SledStore.fi

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä FFoxi, 22/6/20.

 1. FFoxi

  FFoxi Khaos, Ski-Doo Renegade & 5900 LTS -91

  Täältä on tullut väliin tavaraa tilattua ja tilasinpa taas. Vaimolle ja itselle hanskat, sekä vettähylkivän repun. Yhteissummaan reilu satku, eli ilmainen toimitus. Muuten hyvä, mutta Jethwear Pow hanskoissa oli sellainen vika, että sisällys oli tuhannen myttyrällä ja ei sinne kättä saanut ollenkaan vaikka kuinka kolme ihmistä yritti. Sormista oli sisukset karanneet ja miten lie olivat sellaiseen solmuun menneetkiin. No eipä mitään näitähän sattuu tekevälle, yhteydenotto liikkeeseen ja kauhean vänkäämisen ja kuvien lähettelyn jälkeen suostuivat tekemään asiasta reklamaation. Kovin vaikea oli ymmärtää miksi en saa kunnon kuvaa otettua rikkinäisestä kohdasta tuotetta. Sinne hanskan sisään onkin helppo kamera työntää, kun edes lapsi ei saanut kättä sisään. Pelkkä palautushan tänne puljuun maksaa 9.99€ ja vaihtohanskoja ei ollut sopivia tarjolla, eikä kehtaa tyhjää mitään krääsää ostaa kaappeihin.

  Homman kestäessä pyysin laittamaan eräpäivän umpeutuessa laskun jäihin tai korjaamaan sen. Ei onnistu. Hoida itse ongelma Klarnan kanssa tai maksa lasku. Sinnehän taas olikin ilo soitella 30min jonotukseen. Reilun kolmen viikon ja 12 sähköpostin jälkeen saatiin homma viimein selväksi. Korjattu lasku tuli ja siihen oli tietenkin lisätty toimituskulut. Tottakai tästä vielä maksaakin pitää lisää. Melkoisen hankalaksi oli homma tehty ja jäi vielä asiakkaan vastuulle kantaa kulut tästä paskasta. En ole kyllä tälläistä palvelua saanut ennen kokea ja reklamaatiot, sekä palautukset on aina hoituneet paketin postiin viemisen vaivalla ilman kuluja.


  Lupasin SledStorelle ilmaisen mainoksen tästä kokemuksesta rustailla ja laittaa kyllä miettimään muuta ostopaikkaa, kun seuraavan kerran jotain tarvii. IMG_20200531_173932.jpg
   
  ruiseri, M.E.A ja pezq^ tykkäävät tästä.
 2. Hentte

  Hentte M8000 153/162 -19, AC 600 Snowcross

  Aika kuraahan nuo suurinosa tavaroista on mitä tuolla myydään mutta eipä nuilla hinnoilla suuria voi odottaa. En ole kuin kerran asioinu tuolla ja siitä palvelusta jäi kyllä pelkkää positiivista. Pari osaa puuttui kelkan huoltotasosta jotka ei kylläkään käyttöä haitanneet niin laitoin viestiä ja viikon päästä postimies toimitti uuden nostimen eikä vanhaa tarvinnut edes palauttaa.
   
  Mika_R tykkää tästä.
 3. Tomppa82

  Tomppa82 Well-Known Member

  Pariin otteeseen sledstoresta (/24mx:ltä) tilannut (nämähän ovat samaa firmaa, prätkäosat vaan 24mx-sivustolta ja kelkkaosat sledstore-sivustolta) ja ei ole vielä valittamista ollu. Tosin ei ole vielä tullut reklamaatio aihetta..

  Ko. firman tuotteiden halpuudesta voidaan olla montaa mieltä, ei minun mielestä mikään kovin halpa verrattuna muihin liikkeisiin, ei tosin se kallein mahdollinen, mutta ei aina se halvinkaan. Toki joitain tuotteita halvallakin, mutta aika paljon sellaisiakin, joiden hinta vain hieman alle yleisen keskitason omien vertailujen perusteella.
   
 4. Janne.mikael

  Janne.mikael Well-Known Member

  Kirjotettaan jotain omiakin kokemuksia eli crossiin tuli katteet 24mx eivät olleetkaan käypäiset ja tein palautuksen. Ensin ei kuukauteen kuulunut mitään vaikka parin vk sisällä piti rahat olla takaisin tilillä laitoin sähköpostia virmaan. Sitten rupesivat vänkäämään että he ovat asian kyllä hoitaneet että sinun pitää klarnaan olla yhteydessä. postikuluja 10€ palautuksesta ja rahoja sai ootella takaisin yli 2kk eikä 3viikkoa. Kiinan kuraa kaikki järkihintaiset tuoteet ko putiikissa
   
 5. LRacing

  LRacing Well-Known Member

  MX24 tilaamani jarrupalat menivät endurossa alle kahden tunnin radoille asti ja niitä oli erikseen mainostettu kulutusta kestävänä sintteri palana. No tein niistä reklamaation(hinta n 10€) ja vastaus tuli viikon päästä rahoineen että hyvitämme ne takaisin. Eli minun tapauksessa kyllä homma toimi 10/10. 10€ nyt sama mihin sen työntää mutta ihan kuraa ei kannata kuitenkaan tarjota ja siksi tein reklamaation niin voivat reagoida asiaan toimittajan kanssa.
   
 6. Somppi

  Somppi 153" BTX Winderi -20 Xtrim RE 800 -17, RE 600 -14

  Klarna tais olla ainut tapa miten sain pankkikortilla maksettua ja oli viimenen kerta kun klarnan/sledstoren kans mitään asioin. Ostin niskatuen 270e ja ekana koitin maksaa pankkikortilla ja kaikki meni niin kauan hyvin että palattua sledstoren sivuille tuli ilmotus maksu epäonnistui, sitten ohjautu sivulle missä oli uudestaan maksuvaihtoehdot ja lainasin sitten isän luottokorttia että sai maksettua. Siinä sitten seuraavalla viikolla aloin ihmetellä mihin oli rahaa niin paljon mennyt ja huomasin että klarnalle oli tuo summa lähtenyt tililtä vaikka ilmotti epäonnistumista, heti viestiä ja screenshotti mukaan sledstoreen ja sieltä tuli vastaus: Klarna hoitaa meidän maksupalvelut ole yhteydessä sinne.
  Klarnalle ei puhelnnumeroon vastattu chätti ei toiminut eikä sähköpostia löytynyt. Jätin sitten viestipyynnön ja odottelin viikon vastausta ennenkuin laitoin uuden ja samalla sledstorelle viestin. Siihen taas sama vastaus että he ei tiedä asiasta mitään. Klarnalta sitten tuli parin viikon jälkeen ensimmäisestä viestistä kysely missä asiasta kyseltiin ja kun sitä pari päivää selviteltiin tuli vastaus että raha on menny sledstorelle eikä he sitä hyvitä ilman sledstoren lupaa mutta lupas ite hoitaa sen, sitten oli sledstorelta vastattu että ei he oo maksua tuosta tilauksesta saanu ja mun piti selvittää tilausnumerot ja maksupäivät yms ja lopulta 2.5kk ostosta sain rahat takasin. Ei varmaan olisi ihan niin kauaa odoteltu jos oisin osamaksulla ollu sen verran myöhäs. Sledstore ei kyllä halunnut mitenkään asiakasta auttaa ja viimeiseen asti yritti väittää asiakkaan olevan väärässä.
   
  Janne.mikael tykkää tästä.
 7. Janne.mikael

  Janne.mikael Well-Known Member

  Tähän kokemukseen samaistun vahvasti
   

Suosittele tätä sivua