertaa oikeasti testaan patikossa. Samat ongelmat näyttää säätöjen kans olevan kun edellisen kanssa. Auraukset päin peetä (suositus 3mm, mitattu 25mm), jousien esijännitykset sinnepäin tehtaan asetuksista, maton suuntaus kutakuinki ok, mutta pitää tarkistaa vielä matto suhteessa suksiin kun auraukset säätää. Suurin ongelma patikossa, että nakkelee perää jarrutuksissa ja joskus tasakaasullakin (johtunee liiasta aurauksesta ja etupukin jousen liiallisesta esijännityksestä) sekä nostaa sisä suksea mutkista kiihdyttäessä. Lisäksi patikossa tuntu kun olis vieterin päällä istunut.
  Pitänee säädellä arvoja kohdalleen ja käydä vielä testaileen miten ajettavuus muuttuu jos vaan sopiva rako tulee, että lumille vielä pääsee.

  Mutta on se kumma miksei noita saada oikeisiin arvoihin jo linjalta lähtiessä? Auraukset, esijännitykset, linjaukset... klikkerit nyt oli kutakuinki kuten ohjekirja sanoo. Edellisessä oli maton suuntauski päin peetä, jonka huomas jo siinä kun matto otti tunnelin toiseen laitaan kiinni patikossa. No onneks kaikki on säädettävissä, mutta näyttää tuo Amerikan suurpiirteisyys kaikessa olevan vakio.
   
 20. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Paisuntasäiliöltä lähtevä pieni letku lienee se kriittisin noiden nirhaumien suhteen. Omaa kun tutkailin niin näytti ihan siltä kuin siinä letkussa olisi yksi aivan tarpeeton mutka jolla letkun suunta on ohjattu aivan väärään suuntaan. Tosin aika herkkiähän noi on lähteen väärään suuntaa ihan vaan letkun muutaman millin pituuden muutoksella. Tai jos on huonosti työnnetty liitoksesta pohjaan.

  Samoin oli omassa Assaultissa suksien suuntaus ihan mitä sattuu. En meinannut edes uskoa mittauksiani ensin alkuun. Ongelma sama, nakkelee. Toki ei kuulu tähän ketjuun muutoin kuin ison maan toleranssien osalta.
   

Suosittele tätä sivua