ProCross XF 2012 ---> (kaikki mallisarjat)

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 13/11/11.

 1. tokai

  tokai Active Member

  Mikähän se asevelihinta ois?
   
 2. pezq^

  pezq^ 162HCevo & foxi

  Sulla pitäs selvittää onko sökö se entinen.
  Laita yvtä jos iskee tosi tarve.
   
 3. tokai

  tokai Active Member

  Staattorilta näyttää olevan johto tinauksesta poikki
   
 4. pezq^

  pezq^ 162HCevo & foxi

  Saatko korjattua?
   
 5. tokai

  tokai Active Member

  Joo nyt pelaa. IMG-20190226-WA0010.jpeg
   
 6. pezq^

  pezq^ 162HCevo & foxi

 7. KingOnTheRoad

  KingOnTheRoad Polaris sks 155"

  Mulla taas vaihteeksi ongelmia tuon oman 800 xf:n kanssa. Tänään laitoin käyntiin ja n. 1min kuluttua sammui ja ei lähtenyt käyntiin uudestaan. Bensa alkoi haisemaan ja löi putkeen vain. Tuntia myöhemmin lähti käyntiin kun pietti kaasua vähän kaverina ja nyt pelaa ihan ok. Taitaa staattori jo juonia?

  Ja toinen ongelma, se puuttuva teho. Tilasin bensan imuletkun tankilta eka ufolle, ja saan sen lähiaikoina. Elikkä mäen alta hanat auki ja 8000 kiertää, n. Puolen minuutin jälkeen meno onkin 550f luokkaa ja kiertää 7200-7400. Onko noissa jotakin suodattimia bensalinjoissa? En ainakaan kuvista löydä.
  Ja olen ihan kaikki paikat tarkistanut, säätänyt ja kokeillut, paitsi staattorin ja bensan imuletkun, mutta ei vain vetoa löydy. Ku ei kai tuo noin laiska voi vain olla?
  -Jussi-
   
 8. Kojontti

  Kojontti Piiptek x-rs rsmod, Rave SC puolikas

  Meillä vähän vastaavaa, hyytyy vaan lopulta täysin. Bensapumppu epäilyksen alla.
   
 9. PetriR

  PetriR AC XF8000 mountain mod

  Itellä kans kierrokset kävi 8000rpm ja tippu johonki 7000rpm, kytkimen ja varin jouset pistin uusiin ja taas kiertää... Kytkimen jousi oli painahtunu 3mm ja varin jousi melkein 6mm. Ollu myös vikaa jarruvalojen johdoissa kun menee oikoseen niin ei aukee pakoaukon säätimet kunnolla...
   
 10. Yamkam

  Yamkam AC XF -13

  Toisen kääntöpyörän laakeri hajos, en tiiä miten kauan on ollu pois pelistä, mutta lienee viisainta jättää viimesen ajopäivän ajot Ylläksellä ajamatta. Kaippa noita pyöriä on jälleenmyyjillä hyllyssä. 10tkm mittarissa, niin alkaa tuolla alustassa paukkuun osa jos toinenkin.
   
 11. Mikki80

  Mikki80 Well-Known Member

  XF8000 -14 vm. ohjaus tuntuu ihan helkkarin raskaalta ( ainakin kun vertaa -07 ja -18 mallin Brp laitteisiin ). Eli onko siellä suksipaineet päin helvettiä vai mikä? Kavensin keulan 38” ja iskarit holkitettiin? Varmaan tämäkin asia selitetty jo moneen kertaan mutta jos joku jaksaisi nopeasti vielä kerrata:)
   
 12. Kafuusti

  Kafuusti 19vm Hardcore kattila

  Mulla ainaki ko holkitettiin 38"keulalle ne vakiomitan kepit, niin nehän jää pidemmäksi ko vakio ämmän kepit. Eli keula on korkeampi, mulla oli etupukin rajoitin remmi alimmassa asennossa että suksipainetta on vähempi, ei ollu minusta raskasta kääntää, suksina oli bladet.
   
 13. Nykänen

  Nykänen Well-Known Member

  Ei joku kehtais mitata telaston etupukin ala kiinnityksen ja etupukin iskarin alakiinnityksen väliä Pultin keskeltä keskelle?
  Mieluusti 141 hc mallista
   

Suosittele tätä sivua