YAMAHA SERVICE-CENTER 4-T

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä iso-R, 25/1/08.

 1. Fiiberi

  Fiiberi Wintage Weikko

  Maakammassa hapettuma.
   
 2. Sami9000

  Sami9000 Active Member

  Missä tää maakampa on
   
 3. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Johtonipussa
   
 4. Fiiberi

  Fiiberi Wintage Weikko

  Oikealla puolella akulta tulevassa johtonipussa, oisko noin 3-4 cm leveä lätkä, johon tulee maat yhteen nippuun.
   
 5. Sami9000

  Sami9000 Active Member

  Pitääkö se uusia sitten vai onko jotain kikkaa mitä siihen kokeilee
   
 6. Fiiberi

  Fiiberi Wintage Weikko

  Sen pystyy avaamaan ja toteamaan mahdolliset hapettumat.
   
 7. x skodoo

  x skodoo yamaha winderi

  wd tai crc iha hyviä
   
 8. Sami9000

  Sami9000 Active Member

  Johdot on aika hyvin suojattu teipillä pitkältä matkalta niin joutuuko ottaan pois vaan
   
 9. Fiiberi

  Fiiberi Wintage Weikko

  Joutuu availemaan teipit.
   
 10. JiiPee74

  JiiPee74 Yamaha RX-1 -03

  Tuossa itte vaihoin omaan räksään johtosarjan ja oli akku irti rakkineesta viikon jolloin myös latasin akun. Hiukan alko kuumottaa että jotain meni viduiks, ei tapahtunu mitään kun koitti startata. Syylliseksi paljastui huono kontakti akunnavoissa, olivat ottanu sen verran hapettumaa että eipä enää startille potku piisannu. Kannattaa siis lähteä liikenteeseen sieltä akunnavoista, puhdista ne ja vaikka ei olisikaan siellä vika niin ei siitä haittaa ole aina välillä puhdistaa navat ja kengät.
   
 11. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Foxin evol paluuvaimennnuksen säätö oli tarkoitus lopulta laittaa kuntoon kun oli mennyt se säätö kara poikki.
  No yllätys yllätys kun purin tuon iskarin ja tarkastelin sitä puikkoa mikä säätää sen paluun, sehän oli alumiinia ja päästä mutkalla.
  Ei auttanu ku panna sorvi pyörimään ja rst puikko aihioksi, hankalahan tuollasta 4,3 mm puikkoa on tehä mutta tekemällähän se tulee.
  Tuossa kuva alkuperäisestä tekeleestä, kannatta siis tarkastaa sen paluuvaimennuksen toimivuus ihan vertaamalla toimintaa, tuon säätökaran toimimattomuus ei näy ulospäin. DSC_0090.JPG
   
 12. Sami9000

  Sami9000 Active Member

  Vika oli virtalukossa ja startin solenoidissa, nyt on kelkka kunnossa!
   
 13. x skodoo

  x skodoo yamaha winderi

  Oisko kellää jääny ylimääräseksi tuota takapukin lisäsäiliön säätönuppia kun lähti kävelee IMG_20200201_084411.jpg
   
 14. JiiPee74

  JiiPee74 Yamaha RX-1 -03

  Suosittelen tarkistamaan tuon letkun erittäin tarkasti kun käytätte koneen ylhäällä. Ittelläkin se näytti ihan hyvältä, mutta kesti sitten 30km kunnes räjähti, samalla suli puola kun otti lämpöjä sen verran ylös.
  Ei saanu alakautta kyseistä tumppia vaihettua kun se tuohon tuleva metalliputken tumppi ei mahtunu tulemaan pois, niin tarvi sitten nostaa kone taas pois ja kyllä vitutti.

  Tuntuu vaan että kaikki letkut ja syylärit tarvis laittaa uutta. Yhen paikan kun saa pitämään niin toinen alkaa kusemaan. Nyt on paikallistettu toisen puolen astinlautasyyläristä kanssa vuoto. Ja sitten ilmeisesti kaasarille menevä lämmitysletku pikkusen vuotaa kun oikein lämpimäksi huuvattaa.

