Yamaha Sidewinder 2017 ->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 1/3/16.

  1. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Niin minäpä tykkäänkin luisutella, joku 20mm v-maxin matto on parasta mitä muistan :D.
     
    jp10 tykkää tästä.
  2. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Se on niin mistä tykkää. Sen takiahan noita kelkkoja ja mattoja on mistä valita:)
     
  3. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Mitähän tuo olisi jos menisi jenkkityyliin 150piikkiä mattoon :eek:
     
  4. jp10

    jp10 Well-Known Member

    tuolla pazerin tikapuu yokohamalla kun ajaa tulee mieleen ajat kun kelkka menee sivuluisua 100kmh vauhdissa.wildcatissä ja 650 indyssä oli tuo sama matto.oisko 51mm sopiva vinderiin noin seka ajoon
     
  5. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Sellainen on just alla ja ainakin parempi kuin 44mm. Kaipaan silti tuota 64mm pitoa silloin kun pitää oikeesti saada sukset ilmaan tällä malmikasalla.
     
  6. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    challenger ei mielestäni ole mikään pitävä matto reitillä. Ainakin 51mm oli jarrutuksissa jopa vaarallinen, kun laput kovalla pinnalla pyörähtää kärjestä toisinpäin niin kelkasta tuli ihan pulkka. Umpisessa ja yleensä myös reitillä challenger on kuitenkin ihan hyvä, koska ei tee kelkasta kankeaa. 57 powerclawissa on jäykkä lappu ja siinä oli ainakin omaan makuun liikaa sivuttaispitoa reittiajoon. xf oli aikalailla point&shoot tyyppinen tuolla matolla. Matalaharjaisissakin on paljon eroja pidon suhteen. Ripsaw on kestävä, mutta joka paikassa huono pito. Cobra on mielestäni oivallinen reittikelkan matto, pitää ihan kivasti ja rullaa kevyesti. Catin pätkissä olevassa 44mm crossimatossa taas on tautinen pito reitillä ja takana tulija saa väistellä lumipalloja.
    137" pitkä on siitä vähän haasteellinen, että jos sillä meinaa umpistakin ajaa niin telassa pitää olla harjaa vähintään se 5cm että se minnekään kulkee.
    Kovalla polannereitillä korkea harja on yleensä vain haitaksi, mutta jos ei mitään jääränniä juurikaan aja niin kyllä se 50-60 mm lappukin vielä menee reittiajossa.
     
    Viimeksi muokattu: 31/12/17
    Mika_R, samumarkus ja Hemikoo tykkäävät tästä.
  7. Tenne

    Tenne Active Member

    Ajeloo suolla ohi, jos tunnostaa että menohaluja on enempi, patikossa se se sinun hipovehe ei menny sen kovempaa vaikka kaikkesi annoit Muistelen että sen varakannun laitoin ihan ite paikalleen. Eikä herneitä...



     
  8. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Ilman minun kallista (Ihan oikeasti) muovikalikkaa ja ideaa sekkään ei ois pysynyt kyytillä ja kun se muuan pikkupoika oli teheny niin onnettomat simmit sinne sinun takatunkkiin.
    Ikinä en oo täysillä puristanut paitsi errään TNT skiidon perässä Apexilla jolloin etuiskarit keitti:D mutta minun ja iskareiden olemattoman kunnon onneksi skiiton jousi antoi periksi, siksipä mulla nykyään on skiitokin että piäsöö kovasti vaikkei niin luotettavasti kotipihaa pidemmälle :D.
    Ei sulla kuvaa ollut kaniterihässäkästä, multa ei löytynyt
     
  9. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Kuva ois kiva jos tuon kerta on joku jo valmiiksi miettinyt:)
     
  10. Pasi

    Pasi Sidewinder LTX-LE 137" 2019 & Khaos 146" 2022

    Selvittelin asiaa, Totaltekin Sidewinder 137" telaston iskarit tulevat nykyisin KPM Techin säädöillä, joten ei pitäisi enää olla tarvetta heti simmitellä uudestaan.
    Täytyy myöntää ettei 137" telaston tehdassäädöillä/vakioiskareilla pysty ajamaan muuta kuin touringvauhtia. Kolme rosteriakselia vaihdettiin suoraan telastoon, ei ainakaan niistä pitäisi ensimmäisenä taipua.

