Polaris Axys 850 sks 146" 2019->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä kaahari, 6/3/18.

 1. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Laitetaanpa tällekin oma, luulisi tulevan suomen mallistoon 18- mallin suuren suosion vuoksi.

  Onkos muita muutoksia kukaan huomannut paitsi tuo mylly?

  Ilmoitettu paino 850 215kg ja 800 210kg, joten jostain on laihtunut. 18-malli kun on 226 kiloa
   
  Viimeksi muokattu: 6/3/18
 2. PteQ

  PteQ Äksy polle

  Näyttää olevan tarjolla tuolla brandtin sivuilla. Olisivat ny kuunnelleet ajajien mielipiteitä ja laittaneet 155:n tankkipenkkiyhdistelmän nii ois menny heti tilaukseen. Vissii tykkäävät tuolla jenkeissä länkisääri asennosta.
  Voimalinja tietysti täysin mysteeri. Painoa toki lisätty 4g per/puntti, mutta mihin lukuun lisäys on tehty? Ja mitkä välitykset tulee skandiversioihin? Kovasti on kysymyksiä, mutta ohesti vielä tietoa.
   
 3. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Eiköhän se aika näytä mitä tuleman pitää, toivottavasti on koeajoja keväällä että pääsis kokeilemaan. Eipä oo itteä hirveesti haitannu tuo penkki kyllä assaultissa. Nuo painot otin jenkkisivuilta, ruottin sivuilla oli erit. Ilmeisesti jenkkisivuilla ei ole sähköstartin tuomaa painoa
   
 4. Zanne81

  Zanne81 Axys Pro rmk 155

  Niin ite ymmärtäisin tuon 4gr lisäyksen juuri siihen punttiin mitä 800 käytettiin missäkin korkeudessa.. eli esim merenpinnan tasoon 10-70->10-74 ja siihen tähän vuoden versioon (joka on yli 600 metriin tarkoitettu) 10-68->10-72 jne..

  Ja välityksethän ei ole kai ikinä ees vaihdelleet skandi- ja jenkkiversioiden välillä eikä ees eri ajokorkeuksien välillä?
   
 5. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Eikö tuossa tekstissä ollu että 6grammaa. Meikäläisen ymmärrys oli jotakuinkin että tuolla uudella jäykemmällä remmillä voidaan käyttää 2 grammaa enemmän painoa +4 grammaa lisää samalla kierrosluvulla =lisää tehoa ulos

  The primary clutch has 6-gram heavier weights than the current 800HO yet has the same suggested full throttle rpm. If you attribute 2 grams of the weight increase to the harder belt, 4 more grams at the same rpm means a lot more power is being made.

  Välitykset ei oo tainnu vaihdella muuten kuin lyhyemmissä malleissa 137-144 mitoissa, jenkeissä pidemmillä välityksillä ja matalammalla harjalla
   
 6. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Mitä sksää kävit ajamassa? Ei kai tuolla kiertueella ees ollu 850 sks ää ollenkaan, vain 800. Ainakin Oulussa oli 850 vaan xcr, pro rmk, assault ja indy
   
 7. Korbimotors

  Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-19 850X summitti 154",

  En ole kyllä edes sanonut että olisin käynyt ajamassa 850 sks. Punaista 850 pro rmk:tä kävin ajamassa ja se oli 66m matolla ja remmivetoinen.
   
 8. Make76

  Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200 & Pro R 120

  Kyllä se sininen/lime oli 850:nen mutta tais olla 800:sen teipit.
   
 9. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Nii en tiiä tarkemmin mitä oli muovien alla. Matto siinä oli ainaki 800 mallin series 5.2 vai mikä se nyt on, 850 tulee ilmeisesti peakilla.
   
 10. KingOnTheRoad

  KingOnTheRoad Polaris sks 155"

  Kyllä se sininen 146" oli 850. Katselin melko tarkasti konehuoneen läpi. Teipit oli vain 800.
  Matto oli demo vehkeessä series ja tuotantomalliin on varmistunut 57 peak, mikä on aika jeba juttu!
   
 11. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Ai miksi peakki on jeba? 64mm on ainaki tuossa mitassa suoraan sanottuna hanurista, kaivaa hulluna ja kesto on mitä on. Hauskahan sillä oli keulia, vaan mihinkään sillä ei päässy kunnon lumilla.
   
  pagi ja Korbimotors tykkäävät tästä.
 12. KingOnTheRoad

  KingOnTheRoad Polaris sks 155"

  Siksi, koska series matto tuossa mitassa on MINUN mielestä lisupaska. Jos tuolla pitää päästä, niin-> RMK..
   
 13. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Jaa, oot testannu ja tässä mitassa? Pidemmässä ei kuulemma niinkään haittaa, toki maku kysymyksiä. Kyllä tuolla assaultin seriesillä menee paremmin ku 64mm peakki, nousee pinnalle paremmin. Series on sks:ä samalla 57 lapulla. Siihen en ota kantaa onko 57 peakki sitten kestävämpi, kuin 64, joka perustuu ihan kokemukseen .
   
 14. KingOnTheRoad

  KingOnTheRoad Polaris sks 155"

  Kyllä ja kyllä. Eikö se tuohon tuleva 57peak ole kuitenkin pehmiämmällä seoksella vrt. 64peak? Pitkiasä seriesin matot toimii, mutta turhan liukas lyhyempänä.
   
 15. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Ei sillä pehmeydellä ole sinänsä merkitystä, peakissa se kuvio rikkoo sen lumen pinnan eikä pyri nousemaan hangen päälle.. mutta nähtäväksi jää miten on .
   
 16. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  Ite olen peakin 64mm maton käyny täällä vissiin joka topikissa haukkumassa, mutta täytyy sen verran ottaa sanoja takaisin, että kyllä siitä ihan siedettävän sittenkin saa kun etupukkia löyhää ja takapukkia kirii tarpeeksi. Ja kyllähän tuo 155" mittanen on ainakin luja, 2000km tullut nyt ruovitettua sitä maata vasten ja yhtään lappua ei puutu.
   
 17. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Eikö ne alkupään kovat 64mm peakit hajonnu ja ne uudemmat pehmeämmät kestäneet?
   
 18. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Itellä oli se kauttaaltaan kova. Pehmeämpi tapaus muuttui vaan reunalapuista pehmeämmälle seokselle muistaakseni. Siinä tarvi se yks lappu revetä niin pikkuhiljaa lähti siipale seuraavaan reunasta ja kohta oli ihan kaput koko paska.
   
 19. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Lueppa uus mk lehti. Voihan sitä sillä peakilla tieten kiinaan vaikka kaivaa..
   
 20. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Nyt en halua välttämättä lähteä nostamaan nyrkkiä mutta mk-lehdestä voidaan todeta tosi juttuna että he olivat aikoinaan ajamassa levillä testiä jossa muun muassa oli yhtenä testikelkkana polaris rr. No siinä kävi niin että että kukaan muu kuin mk-lehden toimittaja ei saanut ajaa tuolla kelkalla ja polaris oli testin mukaan huonoin kelkka. Että silleen...
  Tunnen yhden kuka oli testi porukassa mukana ja kertoi jutun. Minä en ainakaan luota yhteenkään testiin joka jossain lehdessä julkaistaan. Se on niin että se pitää itse päästä kokeilemaan. Ja siltikin toinen tykkää naapurin timmistä blondista ja toinen sen lihavasta tummatukkaisesta isosiskosta...
   

Suosittele tätä sivua