  83718662_10157722244362435_2847340833647099904_o.jpg
   
 15. JiiPee74

  JiiPee74 Yamaha RX-1 -03

  Tosiaan unehtu pari kysymystä.

  - Kahvanlämmittimien säätö. Pitäisikö niissä olla muisti, vai onko se aina kun kelkan lyö käyntiin niin lämmittimet täysillä? Kun tuon katiskan ostin niin edellinen omistaja kertoili että oli sulakkeita polttanut ja oli sitten ottanu lämmitykset pois käytöstä. Tangoilta oli peukunlämmittimen säätimestä johtojen eristeet sulanu ja johtosarjasta oli katkennut taikka sulanut taikka katkottu peukunlämmittimen säätimen johdot ja tuppien syötöt.
  Johtosarja vaihdettu ja toi säädin vaihdettu nyt ja lämmittimet pelaa mutta toi on aika ärsyttävä kun aina ovat täysillä.
  Edellinen omistaja kertoili myös että jostakin olisi jonkun vihreän johdon katkaissut jonka joku jamaha huolto oli hänelle opastanut, tällä saanut vikakoodivilkutuksen mykäksi kun noi lämmittimet ei ollut edes kytketty eikä säätimet. Eli jos pitäisi säädöissä muisti olla, niin voisiko johtua tuosta jostain mystisestä katkaistusta johdosta? Koitin hiukan mittarille menevästä johtosarjasta tutkia mutta en kyllä sieltä löytänyt mitään katkastua johtoa. Voisiko olla peräti mittarin sisältä katkaistu?

  - Mikä on lämpötila jossa automatiikan pitäisi lyödä laulu seis? Tuossa menneenä kesänä kun käytin niin tuo tuntui toimivan, nyt kun oli pajalla ja noita vuotoja koitin paikallistaa niin tuntui vetävän varsin kuumaksi eikä sammuttanut kuitenkaan. IR-mittarilla anturin kohdalta taisin mitata jotain yli 90 astetta veden lämmöksi ja kun sammutti niin aika pulputus kävi säiliössä, tosin saattoi pulputella vielä ilmoja pois..
   
 16. Fiiberi

  Fiiberi Wintage Weikko

  -03 mallissa ei ole muistia kahvanlämppäreille, eikä tuo tainnut sammuakaan kuumana.
   
 17. JiiPee74

  JiiPee74 Yamaha RX-1 -03

  Ok, kahvanlämppärit siis selvä. Automaagisesta sammutuksesta eri mieltä. Se meinaan mainitaan ihan opuksessa ja tuossa kesällä tuli sen toiminta todistettua pariin kertaan kun käyttelin.
   
 18. Laurijuhanik

  Laurijuhanik New Member

  Terve

  Tuli tossa muutama viikko sitten ostettua tollanen 5000 km ajettu Rs vector vuosimallia 2005.
  Oon nyt netistä lueskellut, että noissa on jakoketjun kiristimessä ollut häikkää. Tarkistin, että tossa mun yksilössä ei oo tehty korjausta, eli kiristimessä on oranssi täplä (uudessa korjatussa versiossa on sininen). Moottorista ei kuulu mitään normaalista poikkeavia ääniä. Onko aihetta huoleen, vai pitäisikö kesällä käydä vaihdattamassa kiristin päivitettyyn versioon?
   
 19. Sami9000

  Sami9000 Active Member

  Yamaha rx-1 ei millään tahdo enää käynnistyä... starttaa ja melkein lähtee käymään. Mitä vinkkejä että saa käyntiin ja onko joku osa mennyt rikki että ei jaksa käynnistyä?
   
 20. Panni

  Panni Well-Known Member

  Sr Viper -15 vuosimallia, muutaman kerran näyttäny vikakoodia P0261 (ykkössylinterin suuttimen ruiskutus liian pieni). Välillä käy huonosti ja saattaa sammua itekseen. Onko tietoa mistä alkaa vikaa etsimään, meinaan että olisko joku heikko kohta esim: rele,liitin/johtosarja.. jospa se ei se itse suutin olis kuitenkaan.
   

Suosittele tätä sivua