Venture Multi Purpose - keskustelu

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pexi75, 24/2/11.

  1. Yamahisti-Skidoisti

    Yamahisti-Skidoisti Well-Known Member

    No tänään kävin koeistumassa ja vähän kaupan pihassa kurvailemassa 2007- Multipurposella. Kyllähän se ajoasento on ihan toista luokkaa ku vanhassa Lynxissä. Kovasti malli kiinnostaa, mutta Lynxi pitäisi saada myytyä. Ilmeisesti tuo Liperissä oleva kelkka on sinun? Hienohan se on ja aika uusi mutta hieman liian kallis minun budjettiin. Se tämän päiväinen lähtisi 2500 euron välirahalla. Ylivieskassa Ojan Raudassa myynnissä.
     
    Viimeksi muokattu: 5/12/16
  2. smarkkue

    smarkkue New Member

    Mulla on myös MP on pari ongelmaa:
    Peruutusvaihde ei mene aina päälle ja pois. Kelkalla ajettu 20 000 km. Kun pakki menee päälle niin sen saa pois kun käynnistää uudelleen. Luulen, että vaihteen siirtomoottori toimi mutta vika taitaa olla sähköpuolella.

    Pienemmilä kierroksilla nytkii virhekoodi (84) viittaa kaasuläpän tunnistimeen. Tietääkö kukaan mitä saa sellaisen järkihintaan "marmoritiskillä" 220 €
    varaosakoodi: 8GC-85885-00

    Löytyisikö jostain purkukelkka josta saisi varaosia?
    Siis MP 2007


    onko vinkkejä?
     
    Viimeksi muokattu: 18/3/17
  3. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Kaasuvaijerin välys kannattais katsoo, kuittaa koodit sitten pois.
    tps anturin toiminnan näet sieltä samasta, testauta se sillä ohjelmalla.
    Pakkiongelmasta on täällä kirjoitettu aiemmin, väärällä tiukkuudella oleva hihna tai ketju aiheuttaa vaivaa kun jää kantamaan sitä hammasta.
     
  4. smarkkue

    smarkkue New Member

    Kaasuvaijeri on ok. Virhekoodi tulee kelkan näyttöön minulla ei ole erillistä ohjelmaa. Miten virhekoodi nollataan?
    Onko ketju/hihna yleensä liian löysä vai tiukka jos tuommoinen ongelma esiintyy.
    En löytänyt sitä pakkiongelmakeskustelua.
     
  5. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Kelkan mittariston kautta diagnoosi, ohje löytyy haku toiminnolla.
     
  6. jaspi

    jaspi Member

    hei, 200km ajettu uusi multipurpose, niin pysähtyessä, haisi öljy, tarkastin öljyt niin öljyä oli normaalisti vuotoja ei näkynyt. Minkähänlainen ongelma voisi olla? mitään varotusvaloja tai muuta poikkeavaa ei näkynyt myöskään. Käynnissä ollessa huohottimesta tuli melko paljon höyryä/savua kun katso huohotin letkua.
     
  7. Fiiberi

    Fiiberi Wintage Weikko

    Moro.
    Noin uusi peli haisee hetken suojaöljyille kun ne palaa pois.
    Huohottimesta tulee käydessä höyryä, mutta sylkeekö se öljyä ilmanputsariin?
     
  8. jaspi

    jaspi Member

    Ei sylje öljyä
     
  9. Fiiberi

    Fiiberi Wintage Weikko

    Ajele menemään, 800 km on ekan huollon aika. Jos silloin vielä öljy käryää, niin kerrot huollolle.
     
  10. asl2

    asl2 Member

    Katsoppas tuohon Phazer -ketjuun lisäämäni konsti jolla pakki toimii ainakin minun Multipurposessa.
     
  11. Rispa

    Rispa Well-Known Member

    Onkohan puolipuristin huoltoa vailla kun starttaa raskaasti. Akku uusi. Ootteko värkänny näitä ?
     
  12. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Onko öljyä, kuinka paljon ja millaista?
    Puolipuristin mekaaninen eli keskipakovoimalla toimiva .
    Millainen akku?
     
  13. Rispa

    Rispa Well-Known Member

    Akku on exide 12 ah ja öljykin taitaa olla ihan yamahan oma. Öljyä mittatikun mukaan .
    Maakaapelin lisäsin tuohon jammun omaan maakampaan.
     

Suosittele tätä sivua