    C&A XCS toimivat jo paremmin kun laitoin lyhyemmät raudat. Pitää katsoa myöhemmin että pitääkö sivukölejä höylätä.
     
    Viimeksi muokattu: 2/1/18
  11. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Ei se iso fox etupukkii+simmitetty takapukin kepakko ja 25-27 jouset keulaan ole huono vaihtoehto mutta niiden varaosien saanti kuulostaa olevan foxiin kiven alla.
    Tänään kävin monenlaista uraa, ns. yhden kelkan mentävää luomua, kertaalleen lanattua jossa ojat otilla, sikapahkaa ja aivan tasaista 4kelkan mentävää lentokenttää, oli vähän hakemista tuo alun haparoinnin kanssa ja puita reitillä kokoajan joten meni se 50km että ukko heräsi ja tajusi miten tuolla ajetaan, liian hitaasti niin pohjaa pohjaa.... Sopiva vauhti jos vaan saa oman ajon kulkemaan menee kyllä hienosti :D pitää oikein kovasti hillitä itseä ettei vaan karkaa liiaksi meno kun on oman kädet millä ajaa. :confused:o_O
     
  12. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    SideWinder ei taijja ollakkaan Sivutuuli:rolleyes:


    Määritelmä kertoo, ettö Sidewinder on:
    a pale-colored, nocturnal, burrowing rattlesnake that moves sideways over sand by throwing its body into S-shaped curves. It is found in the deserts of North America.

    Viperin suomennos oli kyykäärme, nii tuossaha on jtn järkeä:p
     
  13. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Tuossa jottai tolksaamista. 500km nyt menty ja hihnaki vielä ehjä :)
     
    hekkis, Värjäri, K-Mikko85 ja 5 muut tykkäävät tästä.
  14. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Jos jollai ylimääräsenä pystyohjaus hilppeitä nii yvtä?
     
  15. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Eikö se ollutkaan täysin valmis peli vaikka niin julistit? Kai se maahantuoja sponssaa vielä sen verran että antaa oikeat hilut, teet pari videota vaan lisää :D
     
    paikkari ja janiok tykkäävät tästä.
  16. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Mullahan olisi tuossa Vipexissä mahdollisesti joutilas kun en ole aikasemmilla kokemuksilla vielä ihan sinut sen kanssa mutta taidan silti kokeilla tottua siihen ennen normaaliin siirtymistä.
     
    paikkari tykkää tästä.
  17. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    On on!:p

    Tottumiskysymys. Sulle hyvä? Mulle ei. Hyvä se ohjaus kyllä nytkin on. Ei vaan riitä käsissä pituus ajamaan sillä ja tottunu siihen pystymalliin. Viltossa ku kääntää täysin vastaohjaukselle nii menee ohjaustangon alapää nii alas ja kauas ettei saa enää painoa kunnolla ylärinteeseen ja yleensö tämmöisessä paikassa se pittää saaha sinne ylärinteeseen tai löydät kelkan ja ittes puuta vasten selällää.:rolleyes: Muuallahan tuo alkuperänen on parempi.
     
  18. K-Mikko85

    K-Mikko85 Sidewinder M-TX 162 SE

    Itte tuossa kans kattellu ja miettiny sitä pystyohjauksen laittamista juuriki tuon rinteessä ajamisen takia ku yleensä karkaa kelkka väärään paikkaan ku käsistä loppuu mitta. Jenkkilästä kattelin niin noin 200 dollaria maksais tarvittavat hilppeet.
     
  19. juoni

    juoni -22 R-M8000 -440 vera - yamaha xt660r

    vae ei oo pysty ohjausta :(:confused:
     
  20. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Helppo se on laittaa.
     

Suosittele tätä sivua