Yamaha RS Vector LTX GT -08 ---->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä RosvoX, 26/11/12.

 1. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Ehdottomasti Blingin vahvikkeet! Saattaapi kestää tuon ratkeeman kanssaki kohtuukäyttöä.
   
  Zombie tykkää tästä.
 2. Zombie

  Zombie Raskassointinen flyygeli

  Ja tuon osaava hitsari kyllä kunnostaa, niin vahvikkeiden kanssa kohti auringonlaskua...
   
 3. Pecosbil

  Pecosbil RS Vector LTX '13

  Ok, kiitoksia vinkistä. :) Nyt vain vahvikkeet tilaukseen (kunhan vain selviää onko tuossa BlingFactoryn sivulla bugi, vai onko ne oikeasti loppu) ja etsimään/kyselemään missä tuon kiskon hitsauttaisi Rovaniemellä...
   
  Viimeksi muokattu: 3/3/20
 4. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  Eiköhän nuo liene sen verran harvemmin kysyttyä tavaraa nykyään, että eivät pidä enään hyllyssä, eli pistävät koneet käyntiin kun tilaus tulee. Eli vaikka loppu oliskin, niin useimmiten saatavilla silti.
   
 5. Pecosbil

  Pecosbil RS Vector LTX '13

  Juu, täytyy varmaan soitella Blingille, kun sähköpostitse/sen nettisivujen kyselylomakkeen välityksellä ei vastausta tunnu irtoavan :rolleyes:.
  Ilmeisesti se ihmettelyni sivun bugista oli mennyt perille, kun nyt ne monon jatkot hävisivät kokonaan heidän sivuiltaan o_O.

  Asiasta toiseen; paljonkohan tuossa kuuluu olla tuota esijännitystä oletuksena? Manuaalissa noita viitearvoja toki oli, mutta ovatko sitten lähelläkään niitä säätöjä, mitä meillä noissa on ollut.

  Spring preload setting*:
  Minimum (soft):
  147.5 mm (5.81 in)
  Standard:
  157.5 mm (6.20 in)
  Maximum (hard):
  182.0 mm (7.17 in)

  Tarkoitus olisi kiikuttaa tuo telaston keppi huoltoon, kun toiminta on mennyt selkeästi huonompaan suuntaan talven ensimmäisiltä ajoilta (vaikka reitit ovat olleet huomattavasti paremmassa kunnossa). Ymmärtääkseni tuon Kybbiläisen huoltoväli on aika tiheä, eikä minulla ole tietoa milloin edellinen omistaja on kepakkoa huollattanut. Lehdistä lukemani perusteella Suomi-setuppi oli vakionakin sangen toimiva (liekö Fiiberin ansiota), mutta jos tiedossa on vielä parempaa asetusta reittiajoon, niin luonnollisesti siitä saa vinkata. :D
   
 6. Pecosbil

  Pecosbil RS Vector LTX '13

  Tarkoitukseni oli hiihtoloman aikana vaihtaa uusi liukurunko Vectoriin, mutta törmäsinkin pariin haasteeseen ja tämän johdosta operaatio sai luvan odottaa lämmintä tallia ja parempia työkaluja. Ilmeisesti tuohon telankiristimeen liittyen pari metallilätyskää (osat numero 2) on kiinni jollain erikoisilla niiteillä - tarviiko nämä jotain erikoistyökalua, vai naputellaanko nämä ihan vasaralla alasinta vasten tms?

  Hitsautin viime keväänä sen vanhan liukuringon (Blingillä eivät alkaneet minulle noita vahvikkeita tekemään, tosin kuvista päätellen ne eivät olisi sopineet tähän uudempaan mono-alustaan muutenkaan), mutta eihän se kestänyt - edes maltillista sunnuntai-ajelua. About 500km sillä ehdin kurvailemaan ja hienosti on hitsien alta tulleet halkeamat samoihin paikkoihin takaisin... Kyllä se silti hiihtoloman mökkiajelut kesti, joskin samaa ei voinut sanoa variaattorin takana olevasta laakerista. o_OKyllä melkoiset rutinat pääsi ilmoille, kun laipattelin sieraimet levällään pitkin Ahmajärven jäätä laakerin korkatessa! :eek: Siinä ei auttanut alkuihmettelyiden jälkeen muuta, kuin nilkutella potilaalla 7km Pentikin mäelle ja soittaa apuja paikalle. Onneksi oli kärry matkassa mökillä, nyt ei tullut kuin 100km ylimääräinen pyörähdys kärryn hakemisesta...Rovaniemen lenkki olisikin ollut sitten jo 300km.

  Jotenkin olin henkisesti varustautunut, ettei näistä laakereista tarvitsisi murehtia vasta kuin kymppitonnin tietämillä. Nooh, nyt iloa kesti 6500km...kai tämä on vaan sitä moottoriurheilua... :D
   
  Viimeksi muokattu: 15/3/21
 7. bavo

  bavo Sidewinder 137" -18

  Emännän vectooriin vaihtelin liukurungon talvipakkases Tammikuulla:). Parit niistä niiteistä jaksoin hakata vasaralla littiin, loput laitoin pulteilla ja nylokkimuttereilla. Oisha se hyvä jos olis sellanen niittityökalu että leväisi nätimmin.
  Eipä tuo tahdo hitsaamalla kestää.
  Kumman aikaisin sulla meni kuivan pään laakeri. On nuo yleensä sen kympin kestäneet. Rikkinäisellä laakerilla ei todellakaan kannata ajaa. Voi hajota muutakin.
   
 8. Pecosbil

  Pecosbil RS Vector LTX '13

  Mistähän mahtaisi löytyä Vectorin alustan keppiin tuo kuvassakin näkyvä jousilautanen?

  Kuukausi takaperin katkesi klikkerin puoleisesta päästä pultti makkaranpaistoreissulla ja nyt kun muut (siitä aiheutuneet) tuhot on saatu korjattua, pitäisi tuo tapahtuneen yhteydessä hävöksiin lentänyt lautanen saada korvattua jollain... Hain juuri kepit huollosta Lapin Akkumaailmasta ja sieltä todettiin vain, että osa täytyisi tilata kelkan varaosana (vaikka heillä nettisivujen mukaan on vaikka minkämoista KYBin jousilukkoa saatavilla) - ongelma on vain siinä, että marmoritiskillä sanottiin ettei tuota ei saa erikseen tilattua (ja saman havainnon tein myös räjäytyskuvia tarkastellessa). Tuntuisi vähän "ylimitoitetulta" tuon takia ostaa uutena koko keppi! :( (...tietysti, jos jollain on jäänyt '13 monoalustaan sopiva Öhlinssi pyörimään nurkkiin, niin sitä saa toki tyrkyttää... :D)
   

  Lisätyt liitteet:

 9. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Yamaha RS Vector -06

  Sorvauta sorvarilla uusi lautanen. Vaihdoin vectorin keulaan jämymmät jouset ja valmiita lautasia ei löytynyt, niin kaveri sorvasi sellaiset:D
   
 10. Fiiberi

  Fiiberi Wintage Weikko

  Minäpä katton, mulla pitäisi olla yksi tuollainen keppi purettuna tuolla osakasassa. Laita yv, osa mahdollisesti tässä Rovaniemellä, jos vain muuttolaatikoista löydän.
   
 11. Pecosbil

  Pecosbil RS Vector LTX '13

  Ok, hieno juttu jos löytyisi...laittelinkin sinulle viime viikolla YV:tä aiheesta. :)
  Täytynee sitten sorvauttaa lautanen tilalle, mikäli tuota ei satu jostain löytymään...
   

Suosittele tätä sivua